Cautare

1096 de rezultate pentru "targ universitate caini gratic" (2.60 secunde)
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu fiul sau, la targul de Craciun organizat in pasajul de la Universitate, deschis pana pe 24 decembrie inclusiv.
Solicit deschiderea de urgenta a punctelor de prim-ajutor de la Universitate si Grozavesti! ... In acelasi context, mi-a fost semnalat faptul ca punctele de prim-ajutor amplasate in Pasajul de la Universitate si in complexul Grozavesti nu sunt functionale de ceva vreme, desi utilitatea lor este mai presus de orice indoiala.
Targ de confectii - producatori romani - 23 - 27 octombrie Kilipirim - targ de carte cu discount si la etaj Targ de Spiritualitate si Terapii complementare "A noua dimensiune" 30 octombrie - 3 noiembrie Make-up Fest - 9 - 10 noiembrie Bijuterie de Autor - 16 - 17 noiembrie Targ Vintage - 23 - 24 noiembrie Targul Cadourilor de Craciun - 29 noiembrie - 24 decembrie.
Liberalii sustin ca reprezentantii partidului de guvernamant le-au furat ideea organizarii unui targ cu produse traditionale in perioada sarbatorilor de sfarsit de an.
Daca ar fi vorba despre un tirg economic, pe care Traian Basescu l-ar fi oferit Occidentului, atunci trebuie spus ca, oricind, USL putea oferi un targ mai bun. ... Prin urmare, sansele ca un eventual targ sa fie pus in opera si respectat erau in favoarea USL.
"In urma cu 15 ani, una dintre primele noastre manifestari expozitionale se concretiza in acest targ. Am ales acest targ deoarece la Craiova si in Dolj se lucra intr-un ritm important de productie la MAT si Suma Bailesti.
„Sunt si produse la preturi foarte mici, si produse la preturi mai mari decât te-ai astepta de la un târg unde se spune ca vin producatori, dar pe care nu le gasesti în Craiova.
Un segment important din oferta imobiliara prezenta la targ este reprezentata de vile, cel mai mic pret pentru o astfel de locuinta fiind de 50.000 € (ansamblu rezidential in Corbeanca) Cel mai mare pret la targ este de 1,5 milioane590.000 €, pentru o vila in zona DomeniiIancu Nicolae.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania in cifre Prima zi de tIMOn in cifre: ... acestea sunt cifrele care confirma tIMOn ca cel mai mare targ imobiliar din Romania.
Galeria Dalles • Discounturi substantiale la standul fiecarei edituri • Evenimente dedicate iubitorilor de carte - la parterul Galeriei Dalles / Carti si produse ezoterice, la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" - la etaj In Capitala debuteaza o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din Romania:
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
Targ ONG, Editia XI - Civil Szervezetek Vasara PROGRAM SAMBATA, 11 mai 2013, Piata Trandafirilor, TARG ONG 9:00 Crosul Europa 9:15 Semi-maraton cu pornire din fata Primariei Municipiului Tirgu-Mures 10:00 Deschidere Festiva Targ ONG Cuvant de deschidere din partea organizatorilor si a reprezentantilor autoritatilor publice locale 10:00 - 18:00 Activitati interactive si de cultura generala organizate la stand de catre asociatiile si fundatiile participante Concurs de promovare a voluntariatului in Judetul Mures Vizitatorii vor primi formulare care se completeaza cu informatii dobandite in urma vizitarii mai multor standuri ale organizatiilor participante Concurs foto live despre Targul ONG Concurs abilitati ciclistice Activitati preventive pentru sanatate:
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND. ... Targ de Sfintii Mihail si Gavriil la Muzeul National al Taranului Roman.
Coldwell Banker si Imoteca Residential Experts Cel mai mare numar de locuinte noi inregistrat de un targ imobiliar vreodata in Romania Apa plata pe viata la achizitia unui apartament la tIMOn Cum sa platesti zero factura la intreținere:
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza Targul de Craciun Oficial al Capitalei, intre 30 noiembrie - 26 decembrie 2018, in Piata Constitutiei, cel mai mare targ de Craciun din Romania, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din tara si din strainatate.
Masinile furate care se vand in targ si avansul pentru acte Gasesti o masina in targ si vrei sa o cumperi. ... Si isi mai spune si ca-l gasesti in targ in fiecare saptamana, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme.
Tactica de negociere a sefilor de la FRF, comparata cu mersul "la targ" de Ionut Lupescu Lupescu a punctat ca dupa plecarea lui Radoi, sefii de la FRF nu au avut vreun plan specific, ci au negociat ca "la targ" cu diversti antrenori.
Mihai Pasare impreuna cu un prieten de-al sau fac fotografii pe magneti, la targul Bucharest Christmas Market 2015 organizat la Universitate. ... Ne-am costumat la acest targ in Mosi Craciuni ca sa fim in peisaj!", mai spune Mihai Pasare.
Cei de la Cozonac Domnesc de la Botosani participa cu un stand, in luna decembrie, la targul organizat la Universitate. "La acest targ, organizat de Sfantul Andrei, am adus:
Acesta va poate da informatii despre palinca de Bihor, de mere si de pruna, in cadrul targului producatorilor si mestesugarilor de la Universitate, organizat in luna decembrie de Primaria Capitalei. Intrarea la acest targ este libera!
google-analytics.com