Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (2.71 secunde)
Teatrul de vara ar urma sa fie dotat cu instalatii moderne de sonorizare si iluminat, iar fosa orchestrei va fi desfiintata, peste ea urmand sa fie extinsa scena. ... "Teatrul de vara nu face parte din istoria acestui parc"
Teatrul Excelsior din Capitala a sarbatorit luni, 22 aprilie, 23 de primaveri de la infiintare. ... Teatrul Excelsior este o stare de spirit.
A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale in anul 1961, avand ca examen de diploma rolul Agamita Dandanache din piesa O scrisoare pierduta de I.L.Caragiale, dupa aceea activand pe scenele de la Teatrul Tineretului (1961-1964), apoi la Teatrul de Comedie (1965-1968), la Teatrul Lucia S.
actorul MIHAI BISERICANU, Teatrul Bulandra Albumul contine 11 piese - love letters, dintre care trei extrase de single (Goodbye Till We Meet Again, I'm still loving you si I love you) si este disponibil in reteaua de librarii Carturesti sau pe Itunes.
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. ... Bebe Cotimanis, Carmen Tanase, Stefan Velniciuc, Mirela Stoian, Adi Gheo, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Vlad Ianus.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" va invita joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
Democratul Tanase Barde a intrat in anul orbului. ... Peugeot-ul 407, negru, este automobilul despre care pedistul Tanase Barde vorbeste mai cu evlavie decat despre insusi presedintele PD Constanta Stelian Dutu.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
Stelian Tanase:
La noi, 90% din morminte sunt neamenajate", a spus Bogdan Tanase, director ACCU. ... Vreau si eu sa pun, mai intai, in ordine informatia", a mai spus Tanase. ... M-am obligat sa fac si eu asta, acum ca suntem pe ruta europeana", a spus Tanase.
La noi, 90% din morminte sunt neamenajate", a spus Bogdan Tanase, director ACCU. ... Vreau si eu sa pun, mai intai, in ordine informatia", a mai spus Tanase. ... M-am obligat sa fac si eu asta, acum ca suntem pe ruta europeana", a spus Tanase.
Jurnalistul Stelian Tanase a comentat pe blogul sau subiectul privatizarii Oltchim, iar despre protagonistul acestui episod, Dan Diaconescu, a spus ca "miroase a campanie electorala dar si a mania bolnavicioasa" de a fi popular.
"Maria Tanase - Cine iubeste si lasa" este titlul emisiunii pe care TVR 2 a difuzat-o sambata, 25 mai, de la ora 17.10, comemorand implinirea a 100 de ani de la nasterea cunoscutei interprete (25 septembrie 1913 - 22 iunie 1963).
HotNews.ro / Raportul de activitate al TVR a fost respins, Stelian Tanase si Consiliul de Administratie sunt demisi/ Tanase:
Tare curios sunt :) "Iese Pintilii, si coboara Prepelita in centru, langa Bourceanu si intra Chipciu in locul lui Tanase in repriza a doua. ... 22:35 Tanase are o ocazie buna, dupa o lovitura de colt a Stelei, dar "decide" sa trimita mingea in tribune, in sectorul rezervat Peluzei Sud.
Prima repriza a fost controlata de ros-albastri, care au fost mai periculosi, insa in startul reprizei a doua Cristi Tanase a vazut al doilea galben pentru o simulare si a fost eliminat. ... Tanase - Nikolici Rezerve: ... Tanase primeste al doilea galben pentru simulare si este eliminat!
Marica, Pintilii si Tanase au adus o victorie superba si ne-au facut favoriti pentru baraj, in urma caruia tricolorii pot obtine calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia.
Mihai Balasa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tanase (76) si Denis Alibec (79 - penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dica, in timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64). ... Filipe Teixeira a inscris dupa un sut blocat al lui Florin Tanase (71).
google-analytics.com