Cautare

295 de rezultate pentru "tarife" (3.91 secunde)
Companiile aeriene au anuntat tarife mai mici de Sarbatori la cursele interne si la cele care au ca destinatii Spania, Ungaria, Italia, Anglia, Germania si Belgia. ... ßi pasagerii Tarom beneficiaza din aceasta luna de tarife reduse pentru calatoriile pe destinatiile din Romania, anunta NewsIn.
Incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, companiile de telefonie mobila au inceput sa introduca noile tarife de roaming. ... Compania Cosmote va pune in aplicare noile tarife incepand cu 30 august. ... Noile tarife au fost stabilite in conformitate cu cerintele Uniunii Europene.
Consumatorii industriali captivi de energie platesc, de la 1 ianuarie, tarife diferentiate la electricitate pentru fiecare din cele opt zone de distributie, in timp ce pentru populatie pretul final a ramas nemodificat.
Consumatorii casnici sau captivi de electricitate pot alege unul dintre cele sapte tarife reglementate, in functie de obiceiul lor de consum.
In prima etapa de comasare si reducere a taxelor si tarifelor nefiscale, dintr-un numar de 451 de taxe si tarife identificate de Guvern, (560 identificate de CNIPMMR) au fost reduse un numar de 189.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote a anuntat ca, incepand din data de 30 august a.c., toti utilizatorii sai vor beneficia de tarife reduse in roaming pentru serviciile de voce, in destinatiile din Uniunea Europeana.
Alte masuri incluse in program sunt sprijinirea productiei agricole si eliminarea sau reducerea, pana la 15 iunie, a 179 de taxe si tarife parafiscale. ... In relaxarea fiscala nu crede nimeni Reprezentantii patronatelor nu cred ca executivul va elimina cele 179 de taxe si tarife parafiscale vizate.
De ieri platim mai putine taxe si tarife parafiscale. In urma sedintei, de ieri, 14 iunie, a. c. , Guvernul a decis desfiintarea sau comasarea a 102 astfel de biruri din cele 491 existente.
În cadrul acestui scenariu s-a optat pentru introducerea obligativitatii pentru furnizorii care practica tarife reglementate sa achizitioneze o anumita pondere din energia electrica furnizata consumatorilor de pe piata concurentiala, pondere care va creste progresiv conform calendarului propus.
În cadrul acestui scenariu s-a optat pentru introducerea obligativitatii pentru furnizorii care practica tarife reglementate sa achizitioneze o anumita pondere din energia electrica furnizata consumatorilor de pe piata concurentiala, pondere care va creste progresiv conform calendarului propus.
O pensiune care detine 2-3 margarete practica tarife de 9-18 euro/persoana, in timp ce pensiunea certificata cu peste 5 margarete ofera spre cazare camere la un pret cuprins intre 20 si 30 de euro pe zi.
Tarife pentru toate gusturile Preturile la cazarea la particulari sunt negociabile. ... Pentru 1 iulie, hotelierii au anuntat mariri de tarife pe noapte cu 10-20%, dar trebuie spus ca in functie de pretentiile fiecarui hotel acestea pot ajunge chiar mai sus.
"Aceste tarife nu au mai fost majorate din 2003, timp in care am incasat 360.000 lei/salariat/luna. ... "La scurt timp ne-au reclamat la Consiliul Concurentei, pe motiv ca am face concurenta neloiala, intrucit am practica tarife foarte mici", sustine Genica Totolici.
Distrigaz Sud se pregateste sa introduca noile tarife la gaze naturale, citeva proiecte importante sint pe cale de finalizare, iar 70% dintre consumatori au semnat noile contracte.
Unul se va chema Biz Talk 100, va costa 4 euro lunar si va avea 100 de minute incluse si tarife speciale pentru extra-minute si convorbiri pe mobil.
Potrivit presedintelui UNSAR, Cristian Constantinescu, un asemenea demers este inutil in situatia in care exista societati de asigurare care vor practica si in 2006 tarife minime, chiar si in conditiile in care rata daunei a crescut ingrijorator.
Aceste tarife de interconectare determina pretul unei convorbiri fix - mobil sau invers. ... a€žÃ§n statele europene unde a avut loc acest proces au fost reduceri semnificative la tarife, de pana la 70% la convorbirile internationale si de 30% la cele interurbane.
Tarife in crestere In ceea ce priveste revizuirea tarifelor pentru 2006, solicitata de asiguratori, pana acum CSA a dat patru astfel de aprobari.
Majoritatea firmelor de taximetrie si persoanele fizice autorizate din oras practica la ora actuala tarife de 12.000 lei/km, astfel incit sa-si poata acoperi cheltuielile curente si sa ramina cu un mic profit.
Astfel, valoarea facturilor de energie termica neachitate de fabrica, potrivit noilor tarife, este de circa 16 miliarde de lei vechi, bani pe care Cemtrade s-a obligat sa-i plateasca cat mai repede.
google-analytics.com