Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (3.18 secunde)
"In cursul lunii precedente am avut ocazia sa particip la un spectacol de teatru la Teatrul National Bucuresti si la un spectacol de opera la Opera Romana. ... Poate functionarilor de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu le-ar strica o vizita la Teatrul National Bucuresti si la Opera Romana.
Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti Duminica, la Teatrul National Bucuresti, imediat dupa spectacolul "Egoistul", jucat si regizat de Radu Beligan, acesta va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
Teatrul National Radiofonic participa la cea de a IX-a editie a Festivalului International Shakespeare - Craiova 2014, manifestare de notorietate dedicata implinirii a 450 de ani de la nasterea celui mai mare dramaturg al lumii din toate timpurile si desfasurata sub genericul Shakespeare al tuturor.
Mentionam Complexul Muzeal National Moldova Iasi, cu 5 sectii distincte (Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul de Arta, Muzeul de Etnografie, Muzeul Stiintei si Tehnicii, Muzeul Viei si Vinului), Teatrul National Vasile Alecsandri” (considerat unul dintre cele mai frumoase teatre din lume), Opera Romana Iasi (inclusa in lista proiectelor culturale europene selectate in 2015 in programul Culture for Cities & Regions), Muzeul Literaturii Romane.Aflat la 21 de km de granita cu Republica Moldova, orasul Iasi este astfel cea mai estica metropola a Uniunii Europene si cel mai important centru cultural, educational si economic din regiune, atat pentru orasele din nord-estul Romaniei, cat si pentru regiunea transfrontaliera ce cuprinde Republica Moldova si partea de sud a Ucrainei.
Teatrul a fost ratiunea sa de a exista. Lunga sa cariera scenica a facut din Radu Beligan un element de legatura intre generatii de actori romani, atat de diversi in ceea ce au facut, uniti de dragostea lor pentru teatrul romanesc.
Si asta fiindca a simtit ca e cel mai prost actor de film, cum se autocaracterizeaza, dar si pentru ca teatrul il poate implini intr-un alt fel, unul special, poate mai mult decat intalnirea cu propriul seaman.
O surpriza placuta - BANI DIN CER LA TEATRUL DE COMEDIE Teatrul de Comedie apeleaza la o metoda aplicata si pe Broadway. ... In 2001, Teatrul de Comedie lansa premiera Bani din cer a dramaturgului englez Ray Cooney in regia maestrului Horatiu Malaele si scenografia lui Puiu Antemir.
Galeria Galateca, Opera Nationala Romana, Centrul National al Dansului, Green Hours, Biblioteca Centrala Universitara Carol I, Institutul Cultural Roman din Bucuresti, Muzeul National al Literaturii Romane, CreArt, Teatrul Nottara, Teatrul Bulandra (salile Izvor si Gradina Icoanei) Uniunea Arhitectilor, Universitatea de Arhitectura si Urbanism, Universitatea Nationala de Arte, Scoala Ioanid, Centrul Comercial Baneasa, The Institute - Cafe, Teatrul Act, Uniunea Arhitectilor, Godot Café - Teatru, Gradinita Ioanid, Ceainariile Bernschutz.
- muzica live si improvizatie, in premiera, pe 3 noiembrie la Teatrul Excelsior. ... Denumesc jocuri momentele de sine statatoare, o poveste, caci teatrul este o poveste.
Lucrarile expuse in cadrul expozitiei de la Teatrul Ginta Latina sunt picturi in ulei, pictura acrilice, caricatura, grafica carbune si tus, pasteluri, portret. ... "Pacat ca lucrarile, peste 50 la numar, nu au putut ramane la Teatrul Ginta Latina din Chisinau macar doua saptamani!" Cornel Ursu-Dobrogea, artist vizual:
27 aprilie-6 mai are loc sectiunea Planeta Shakespeare, desfasurata in parteneriat cu Teatrul National Marin Sorescu din Craiova si cu Fundatia Shakespeare; ... - Vineri, 27 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu, sectiunea este deschisa de spectacolul Mult zgomot pentru nimic (Teatrul Nottara), in regia Dianei Lupescu.
29 mai - Sarea in bucate - Teatrul National Mihai Eminescu Timisoara, de la ora 11, in Amfiteatru (nou spatiu cu Scena Mare care se va ridica in curtea OCC) - O mie si una de frontiere (Povestea lui Aladin) - Teatrul Regina Maria Oradea, de la orele 11.00 si 13.00, in Sala UnderGrant 30 mai - Alice in Tara Minunilor - Ateneul din Iasi, de la ora 11, in Amfiteatru - O mie si una de frontiere (Povestea lui Aladin) - Teatrul Regina Maria Oradea, de la orele 11.00 si 13.00, in Sala UnderGrant Spectacole proprii intre 1-3 iunie, inclusiv o premiera!
Pe 16 martie, fortele ruse au bombardat Teatrul Dramatic din Mariupol. O fetita a supravietuit in timpul atacului din Teatrul Dramatic din Mariupol. ... Rusii stiau ca teatrul era pentru ucraineni un adapost.
Astfel se face ca un creator precum Andrei Serban, care a renuntat la onorarii exorbitante pe scenele lumii doar pentru a putea monta in propria tara, a fost exilat deliberat in provincie, la Cluj si Sibiu, caci teatrele din Bucuresti, teoretic capitala teatrala a tarii, se multumesc in marea lor majoritate cu spectacole statice, fade, total lipsite de o provocare de substanta, nu formala (zona unde mai poti pacali cu putin postmodernism si o bruma de audio-vizual si gata, te-ai facut ca ai (post)-revolutionat teatrul).
- Teatrul te acapareaza complet?
Institutul de Teatru in 1966, in prezent actor la Teatrul National din Craiova - Ce v-au adus anii de libertate?
A colaborat cu Teatrul Mic, unde a detinut si functia de director adjunct, cu Teatrul Bulandra, Teatrul Ion Creanga, TVR - Teatru si a jucat si in cateva filme.
Teatrul Masca a sustinut, de la ora 19:00, spectacolul Statuilor Vivante cu piesa BAROC, iar de la orele 20:30 publicul a urmarit piesa PIEI, DRACE! pusa in scena de Teatrul de Revista Constantin Tanase.
Vineri 27 octombrie, la Teatrul de Revista Constantin Tanase, inaintea lansarii, artistul a fost invitat special in spectacolul Euro Savoy, regia - Alexandru Arsinel. ... Craiova Sambata, 11 noiembrie, ora 19.00 la Teatrul National Marin Sorescu:
google-analytics.com