Cautare

4363 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (3.25 secunde)
In urma cu trei ani, a infiintat o firma prin care comercializeaza tot felul de produse, de la ceaiuri la cosmetice si vopsele de par pe baza de plante.
Unul dintre cele mai interesante aspecte create de modificarile Codului fiscal se refera la plata accizelor pentru produsele supuse accizelor si eliberate in consum in alt stat-membru, achizitionate de persoane fizice pentru nevoile proprii si transportate de ele insele in Romania, aspect des intalnit dupa aderarea Romaniei la UE.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Retailerul francez Carrefour a lansat recent, la Hotel Pullman din Capitala, o gama de produse sub o a doua marca proprie - numita Carreour, din care aproape jumatate fabricate in Romania.
127, aflat pe strada omonima, urmeaza aceeaai strategie de "preturi mici, zilnic". Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.300 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale. ... Plaja orara de deschidere:
Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Targu Mures, marti, 29 aprilie 2014, ridicand numarul total de magazine in acest format la 80. ... aceeasi strategie de "preturi mici, zilnic".
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81. ... 59-63, va asteapta cu o echipa de profesionisti gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!
Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour Romania este prezent la targul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, in cadrul caruia producatorii romani de produse organice sunt invitati sa devina parteneri si furnizori ai lantului de magazine.
Vei sustine astfel campania #FoodRevolutionDay de constientizare a efectelor alimentatiei #junkfood si #risipeialimentare. In cadrul acestui eveniment organizat la Gradina Verona are stand si Aristide Seri de la NANO (www.produse-nano.ro). La standul sau gasiti expuse, dar si la vanzare produse precum:
Stela Alexe participa in aceasta perioada la targul traditional organizat de Craciun pana pe 27 decembrie inclusiv.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Bucurestenii, si nu numai, se pot intalni zilele acestea la Sala Palatului din capitala cu reprezentantii celor mai multe grupuri bancare si institutii de credit din Romania, care s-au reunit pentru trei zile la Targul de bani FINFAIR.
Pe Muntele Gaina din Apuseni se organizeaza in fiecare an, in cea mai apropiata duminica de 20 iulie (Sfantul Ilie), o mare sarbatoare traditionala romaneasca in aer liber, "Targul de fete".
Chiar daca piata imobiliara din regiune se afla intr-o situatie de criza, in perioada 15-17 mai, in foaierul si pe platoul Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova va avea loc primul targ imobiliar din regiune.
Peste 200 de locuinte si-au gasit proprietari la targul imobiliar din Capitala dedicat programului Prima Casa. Oferta totala a fost insa mult mai bogata, de aproape 9.000 de locuinte. ... S-au semnat contracte, am primit avansuri, avem sute de intalniri stabilite pentru saptamana viitoare", a declarat unul dintre investitori.
In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: ... Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
In prezent, numarul doljenilor inregistrati ca fiind in cautarea unui loc de munca se apropie de 30.000, iar numarul de posturi disponibile oferite saptamanal de angajatori este de 200-300. Cea de-a patra editie a Targului de Cariere organizat zilele acestea la Teatrul National "Marin Sorescu"
Joi, 19 aprilie, la ora 10.30, incepe editia a XXI a tIMOn - Targul Imobiliar National, cu un record de 116 firme expozante si peste 150 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara.
google-analytics.com