Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (3.14 secunde)
Pretul la mierea ecologica nu este cu mult mai mare decat la conventionala, dar per total preturile la targ sunt mai accesibile pentru ca sunt preturi de producator, fara TVA si deci e mai convenabil. ... - Ce cosmetice pe baza de miere pot fi gasite in cadrul acestui targ?
Cel mai mare targ de securitate cibernetica este in desfasurare la Tel-Aviv. Experti din toata lumea s-au adunat pentru a-si impartasii ideile si solutiile pentru protectia impotriva atacurilor cibernetice.
Desi a debutat ca un targ de maritis, acesta s-a transformat, de-a lungul timpului, intr-un festival cultural vibrant. ... Participarea la targ reprezinta si o ocazie excelenta de a cumpara produse artizanale locale si de a savura preparate traditionale.
Candidatul social-democrat, ramas pe lista de la Constanta dupa indelungi negocieri - dupa cum umbla vorba prin targ - este pe lista tocmai pentru ca este fiul prefectului.
Socoteala lui Nastase nu s-a potrivit insa cu cea din targ, chiar daca la Bucuresti, s-a vorbit de un fax primit din partea Internationalei Socialiste, ingrijorate de posibilitatea incheierii unor logodne nepotrivite de catre pupilii sai damboviteni.
Aceasta reprezinta insa doar varianta optimista. Concomitent cu ea, prin targ se vorbeste si de continuarea razboiului celor doua roze.
daca i se propune un targ convenabil, care sa nu-i ia bucuria de a fi functionar public. "Sunt functionar public, iar conform legii, daca imi dau demisia nu mai pot fi mult timp functionar public.
Ultimul colegiu (71.069 persoane) este format din Urziceni, Manasia, Ciocarlia, Barbulesti, Armasesti, Jilavele, Adancata, Maia, Brazii, Fierbinti-Targ, Dridu, Moldoveni, Movilita, Sinesti, Rosiori, Dragoiesti, Cosereni, Boranesti, Borcanesti si Axintele.
Traian Jipa, pensionar cu acte in regula de la 1 martie Una peste alta, prin targ umbla tot felul de zvonuri, cum ca acest control anuntat nu vizeaza numai IPJ Constanta, ci si alte institutii, precum Inspectoratul Teritorial de Jandarmi Constanta si Politia de Frontiera.
De altfel, in targ se zvoneste ca obtinerea locului de deputat i-a fost facilitata de pedelistul Mihai Stanisoara, pentru o buna intelegere in afacerile pe care cei doi le au in zona.
Se vorbeste prin targ ca Ioan Vida (presedintele Curtii Constitutionale) ar fi fost amenintat si convins sa declare ca fiind constitutionale masurile de reducere a salariilor si pensiilor.
si sunt convins ca premierul nu va accepta un asemenea targ. Pentru ca astia nu sunt bani nici din buzunar de la Boc, nici din buzunar de la Roberta Anastase, nici din buzunarele lui Mircea Toader sau ale parlamentarilor PDL;
Fabrica de Avioane a facut o demonstratie prin 1999 - 2000, la un targ, care i-a rupt pe toti in doua.
"S-a speriat, a facut un targ cu baronii locali, iar acestia i l-au adus pe Iliescu din nou la conducere.
Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Ieri, conducerea Camerei Deputatilor a hotarat sa amane pana lunea viitoare discutiilor privind legea Statulului minoritatilor nationale, pe motiv ca Executivul nu a trimis tabelele de concordanta aferente proiectului.
Insa, cum socotelile de acasa nu au nici o relevanta cu realitatea pe care o intalnesti in targ, lucrurile au luat o intorsatura ciudata.
Insa, cum socotelile de acasa nu au nici o relevanta cu realitatea pe care o intalnesti in targ, lucrurile au luat o intorsatura ciudata.
ne invitam clientele la un punch, la povesti si la un mic targ de martisor. Martisoarele vor fi asortate cu esarfe si posete din matase naturala aduse din Cambodgia de catre Blossom - Fashion for a Social Cause.
Pentru ca a fost un targ dedicat Martisorului, Valeria Panduru ne-a spus ca la mare cautare au fost martisoarele din cristale facute chiar de ea, ce au costat intre 3 - 10 RON, geodele din ametist si citrin, pomisorii din cristale, la 10, 20 si 50 RON si clopoteii de vant.
Am adus la acest targ oglinzi pictate manual - la 15 RON, bratari din lana impletita - la 12 RON, figurine - intre 5 - 7 RON, suporturi de lemn pictate - la 20 RON.
google-analytics.com