Cautare

1096 de rezultate pentru "targ universitate caini gratic" (3.10 secunde)
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza Targ de Buna Vestire" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 20 â€" 22 martie 2015.
Reforma in educatie trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate. ... Afirmatia mea a fost ca reforma trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate.
Ministerul Transporturilor a lansat anuntul de licitatie pentru proiectarea si executia tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate de pe Magistrala 5, valoarea contractului fiind de 320 milioane euro, a anuntat, luni, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Antonel Tanase.
Ministrul transporturilor, Radu Berceanu a declarat, sambata, ca Banca Europeana de Investitii a aprobat o transa de 370 milioane de euro pentru tronsonul de metrou Drumul Taberei - Universitate.
Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie, in prezent fiind facute lucrari de finalizare la rampele de acces si de izolatie, dar si de finisaje interioare, a declarat miercuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului producatorilor si mestesugarilor de la Universitate, organizat in luna decembrie de Primaria Capitalei, cu palinca de mere si palinca de pruna. Intrarea la acest targ este libera!
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
"Conducerea partidului mi-a propus un targ" Doru Resmerita a povestit ieri in detaliu situatia care l-a determinat sa renunte la partidul fata de care se simtea atat de atasat. ... Conducerea partidului mi-a propus un targ.
Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Mihai Daraban a precizat ca acest targ va mobiliza cat mai multi agenti economici deoarece se vorbeste foarte mult despre fondurile structurale.
Cei interesati pot afla de la reprezentantii companiilor listate, prezente la targ, informatii despre rezultatele financiare, planurile de dezvoltare si politica de acordare a dividendelor, se arata in comunicat.Depozitarul Central impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti vor descrie pentru vizitatori cum se pot achizitiona actiuni ale companiilor straine direct de la Bucuresti.Tot la targ, persoanele care au subscris in 1996 cuponul de privatizare, in cadrul Programului de Privatizare in Masa (PPM), pot face un extras de cont la Depozitarul Central, pentru a afla daca detin actiuni ("actiuni reziduale") la vreuna dintre societatile de investitii financiare (SIF-uri), pe baza actului de identitate.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate. ... "Din experienta de promotor al primului targ imobiliar organizat in Romania am invatat cat de importanta este ideea de parteneriat in imobiliare.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str. ... Le veti gasi pe toate la targ, alaturi de o multime de obiecte create cu multa dragoste pentru frumos de mesteri iscusiti.
Jinal Shah de la firma Sokoni participa impreuna cu sotia lui la targul Asia Fest 2014 organizat la Universitate, in acest week-end. "Am venit la acest targ cu produse facute din ingrediente naturale, precum:
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Craciun organizat in luna decembrie la Universitate.
Familia Zota participa pana pe 27 decembrie la targul traditional de Craciun organizat la Universitate.
"Drumuri proaste, gunoi pe strazi si caini vagabonzi" La randul sau, Puiu Hasotti, vicepresedinte al PNL, a criticat in termeni duri actuala administratie locala, acuzandu-l pe Radu Mazare ca a stat mai mult prin concedii decat pe la primarie, nemaiavand astfel timp sa se ocupe si de problemele constantenilor.
Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat luni, in plenul PE, ca "regimul Basescu astazi eutanasiaza caini, iar maine va eutanasia oameni" si a cerut interventia PPE pe langa cei de la PDL in vederea opririi actiunii de ucidere a patrupezilor.
Avem nevoie de strazi, de canalizari, sa scapam de caini si apoi de concerte. ... "Dar noua panselute si concerte ne trebuie, nu strazi fara caini maidanezi", spune Roxana Elena. ... In al doilea rand, ce facem, taiem de la caini si dam la panselute?
google-analytics.com