Cautare

1096 de rezultate pentru "targ universitate caini gratic" (3.11 secunde)
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... "Am adus la acest targ:
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
La doar cateva minute dupa ce s-a dat startul targului, mai precis cand au sosit studentii in Universitate, spatiul destinat acestui eveniment a devenit aproape neincapator.
A fost un targ foarte frumos, dar straini au fost mai putini spre deosebire de alte targuri din alte orase la care am participat.
nu mergeti pe litoral sau la munte in Romania, ci mergeti in Bulgaria, ca va place mai mult acolo, ca aveti servicii, ca aveti intr-adevar statiuni in care stati, iar la noi turistul da de caini vagabonzi pe plaja, da de caini vagabonzi pe strada, de cersetori in mijlocul intersectiilor, nu sunt trotuare, curentul scade in Mamaia cand ti-e lumea mai draga...
Caini din alte localitati, abandonati de masini neinmatriculate, la Navodari "Vin masini, mai nou fara numar, si lasa caini, tot fara numar, in Navodari.
Timisoara, in Brancusi Residence, sectorul 6 al Capitalei, exista o haita de caini comunitari. Ingrijorarea tinerei este cu atat mai mare cu cat aceasta are o fiica de cativa ani si nu vrea sa i se puna in pericol viata ei si a copilului sau.
Unele persoane colectioneaza de asemeni animale, tinand sute de caini, pisici sau alte animale in locuinte, mizeria si dejectiile imbolnavind animalele. ... Colectionarea de animale Persoanele care strang animale pot avea zeci sau chiar sute de exemplare cum ar fi caini, pisici, nevastuici, iepuri, soareci sau alte animale.
Brian Palmer de la Slate arata intr-un articol ca istoria e plina de exemple de caini care devoreaza cadavre, chiar si pe cele ale stapanilor lor.
Dupa ce a fost inchis, la sfarstiul lunii ianuarie, din cauza conditiilor precare, adapostul de caini de la Facai va trebui sa treaca saptamana aceasta mai multe teste pentru a putea fi redeschis.
De exemplu, din cinci caini, unul este foarte rau.
Basescu a devenit celebru ca primar ucigand mii de caini vagabonzi si daramand mii de chioscuri. Din nefericire, Basescu a parasit primaria si dupa 5 ani de mandat prezidential, haitele de caini impanzesc in continuare Capitala si chioscurile si-au facut din nou aparitia.
De exemplu, la Bruxelles, vezi oameni care dorm in fata magazinelor cu doi caini foarte bine ingrijiti. ... Probabil este un fel de program de protectie sociala, nu pentru caini, ci pentru oameni.
Partea maghiara nu a raspuns pozitiv, ci a continuat, iar noi am demonstrat ca Romania nu este un sat fara caini", a conchis Ioan Rus.
De asemenea, Parlamentul European a cerut Comisiei sa stabileasca norme legislative prin care sa puna capat luptelor cu animale, in special caini si cocosi. ... Ea a adaugat ca Ministerul de Interne a actionat in cazul unor reclamatii referitoare la organizarea unor lupte cu caini.
Adapostul de caini maidanezi ar putea fi relocat Administratia locala a luat, de asemenea, in calcul extinderea cu 250 de locuri a adapostului de caini comunitari de la Odai astfel incat, la final, acesta sa aiba o capacitate totala de 800 de locuri, fiind astfel cel mai mare de pe raza Bucurestiului.
Tot la standul celor doi soti puteti gasi catrinta si opincute din piele - intre 5 - 60 RON, curele din piele de bovina (din toate culorile, pentru dame si barbati - intre 20 - 50 RON, in functie de latimea lor, gerdane (coliere) - la 10 RON, bratari pentru mana si din margele - 5 RON, dar si curele pentru caini, din piele de bovina - la 20 RON, chimire din piele - la 150 RON.
Andreea Ibacka a povestit la WOWbiz ca a avut doi caini, Tom si Tiara, iar unul dintre ei i-a murit in brate. ... Am avut doi caini.
a) la conducerea propriului meu ONG (0 puncte) b) protestand in fata Guvernului pentru legalizarea importurilor de maidanezi (10 puncte) c) intr-o tara civilizata, unde haitele de caini nu umbla libere pe strazi, ca in ultima tabara de zlatari (100 de puncte)
google-analytics.com