Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (4.75 secunde)
Stelian Tanase: "Miscarea Populara este o marota vicleana a CDR!" Miscarea Populara pe care Traian Basescu si liderii PDL incerca sa o confectioneze peste noapte reprezinta "o marota a CDR" prin care partidul de guvernamant incerca sa vicleneasca electoratul, afirma analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
„În primele noua luni ale acestui an, au fost eliberate 913 autorizatiile de construire, cu 316 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
„În primele noua luni ale acestui an, au fost eliberate 913 autorizatiile de construire, cu 316 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
„În primele noua luni ale acestui an, au fost eliberate 913 autorizatiile de construire, cu 316 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Practic, suntem fortati sa mai scumpim productia de conserve cu cel putin 10% pâna la sfârsitul anului“, a declarat Aurel Tanase, presedintele patronatului din industria conservelor de legume si fructe - Romconserv.
Nikolic deschide scorul pentru ros-albastri, cu un sut din apropierea portii, dupa ce a primit o pasa excelenta de la Tanase.
Marica si Tanase au fost blocati spectaculos de Romero in prima repriza, sud-americanii au replicat prin ocaziile lui Higuain si Aguero. ... Marica centreaza bine pentru Tanase, dar sutul acestuia trece pe linga min 21: ... Schimbare facuta de Piturca, iese Tanase, intra Lazar min 58:
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, isi doreste sa deschida un magazin de antichitati la Bruxelles. ... Colectionarii din Bucuresti sunt cei mai dezamagiti din acest motiv", ne-a spus Mihai Tanase.
Ne vedem in fiecare week-end si schimbam povesti, ne-a spus Stelian Tanase. La standul lui Stelian Tanase, puteti gasi si discuri cu muzica clasica:
Alina Tanase, directorul medical al Institutului Clinic Fundeni: ... Alina Tanase, directorul medical al ICF. ... explica dr Alina Tanase. ... Iar dr Alina Tanase are credinta ca in acest an "trecem de 100 de proceduri".
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, este prezent in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Din pacate, va disparea conceptul de colectionar", ne-a spus Mihai Tanase.
Teatrul Principal prezinta pe scena Dalles, marti, 24 iulie 2018, indragitul spectacol de teatru "O noapte furtunoasa" intr-o montare clasica, cu actori consacrati, dar si cu tineri din noua generatie, o versiune fara efecte speciale care respecta atat textul autorului, cat si insusi autorul.
Dintre cele trei teatre galatene importante - Teatrul Dramatic "Fani Tardini", Teatrul Muzical "Nae Leonard" si Teatrul de Papusi "Gulliver" - nici unul nu are pus la punct un site in adevaratul sens al cuvintului.
"Inalta cinste pe care mi-o aduce Academia Suedeza este si o recunoastere a limbii idis, o limba a Diasporei, o limba fara de tara, fara de granite..." Teatrul Evreiesc de Stat, continuator al primului teatru evreiesc profesionist din lume, creat de Avram Goldfaden in 1876 la Iasi, mentine vie, prin spectacolele sale, flacara limbii idis.
Din nou teatrul-panaceu Unul dintre modurile de administrare a tratamentului INSPIRAtional este, poate deloc surprinzator, teatrul. ... Azi, 13 martie 2013, la Teatrul Evreiesc de Stat, Medeea Marinescu si Marius Manole joaca in piesa "Fa-mi loc", de la ora 22,00.
Cititi un interviu cu un actor care spune ca ar juca chiar si de patru ori pe zi si care crede ca "pe fond de oboseala, teatrul poate sa fie exceptional". ... - Eu cred ca pe fond de oboseala teatrul poate sa fie exceptional.
Am mai imbatranit, iar teatrul este o meserie pana la urma. ... Dar teatrul poate fi jucat -oriunde. Teatrul nu e o institutie.
Teatrul Apropo (Str. ... 0747 065 250 si la contact@teatrul.ro
Capra cu trei iezi, in regia lui Alexandru Dabija, la ora 19:00, la Teatrul Act, in cadrul caruia ii puteti vedea pe actorii Emilia Dobrin si Andi Vasluianu.
Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor, 2 noiembrie), Galati (Casa de Cultura a Sindicatelor, 3 noiembrie), Bacau (Teatrul de Vara "Radu Beligan", 9 noiembrie), Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor, 10 noiembrie), Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor, 11 noiembrie), Iasi (Teatrul National "Vasile Alecsandri", 12 noiembrie), Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, 16 noiembrie), Brasov (Sala Sporturilor, 17 noiembrie), Cluj (Teatrul National, 19 noiembrie), Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, 20 noiembrie).
google-analytics.com