Cautare

175 de rezultate pentru "targoviste" (4.48 secunde)
Vadim Rata, om de baza in echipa lui Liviu Ciobotariu cu care a ajuns in play-off, dar si jucator important in nationala Republicii Moldova, a mai jucat in Sperliga la Chindia Targoviste, unde a facut pasul din tara natala.
UTA Arad - Chindia Targoviste 1-1 Etapa 9 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: 86 Benga / Akhmatov '44 Echipele de start:
Fostul ofiter roman i-a povestit reporterului cum s-a desfasurat ziua de 25 decembrie, cand sotii Ceausescu au fost judecati la Targoviste si cum generalul Victor Stanculescu l-a ales pe el, alaturi de un capitan si de un sergent, sa execute cuplul prezidential, mai intai pe Nicolae, iar apoi pe Elena Ceausescu.
Fostul ofiter roman i-a povestit reporterului cum s-a desfasurat ziua de 25 decembrie, cand sotii Ceausescu au fost judecati la Targoviste si cum generalul Victor Stanculescu l-a ales pe el, alaturi de un capitan si de un sergent, sa execute cuplul prezidential, mai intai pe Nicolae, iar apoi pe Elena Ceausescu.
Si chiar m-au interesat cateva imprejurari de la Targoviste. Sa vedem in ce masura se poate inainta pentru a depista imprejurarile in care au murit niste oameni“, a precizat Iliescu.
Domnul Basescu nu respecta nimic Aflat, miercuri, la Targoviste, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Traian Basescu nu isi respecta statutul de presedinte al tarii.
• In 4 august, un jaf armat a avut loc la o casa de schimb valutar apartinand Automobil Clubul Roman (ACR) Bucuresti din centrul municipiului Targoviste, unde un barbat l-a amenintat cu un pistol pe casier, dupa care a fugit cu suma de aproximativ 40.000 de lei.
Presedintele Samsung a declarat ca firma coreeana doreste sa dezvolte investitia deja facuta la Otelinox din Targoviste, precum si realizarea unei fabrici de tevi de otel inoxidabil impreuna cu alte companii din Coreea.
Este evident ca diversiunea terorista urmarea sa impiedice construirea noii structuri de putere si ca ea a incetat odata cu disparitia dictatorului, in urma executarii sentintei de la Targoviste.
Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a declarat sambata la Targoviste, ca premierul Calin Popescu-Tariceanu se bucura de sprijinul total al liberalilor, care nu agreeaza venirea lui Theodor Stolojan in fruntea Guvernului, asa cum s-a vehiculat in ultimul timp.
Lucrarile de reabilitare drum si retele la strazile Targoviste, Aliman, Piatra Olt, Campeanu Ilie si Dragomiresti abia au inceput, se vor finaliza pana la sfarsitul lui august .
- Editura Cetatea de Scaun Targoviste acorda reduceri de 30% la cele circa 300 de titluri care vor fi disponibile la stand.
Gheorghita Ionescu, administrator la Aroma Casei din Targoviste, participa la targul cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles in luna decembrie.
Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targoviste s.a. "ZOO Calarasi" face parte din Federatia Gradinilor Zoologice din Romania. Prin numarul de exemplare, colectia de reptile (serpi, soparle, crocodili etc.) este cea mai importanta din Romania.
Martorii oculari au declarat ca ele efectuau viraje deasupra localitatilor survolate, manifestand o predilectie pentru cazarmile din Focsani, Iasi, Braila si Targoviste.
Se va deschide foc asupra elicopterelor care vin din partea de vest, Blindate venind dinspre Targoviste vor ataca Buucrestiul, Sibiul este inecat in sange de catre Securitate etc.
In jurul orei 18:00, cuplul Ceausescu este arestat si depus intr-o unitate militara din Targoviste. La ora 18:20, in Piata Palatului din capitala se deschide focul de catre persoane neidentificate.
"Fie ca e vorba de lideri importanti, precum Adrian Nastase, care are nevoie de sprijinul nostru, si el a gresit fata de noi, si noi am gresit fata de el, avem cu totii obligatia sa-l aparam, sa nu-l lasam la greu", le-a spus Geoana social-democratilor reuniti la Targoviste.
Deci, daca este undeva de umblat, si recomandarea mea este sa se uite mai atent primul ministru, este la proprii colegi si sa vada daca nu cumva acolo sunt adevaratele probleme", a declarat Geoana, sambata, la Targoviste.
Sa ne aducem aminte de zvonurile legate de prostata lui Ceausescu - la procesul de la Targoviste avea sa se releve faptul ca acesta suferea, de fapt, de diabet.
google-analytics.com