Cautare

41 de rezultate pentru "tea coffe" (3.38 secunde)
in politica americana m-am pronuntat in favoarea lui Obama, impotriva lui Sarah Palin si a miscarii Tea Party, pe care am catalagat-o drept populista, la nivelul simpatizantilor lui Dan Diaconescu;
Aceas­ta ma­sura ar pu­tea fi si o cale de a eco­nomisi venituri in bugetul local. Nu se vor mai chel­tui banii pe hartie, ser­­vi­cii postale sau motorina pen­­tru a se deplasa la Dro­beta Turnu Seve­rin.
Din care mai scapa cate una, cate alta, fie de la Ambasada SUA, fie de la niste unii care gandesc straniu de similar cu dementii aia din "Tea Party".
Clarificari mai multe ar pu¬tea aduce programul de gu¬vernare care trebuie prezentat, odata cu lista Guvernului, votului de investitura a Parlamentului.Trebuie observat ca programul de guvernare al USL este facut sa acopere o perioada de patru ani si nu de cateva luni si de aceea este posibil ca Uniunea sa spuna ca le va aplica dupa ce va castiga alegerile, cu atat mai mult cu cat legea bugetului de stat este deja votata, iar posibilitatile de a umbla la cheltuieli in sen¬sul majorarii lor pe o categorie sau alta sunt limitate.
Pragmatic, Obama n-are cum sa rateze al doilea mandat, din pricina ca republicanii au dat cu piciorul imensei sanse pe care le-o daduse miscarea "tea party", prin faptul ca nu au desemnat un contracandidat cu sanse reale.
Totusi, aceasta se pu-tea realiza si printr-o sesiune extraordinara a Parlamentului. Dar pentru ca "autoritatile doresc solutionarea cat mai rapida a problemelor legislative", s-a recurs la aprobarea Executivului, sustine seful FP.
Avertismentul din par-tea frontala poate cuprinde unul din textele "Fumatul ucide" sau "Fumatul dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jur", iar pe spa-tele pachetului va fi inscriptionat un alt mesaj, dintr-o lista de 14 mesaje, precum "Fumatorii mor mai tineri" sau "Fumatul poate pro-voca o moarte lenta si dureroasa".
Acesta a apreciat ca nivelul accizei ar putea fi redus pana la jumata-tea lui martie, cand incepe campa-nia de primavara in agricultura, astfel incat ministerul sa poata incepe sa acorde subventiile.
E o greseala, din punctul meu de vedere, impardonabila ca Romania a acceptat ca suprafata minima eligibila sa fie de 0,3 hectare, pentru ca in Ardeal unita-tea de masura seculara e iugarul, iar o jumatate de iugar, prin diviziune, e sub 0,3 hectare", a aratat Remes.
isi fac un soi de Tea Party labertarian, care, bomboana pe coliva, este si monarhist! Au si o deviza: "Jos statul!
La tea and coffee festival este un parteneriat intre SCAE ROMANIA si brandul de cafea FANTINI, care ajuta asociatia", a mai spus Laurentiu Stefan.
Sorina Adam, Olga Androne, Sergiu Androne, Maria Bogatu Mancianu, Mugur Coman, Oana Catrangiu, Stefan Dumitrache, Niculae Dumitru, Roxana Dumitru, Elisa Ene, Mariana Gheorghe, Aura Giurca, Victor Grigore, Rodica Iacob, Alina Marina Ion, Mariana Ionescu, Simona Lepadatescu Buzoianu, Dorin Manea, Carmen Pavel, Adriana Pacurar, Ana Maria Papurica, Tea Paun, Petronela Milea, Onita Muresan, Ecaterina Mitran, Florica Nedelcu, Laurentiu Nita Culita, Corneliu Ratcu, Silviu Ioan Soare, Marcela Smeianu, Cirstina de la Studina, Gheorghe Tanasescu, Marian Allain Toma, Maria Untanu, Cornel Ursu, Suzana Stan.
Oprescu asigura liniștea in USL: dupa ce a ieșit pe primul loc in sondaje, afirma ca nu candideaza la Cotroceni Un sondaj realizat de CCSB prezinta topul politicienilor in care romanii au cea mai mare incredere.
Sortimente de ceaiuri turcesti la expozitie - Goran Tea - la 30 RON cutia - Filiz Cayi - la 18 RON cutia - Caykur - din flori, la 18 RON
Maestrii artei culinare de la Kotanyi au creat un amestec special de mirodenii care confera o savoare unica fiecarei cani de vin fiert pentru a incalzi atmosfera zilelor reci de iarna.
Acum, Dunărea stătea bine-mersi la locul ei. Nici o problemă, avertizările hidrologice curg, şi toate spun acelaşi lucru:
Acum, Dunărea stătea bine-mersi la locul ei. Nici o problemă, avertizările hidrologice curg, şi toate spun acelaşi lucru:
PNA are un nou şef la Bucureşti, de la Parchetul din Galaţi vor pleca în concediu definitiv mai mulţi procurori controversaţi, iar prin instanţe bantuie neliniştea.
nu îşi mai fi găsit liniştea. Orice mică neînţelegere dintre Năstase şi Geoană
Liniştea şi pacea s-au reaşternut peste ţară. Peste acea parte a ţării identificată
google-analytics.com