Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (3.57 secunde)
Galeria Dalles • Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri • Evenimente dedicate iubitorilor de carte - la parterul Galeriei Dalles / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" - la etaj In Capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania:
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
Targ ONG, Editia XI - Civil Szervezetek Vasara PROGRAM SAMBATA, 11 mai 2013, Piata Trandafirilor, TARG ONG 9:00 Crosul Europa 9:15 Semi-maraton cu pornire din fata Primariei Municipiului Tirgu-Mures 10:00 Deschidere Festiva Targ ONG Cuvant de deschidere din partea organizatorilor si a reprezentantilor autoritatilor publice locale 10:00 - 18:00 Activitati interactive si de cultura generala organizate la stand de catre asociatiile si fundatiile participante Concurs de promovare a voluntariatului in Judetul Mures Vizitatorii vor primi formulare care se completeaza cu informatii dobandite in urma vizitarii mai multor standuri ale organizatiilor participante Concurs foto live despre Targul ONG Concurs abilitati ciclistice Activitati preventive pentru sanatate:
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND. ... Targ de Sfintii Mihail si Gavriil la Muzeul National al Taranului Roman.
Coldwell Banker si Imoteca Residential Experts Cel mai mare numar de locuinte noi inregistrat de un targ imobiliar vreodata in Romania Apa plata pe viata la achizitia unui apartament la tIMOn Cum sa platesti zero factura la intreținere:
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza Targul de Craciun Oficial al Capitalei, intre 30 noiembrie - 26 decembrie 2018, in Piata Constitutiei, cel mai mare targ de Craciun din Romania, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din tara si din strainatate.
Masinile furate care se vand in targ si avansul pentru acte Gasesti o masina in targ si vrei sa o cumperi. ... Si isi mai spune si ca-l gasesti in targ in fiecare saptamana, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme.
Tactica de negociere a sefilor de la FRF, comparata cu mersul "la targ" de Ionut Lupescu Lupescu a punctat ca dupa plecarea lui Radoi, sefii de la FRF nu au avut vreun plan specific, ci au negociat ca "la targ" cu diversti antrenori.
Am mai refacut un targ de animale la Tupilati, care fusese desfiintat, el fiind infiintat de pe timpul lui Stefan cel Mare. De fapt, este primul targ de animale din Romania facut dupa normele Uniunii Europene si dupa Ordinul 45 al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
"Am adus la acest targ caciuli dublate cu lana - 40 RON, caciulite in combinatie cu lana - si alte materiale - 25 RON, fulare de peste doi metri lungime lucrate circular (30% lana) - 40 RON, gentute crosetate in diverse culori - 40 RON, caciulita din lana, cu paiete - 25 RON", ne-a spus Stela Alexe.
In plus, denuntatorul a mai reclamat ca directorul APIA Dolj i-a mai cerut bani cu ocazia unei excursii in SUA la un targ agricol.
Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ. ... "Este pentru prima data cand particip la acest targ.
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
Participantilor la targ le este promisa intalnirea cu cele mai atractive oferte financiar- bancare de pe piata din Romania.
La targ participau fetele de maritat ti fetele mari care voiau sa fie petite. Fetele care luau parte la acest targ se pregateau ani intregi pentru ca trebuiau sa ia cu ele ti zestrea.
Chiar daca piata imobiliara din regiune se afla intr-o situatie de criza, in perioada 15-17 mai, in foaierul si pe platoul Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova va avea loc primul targ imobiliar din regiune.
In ciuda optimismului dezvoltatorilor imobiliari prezenti la targ, multi dintre potentialii clienti au plecat acasa nemultumiti. ... Preturile cerute de dezvoltatori la targ pentru locuintele noi au pornit de la aproape 40.000 de euro pentru o garsoniera, suma la care se vand si garsonierele din blocurile vechi.
In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: ... Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
Va fi ultimul targ imobiliar al sezonului, cu peste 35 de firme expozante si 80 de proiecte rezidentiale din Bucuresti si din tara, dar si din strainatate, fiecare dintre expozanti promitand reduceri de Craciun care sa duca pretul locuintelor noi la cel mai mic nivel atins vreodata.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
google-analytics.com