Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (3.02 secunde)
"Am adus miere cu goji, merisoare, afine, acrise si miere de salcam (la 15 RON), lumanari si figurine de ceara, otet de mere, miere si busuioc - la 4 RON", ne-a spus Fanica Zota, care a venit la targ impreuna cu sotul ei.
Apartine de comuna Bretcu."Am venit pentru prima oara la acest targ de la Universitate! ... La acest targ au venit si au cumparat produsele noastre si straini din Anglia, Germania, Suedia si China.
"Am venit pentru prima oara la acest targ de la Universitate! ... La acest targ au venit si au cumparat produsele noastre si straini din Anglia, Germania, Suedia si China", ne-a spus Horia Fenechiu.
"Am venit pentru prima oara la acest targ de la Universitate! ... La acest targ au venit si au cumparat produsele noastre si straini din Anglia, Germania, Suedia si China.
Asa cum ii sta bine oricarui targ, vor fi cei mai alesi mesteri populari, dar si tineri creatori cu lucruri fine, pentru conoscatoare.
Cele mai cautate la acest targ au fost cele bio: ... La acest targ, au fost si diverse oferte pentru cei care au venit la Sala Palatului.
Printre cele mai vandute produse din cadrul acestui targ s-au numarat pastele de dinti Gennadent Forte si Gennadent Argentum, crema de fata - la 22 RON, demachiantul fara lacrimi - la 15 RON si produsul Lyber (o crema activa cu untul pamantului si petrol), nr.
miere poliflora la 3 kg - 65 RON, sirop de casa din visine si de brad - 15 RON / 0,5 litri, fructe de padure in miere - la 15 RON, faguri de miere - la 10 RON cutia, lumanari - la 6 RON, miere cu poropolis - 23 RON, faguri (cei mai cautati la acest targ), miere de salcam, amestecuri cu seminte, merisor, smochine in miere - 18 RON, faguri de miere de salcam - 6 RON, batoane de propolis - 20 RON, miere ppoliflora la 7 kilograme - 175 RON", ne-a spus Liviu Zota.
Ne bucura faptul ca tIMOn incepe sa se apropie din ce in ce mai tare de conceptul international de targ imobiliar, acela in care domeniile conexe ocupa proprtii semnificative din suprafata de expunere.
Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Cel mai mare targ de toamna, 01 -08 septembrie Cu o vechime de peste 300 de ani, Targul de Toamna si-a deschis si anul acesta portile pentru calarasenii ce si-au facut deja un obicei in a se duce cu familia, poate cu prietenii pentru a se distra in aceasta perioada.
Targ (o)randuit de Muzeul National al Taranului Roman Pret bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari). xxx Sfantul Dumitru sau Sanmedru este stapan peste iarna care vine.
Cel mai mare targ de nunti din Estul Europei are loc la Bucuresti in cupola Romexpo, in perioada 23 - 25 Februarie 2018.
- Prin organizarea acestui targ, ne dorim, ca de fiecare data, sa crestem cat mai mult interesul pentru albina, apicultura si produsele stupului, data fiind importanta acestui sector pentru agricultura, mediu, sanatate si o alimentatie echilibrata, spune Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania (ACA).
In perioada 22- 24 februarie va avea loc in Bucuresti, in complexul Romexpo, cel mai mare targ de nunți din Europa de Est.
La targ am venit cu arpagic murat, la 15 RON, arpagic rosu si arpagic alb, cu zacusca,care este productie proprie, cu muraturile, co bomboanle fondante. ... Saptamana viitoare, la un alt targ, Mariana Dancila intentioneaza sa vina cu produse din peste.
Cel mai cautat la acest targ a fost kurtos kolacs cu nuca, dar si cel combinat, cu scortisoara si nuca, ne-a spus o reprezentanta de la standul de kurtos kolacs. Intrarea la acest targ este libera!
Umbla vorba prin targ ca, in panica tot mai crescuta fata de tavalugul Traian Basescu, la sfatul de taina al PSD s-ar fi decis impingerea in fata a lui C.V.
Dar pentru ca ultima barfa care circula prin targ a suparat rau alesul cu actiuni in presa (hm!) a fost aleasa cea mai la indemana solutie.
oamenii acestia isi permit doar un pahar de bere la un targ. ... De exemplu, in Prahova, la Valea Doftanei, se apropie Festivalul Cascavelei, tot un fel de targ.
google-analytics.com