Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (8.40 secunde)
Carmen Musat, director al Editurii Cununi de Stele, a participat recent, cu un stand, la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "La standul meu din cadrul acestui targ, am avut carti la 5 RON si la 10 RON, 15 RON si 20 RON!
A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Targul International GAUDEAMUS Carte de Invatatura!
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. Cati expozanti participa la acest targ?
Foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" face, de ieri, concurenta magazinelor din Craiova. Cele 35 de firme participante la Contex 2008, editia de toamna, expun produse la preturi promotionale.Oferta de produse comercializate la pret redus în Craiova s-a îmbogatit pentru câteva zile.
Foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" face, de ieri, concurenta magazinelor din Craiova. Cele 35 de firme participante la Contex 2008, editia de toamna, expun produse la preturi promotionale.Oferta de produse comercializate la pret redus în Craiova s-a îmbogatit pentru câteva zile.
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, organizeaza si anul acesta Targul de Craciun in toate magazinele proprii.
Gloria Excelsis participa in acest week-end cu produse de beauty la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori, organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. "Cel mai bine s-au dat la acest targ gogosile cu branza si marar! ... Romanii cauta de toate:
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
La standul ei, vizitatorii au gasit si au cumparat produse excelente, precum: ciocolata de casa, halvita, turta dulce sub forma de figurine, nuga si acadele. ... A fost un targ foarte frumos, dar straini au fost mai putini spre deosebire de alte targuri din alte orase la care am participat.
Catalin Aldea a participat cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. ... Cele mai cautate la acest targ au fost cele bio: ... S-a vandut foarte bine si uleiul de floarea-soarelui", ne-a spus Catalin Aldea, manager la S.C.
Familia Zota participa pana pe 27 decembrie la targul traditional de Craciun organizat la Universitate. La standul lor, fasiti produse apicole precum:
In cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanti, OSCAR a prezentat in premiera, intr-un format inedit noua imagine a companiei.
Romanii inca nu au adoptat comportamentul de achizitie de tip occidental, sunt de parere specialistii in studii de piata.
Producatorii de pe piata romaneasca de produse de panificatie estimeaza o crestere a vanzarilor de paine ambalata si produse congelate de patiserie, in detrimentul painii clasice.
Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 45% in ultimele opt luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand valoarea de 8,43 miliarde de euro.
Printre cele mai aspre norme impuse de UE se numara si cele din domeniul securitatii alimentare. Una dintre masuri, ordinul Autoritatii Sanitar Veterinare care stabileste in ce conditii pot fi vandute de catre micii producatori produsele de origine animala, va intra in vigoare de maine.
Desi introdusa oficial de la 1 mai, taxa verde pentru colectarea deseurilor de produse electronice si electrocasnice nu se aplica în majoritatea magazinelor din Banie.
Raiffeisen Bank a prezentat ieri la sala de conferinte a hotelului Ibis din Constanta produsele de trezorerie destinate acoperirii riscului valutar si de dobanda, produse puse la dispozitia agentilor economici de aceasta institutie bancara.
google-analytics.com