Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (3.24 secunde)
Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. ... Au urmat numai promisiuni si amenintari", ne-a spus Iulian Bere, unul dintre participantii la acest targ Hand-Made.
"Nu trebuia sa aiba case de marcat pentru ca este targ de produse traditionale si ei nu trebuie sa aiba case de marcat. Nu au fost firme prezente la acel targ, ci doar producatori traditionali.
ISM este cel mai mare si mai important targ de dulciuri si biscuiti din lume. ... Intreaga piata mondiala este reflectata in gama de produse prezente la ISM, care este mai vasta decat a oricarui alt targ comercial de profil.
Semnalele pe care dezvoltatorii le-au tras, legate de atingerea unui minim istoric al preturilor si de eventualele schimbari in piata care pot aparea de anul viitor, au adus in ultimul targ imobiliar al anului acea categorie de cumparatori care astepta cea mai buna perioada sa-si cumpere locuinta.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza Targ de Buna Vestire" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 20 â€" 22 martie 2015.
"Conducerea partidului mi-a propus un targ" Doru Resmerita a povestit ieri in detaliu situatia care l-a determinat sa renunte la partidul fata de care se simtea atat de atasat. ... Conducerea partidului mi-a propus un targ.
Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Mihai Daraban a precizat ca acest targ va mobiliza cat mai multi agenti economici deoarece se vorbeste foarte mult despre fondurile structurale.
Cei interesati pot afla de la reprezentantii companiilor listate, prezente la targ, informatii despre rezultatele financiare, planurile de dezvoltare si politica de acordare a dividendelor, se arata in comunicat.Depozitarul Central impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti vor descrie pentru vizitatori cum se pot achizitiona actiuni ale companiilor straine direct de la Bucuresti.Tot la targ, persoanele care au subscris in 1996 cuponul de privatizare, in cadrul Programului de Privatizare in Masa (PPM), pot face un extras de cont la Depozitarul Central, pentru a afla daca detin actiuni ("actiuni reziduale") la vreuna dintre societatile de investitii financiare (SIF-uri), pe baza actului de identitate.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate. ... "Din experienta de promotor al primului targ imobiliar organizat in Romania am invatat cat de importanta este ideea de parteneriat in imobiliare.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str. ... Le veti gasi pe toate la targ, alaturi de o multime de obiecte create cu multa dragoste pentru frumos de mesteri iscusiti.
Targ de confectii - producatori romani - 23 - 27 octombrie Kilipirim - targ de carte cu discount si la etaj Targ de Spiritualitate si Terapii complementare "A noua dimensiune" 30 octombrie - 3 noiembrie Make-up Fest - 9 - 10 noiembrie Bijuterie de Autor - 16 - 17 noiembrie Targ Vintage - 23 - 24 noiembrie Targul Cadourilor de Craciun - 29 noiembrie - 24 decembrie.
Liberalii sustin ca reprezentantii partidului de guvernamant le-au furat ideea organizarii unui targ cu produse traditionale in perioada sarbatorilor de sfarsit de an.
Daca ar fi vorba despre un tirg economic, pe care Traian Basescu l-ar fi oferit Occidentului, atunci trebuie spus ca, oricind, USL putea oferi un targ mai bun. ... Prin urmare, sansele ca un eventual targ sa fie pus in opera si respectat erau in favoarea USL.
"In urma cu 15 ani, una dintre primele noastre manifestari expozitionale se concretiza in acest targ. Am ales acest targ deoarece la Craiova si in Dolj se lucra intr-un ritm important de productie la MAT si Suma Bailesti.
„Sunt si produse la preturi foarte mici, si produse la preturi mai mari decât te-ai astepta de la un târg unde se spune ca vin producatori, dar pe care nu le gasesti în Craiova.
Un segment important din oferta imobiliara prezenta la targ este reprezentata de vile, cel mai mic pret pentru o astfel de locuinta fiind de 50.000 € (ansamblu rezidential in Corbeanca) Cel mai mare pret la targ este de 1,5 milioane590.000 €, pentru o vila in zona DomeniiIancu Nicolae.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania in cifre Prima zi de tIMOn in cifre: ... acestea sunt cifrele care confirma tIMOn ca cel mai mare targ imobiliar din Romania.
google-analytics.com