Cautare

175 de rezultate pentru "targoviste" (7.73 secunde)
Afrodita Citani, 53 ani, administrator, Targoviste: ... Gheorghe Citani, 56 ani, pensionar, Targoviste: "Parerea mea e ca toate aceste plaje au ajuns pe mana unor incompetenti, de vreme ce arata asa cum arata.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport. ... Chindia Targoviste ocupa locul trei in Liga a II-a, seria a 2-a, avand o "avere"
Orasul Targoviste a fost capitala Tarii Romanesti timp de mai multe secole. ... Din pacate, prima a fost demolata sub regimul comunist, dar al doilea exista si astazi, iar reprezentarile picturale sunt de acelasi tip ca si cele de la Biserica Domneasca din Targoviste.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
"I-am spus cu simpatie carlan naravas, dar Ponta dovedeste si maturitate" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste, ca i-ar fi spus cu simpatie "carlan naravas" lui Victor Ponta pentru temperamentul vulcanic pe care il are, dar acum acesta dovedeste si maturitate.
Oradea, Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Bacau, Piatra Neamt, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe. ... Pana acum, 14 cladiri au fost reabilitate, din cele 693 de blocuri inscrise in acest program, in Bucuresti, Buzau, Medgidia, Moldova Noua, Ploiesti, Topoloveni, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Targoviste si Targu Mures.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, Iuliana Tudor, va fi prezenta la acest sfarsit de saptamana, mai precis vineri si sambata, la Targoviste, acolo unde va prezenta Festivalul National de Interpretare Ion Dolanescu.
Locul 3, cel care asigura prezenta la baraj, e ocupat de Chindia Targoviste, care a acumulat 65 de puncte. ... La baraj va merge Chindia Targoviste.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe si Alin Simion din Targoviste, judetul Dambovita. ... Toate produsele sunt de la Targoviste", ne-a spus nea Nelu Patrascu.
Claudiu Popa) Primaria Sectorului 1 a anuntat, luni, ca, in octombrie 2023, pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, va functiona un nou spital care se va numi Sfatul Vasile cel Mare.
Ilie Dumitrescu, specialistul Digi Sport, a facut analiza partidei dintre FCSB si Chindia Targoviste, incheiata cu scorul de 3-2. "Mister" este de parere ca echipa condusa de la margine de Emil Sandoi ar fi pus probleme oricarei formatii din Liga 1, cu cateva exceptii.
CS Mioveni a castigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Targoviste, scor 1-0, in etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, in direct pe Digi Sport 1.
Soferul din Targoviste care a ucis fata de 13 ani conducea cu 125 Km/H in momentul impactului, spune raportul oficial al politiie.
Caz incredibil intr-o clinica privata din Targoviste. O femeie a murit dupa ce a folosit substanta de contrast pentru investigatii imagistice intrucat suferea de cancer la san.
Caz incredibil, la Targoviste. O femeie a murit intr-o clinica privata dupa ce a baut o substanta de contrast necesara pentru un examen imagistic.
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1. Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament.
Superliga, etapa a 13-a FC U Craiova - Chindia Targoviste 0-1 (0-0) A marcat: ... Marius Croitoru Chindia Targoviste: Cabuz - Capusa, Celea, Orozco, Dumitrascu - Passaglia, Vorobjovas - Negut, Popadiuc, Serban - Popa Rezerve:
Un barbat din Targoviste a fost retinut dupa ce furat "spiritul Craciunului". Omul a furat doua cutii ce contineau 100 de metri de banda led si instalatie care ar fi trebuit sa fie folosita in Parcul Mitropoliei din Targoviste.
Bucuresti - Targoviste; ... Bucuresti - Targoviste sau sos. Straulesti catre Pasajul Jiului; - DN1 - bd. Stematin - Aleea Privighetorilor - str.
google-analytics.com