Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (2.97 secunde)
Primul targ organizat in acest spatiu isi deschide portile odata cu deschiderea mall-ului, in data de 29 octombrie, si va fi un targ al producatorilor si distribuitorilor de dulciuri.
"A fost un targ alimentar interesant, cu specialitati deosebite si specifice din tot tinutul Italiei, atat din nordul tarii noastre, cat si din sud.
Nivelul ridicat al panzei freatice ingreuneaza procesul de constructie al Centrului Expozitional si de Afaceri din Craiova Cele trei firme care au castigat licitatia pentru construirea Centrului Multifunctional s-au adunat ieri pe locul fostului Targ Romanesti, pentru a incepe lucrarile.
Targul de haine ramane in Romanesti Pe langa cele trei investitii, firma care administreaza pietele Craiovei spera sa poata amenaja, tot in 2012, si noul targ al orasului, care va fi amplasat langa Tancodrom, vizavi de Cimitirul Nord.
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! ... Caracterul Exclusiv al celui mai mare targ imobiliar din Romania este redat si de participarea doar in cadrul tIMOn a unora dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara:
Las Vegas nu mai este capitala cazinourilor, incepe rasfatul electronicelor Nu este cel mai mare targ de electronice din lume, dar este cel mai important:
Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural:
Zilele acestea, Mihai organizeaza in curtea Palatului Sutu din Capitala un targ al colectionarilor din Romania, deschis astazi si maine, pana la orele 18.00.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, organizeaza astazi si maine un targ in curtea Palatului Sutu. ... In afara acestui targ, colectionarii din Romania vor fi prezenti si la Romexpo, in luna septembrie, cand vor avea un parteneriat intre Romexpo si Asociatia Colectionarilor din Romania.
Amonitii, bratarile din chihlimbar, colierele de perle ieftine - intre 15 - 20 RON, alaturi de bijuterii noi, deosebite, din opal roz de Peru si turcoaze le puteti gasi in cadrul acestui targ, la standul lui Oscar Edelstein.
Strada Boteanu se transforma intr-o zona pietonala, gazduind cel mai mare targ de carte in aer liber din Bucuresti. ... "Printre titlurile prezente la acest targ se numara:
Strada Boteanu se transforma intr-o zona pietonala, gazduind cel mai mare targ de carte in aer liber din Bucuresti. ... Am terminat la targ cartea Codul lui Da Vinci".
"Ideea acestui targ e foarte buna! Salut initiativa Andreei Caitas, PR Manager la Brigada Media, care s-a ocupat de acest targ.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
le-am vazut intr-un targ de plante in Bangkok si ne-am gandit ca in Romania, multi oameni ca noi s-ar bucura cu adevarat sa le gaseasca:
Deliciul acestui targ l-au facut la aceasta editie colierele colorate din piele, pe care le puteti accesoriza cu inele din piele, si, de ce nu, cu bratari din margele din lemn sau bratari din piele. Intrarea la acest targ este libera!
Ar fi trebuit sa vina la acest targ si cei din Guvern. ... "De Sfantul Dumitru voi fi prezent cu un stand la un targ traditional organizat la Craiova.
Mai este o zi din cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului, fara indoiala, va fi Christmas fairs' Marathon!
De ani de zile le zic organizatorilor sa ne lase sa facem demonstratii la targ. ... Ar trebui sa fie un targ separat pentru ei, delimitat de noi, mestesugarii", a precizat Arpad Balint.
google-analytics.com