Cautare

1096 de rezultate pentru "targ universitate caini gratic" (2.78 secunde)
Avem un val de caini abandonati de proprietari Nicusor Dan a sustinut prima conferinta de presa despre cainii din Bucuresti. ... In 21 ianuarie, Ana Oros a fost atacata de o haita de 7-8 caini in timp ce alerga.
Avem un val de caini abandonati de proprietari. ... In 21 ianuarie, Ana Oros a fost atacata de o haita de 7-8 caini in timp ce alerga.
Macel in Suceava. O haita de caini agresivi a omorat cinci capre. Autoritatile trag de timp
O femeie si un barbat au fost sfasiati de haita de caini din comuna Vanatori, judetul Galati.
Primii culegatori ilegali de trufe din acest an au fost prinsi in judetul Neamt. Barbatii aveau cu ei in masina sase caini special dresati pentru a gasi ciupercile.
Am mai refacut un targ de animale la Tupilati, care fusese desfiintat, el fiind infiintat de pe timpul lui Stefan cel Mare. De fapt, este primul targ de animale din Romania facut dupa normele Uniunii Europene si dupa Ordinul 45 al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
"Am adus la acest targ caciuli dublate cu lana - 40 RON, caciulite in combinatie cu lana - si alte materiale - 25 RON, fulare de peste doi metri lungime lucrate circular (30% lana) - 40 RON, gentute crosetate in diverse culori - 40 RON, caciulita din lana, cu paiete - 25 RON", ne-a spus Stela Alexe.
In plus, denuntatorul a mai reclamat ca directorul APIA Dolj i-a mai cerut bani cu ocazia unei excursii in SUA la un targ agricol.
Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ. ... "Este pentru prima data cand particip la acest targ.
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
Participantilor la targ le este promisa intalnirea cu cele mai atractive oferte financiar- bancare de pe piata din Romania.
La targ participau fetele de maritat ti fetele mari care voiau sa fie petite. Fetele care luau parte la acest targ se pregateau ani intregi pentru ca trebuiau sa ia cu ele ti zestrea.
Chiar daca piata imobiliara din regiune se afla intr-o situatie de criza, in perioada 15-17 mai, in foaierul si pe platoul Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova va avea loc primul targ imobiliar din regiune.
In ciuda optimismului dezvoltatorilor imobiliari prezenti la targ, multi dintre potentialii clienti au plecat acasa nemultumiti. ... Preturile cerute de dezvoltatori la targ pentru locuintele noi au pornit de la aproape 40.000 de euro pentru o garsoniera, suma la care se vand si garsonierele din blocurile vechi.
In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: ... Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
Va fi ultimul targ imobiliar al sezonului, cu peste 35 de firme expozante si 80 de proiecte rezidentiale din Bucuresti si din tara, dar si din strainatate, fiecare dintre expozanti promitand reduceri de Craciun care sa duca pretul locuintelor noi la cel mai mic nivel atins vreodata.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
In acest scop, municipalitatea a contractat un credit extern In aceasta primavara vor incepe lucrarile la imensul Centru Multifunctional Craiova, un complex expozitional care va costa peste 80 de milioane de lei (800 de miliarde de lei vechi) si se va ridica pe locul fostului targ din Romanesti in urmatoarele 36 de luni.
"Angajarile nu se vor face pe loc, dar la targ pot avea loc discuții, preinterviuri (care te pot propulsa in lista scurta) si se pot depune CV-uri.
Recunoscuta pentru calitatea produselor traditionale prezentate, editia a doua a acestui targ va mai oferi vizitatorilor doua premiere: ... De asemenea, la targ se vor gasi si specialitati internationale:
google-analytics.com