Cautare

1096 de rezultate pentru "targ universitate caini gratic" (3.20 secunde)
6 caini ridicati in cazul copilului omorat de maidanezi.
Caini si oameni (Autor : ... Reporterilor care vara microfonul sub nasul militantelor dragostei de caini nu le da prin cap sa puna o intrebare simpla:
Drumul Taberei e cartierul cu cei mai multi caini agresivi, conform sesizarilor sosite la Primaria Capitalei. ... 13, exista o haita de caini care in fiecare zi ataca atat copii, cat si adulti.
Mai exact, s-a alcatuit o lista cu 13 rase de caini care nu pot exista in Danemarca. ... Organizatia "Hunde in Danemark", care lupta de trei ani impotriva legii, sustine ca in foarte multe cazuri este imposibila determinarea rasei, iar caini sanatosi, iubiti de stapanii lor, sunt condamnati la moarte.
Parlamentarii europeni au votat ieri initiativa legislativa privind interzicerea totala a importurilor si exporturilor de blanuri de pisici si caini, interdictie ceruta inca de anul trecut de Comisia Europeana si care este sustinuta de numeroase organizatii pentru protectia animalelor.
Zgribuliti de frig, la o temperatura de minus cateva grade Celsius, am vazut doi caini care stateau cuminti intr-un cos, la un stand din cadrul targului de la Universitate.
Mihai Viteazul a revenit la Universitate, dar nu sunt bani pentru amenajarea Pietei. Cele patru statui de la Universitate au facut astazi drumul inapoi de la Parcul Izvor la Piata Universitatii.
Peste 1.100 de persoane muscate de caini, in primele patru luni In timp ce "Matei Bals" spune ca numai 4.000 de oameni s-au prezentat la ei Peste 1.100 de persoane au fost muscate de caini in Bucuresti, in primele patru luni ale anului, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 6, iar cele mai putine in Sectorul 1, a declarat Razvan Bancescu, cordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
Cum sa ne dresam frica de caini Disputa intre cei care iubesc cainii si cei care se tem de caini a incins spiritele in societatea romaneasca. ... Informatiile sunt transmise de Vlad Popescu, instructor canin la Clubul Cainilor Utilitari (www.caini- utilitari.ro), pentru revista Doctorul Meu.
Fara caini pe strada in 18 luni. ... Oprescu a explicat ca isi propune sa adune cel putin 80% dintre cainii comunitari intr-o perioada de 18 luni si sa reduca numarul cazurilor de oameni muscati de caini cu 90%.
Toata presa a scris zilele acestea despre muscaturile de caini. ... Haitele de caini comunitari nu se poate spune ca sunt izolate sau pripasite doar prin cartiere marginase - asta constat eu.
Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
Cei aproape 400 de caini fara stapan care cad victime lunar hingherilor din Craiova vor fi trimisi intr-o minivacanta de maximum sapte zile intr-un adapost canin cu confort sporit.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. ... Au urmat numai promisiuni si amenintari", ne-a spus Iulian Bere, unul dintre participantii la acest targ Hand-Made.
In primul rand cred ca solidaritatea din universitate dintre profesori si studenti, dintre genearatii de profesori si studenti, creeaza un loc al increderii. ... Oricata neincredere ar fi in societate, in universitate este altceva.
Inca sunt pe plaja oameni cu caini, caini vagabonzi, trebuie sa te feresti de mingiile care iti zboara pe deasupra capului. ... Cel mai mult ne-a deranjat numarul mare de caini comunitari, incredibil de multi, pe plaja si in oras.
"Bugetul pentru anul 2012 trebuie sa faca din Craiova un oras modern, cu strazi si trotuare noi, fara gunoaie si fara caini comunitari - aceasta este dorinta noastra si pentru asta am construit propunerile bugetare", a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, viceprimarul Craiovei si presedintele organizatiei municipale PDL, Marinica Dinca.
Cei mai multi caini fara stapan sunt pe strazile din Drumul Taberei, potrivit sesizarilor facute de bucuresteni pe parcursul anului trecut la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
Si totusi, aceasta mica strada din sectorul pastorit de primarul Neculai Ontanu inregistreaza un numar record de caini vagabonzi si agresivi organizati in haite.
Doua femei din Timisoara, atacate de o haita de 30 de caini Doua femei care se plimbau seara pe o strada din Timisoara au fost atacate de o haita de aproape 30 de caini maidanezi.
google-analytics.com