Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (2.79 secunde)
Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Targu Mures, marti, 29 aprilie 2014, ridicand numarul total de magazine in acest format la 80. ... aceeasi strategie de "preturi mici, zilnic".
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81. ... 59-63, va asteapta cu o echipa de profesionisti gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!
Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour Romania este prezent la targul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, in cadrul caruia producatorii romani de produse organice sunt invitati sa devina parteneri si furnizori ai lantului de magazine.
Vei sustine astfel campania #FoodRevolutionDay de constientizare a efectelor alimentatiei #junkfood si #risipeialimentare. In cadrul acestui eveniment organizat la Gradina Verona are stand si Aristide Seri de la NANO (www.produse-nano.ro). La standul sau gasiti expuse, dar si la vanzare produse precum:
la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti se va desfasura editia a XI-a a expozitiei internationale de echipamente si produse din domeniul agriculturii, zootehniei si industriei alimentare- INDAGRA. In cadrul Expozitiei INDAGRA se vor deschide saloanele Eco Agricultura (produse ecologice), RomAvicola (produse avicole) si Expo Suinicola (produse suinicole).
GandulNews informeaza cum arata noua Piata Obor, de 117 milioane euro, cu o saptamana inainte de inaugurare. ... "Pe 2 octombrie ne luam adio de la speculanti. Ne-a ajutat Dumnezeu si scapam de ei. ... Vineri seara, pe 1 octombrie, toate tarabele din noul Obor vor fi pline de marfa ieftina.
Romania a pierdut 730.000 de euro pentru ca detine doar un singur produs cu denumire de origine protejata Romania a pierdut 730.000 de euro din banii europeni pentru ca detine doar un singur produs cu denumite de origine protejata, iar fondurile au fost alocate pentru grupuri de producatori, a declarat, miercuri, directorul general al SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce magiunul de Topoloveni, si unic proprietar al acestei afaceri, Bibiana Stanciulov.
Ce faci cand te-ai saturat de restructurari si taieri de costuri si vrei sa lucrezi intr-o industrie in plina dezvoltare? ... Dupa o experienta de un deceniu in electroretail, Dragos Simion a trecut cu arme si bagaje in industria constructiilor de case ecologice pentru export.
Ultima saptamana s-a caracterizat nu numai prin vesnica asteptare in ceea ce priveste determinarea candidatilor pentru locale, ci si printr-o serie de proiecte cu care au aparut peste noapte politicienii locali.
Dupa ce in urma cu o saptamana amintea de faptul ca, in cadrul Parlamentului European, se vor lua o serie de masuri anticriza, pe mai multe planuri, europarlamentarul Adriana Ticau spune ca la ora actuala o atentie deosebita trebuie data in special industriei constructoare de masini.
Presedintele Comisiei de administratie publica a Camerei, deputatul PDL Sulfina Barbu, a inceput procedura prin care Parlamentul Romaniei va primi certificatul de "cladire verde", ceea ce implica un consum redus de energie, diminuarea pierderilor de caldura si reciclarea hartiei.
Sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina va gazdui vineri, 27 februarie, ora 10.30, parada costumelor din materiale reciclabile. ... În acest proiect sunt implicate trei unitati de invatamant din Slatina si doua din judetul Dolj.
Alaturi de presedintele Senatului au fost ministrul Theodor Paleologu, ambasadorul Romaniei in Regatul Belgiei Ovidiu Dranga, senatorii Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa, Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD-PC, Vasile Pintilie (PD-L si Grup prietenie),Varujan Vosganian (PNL), presedintele Comisiei economice, industrii si servicii, Attila Verestoy (UDMR) si Ion Mang (PSD si Presedinte Grup prietenie Romania-Belgia).
Ca urmare a calamitatilor naturale provocate de temperaturile scazute, inregistrate in lunile ianuarie si februarie a.c., Guvernul Romaniei a emis in luna martie 2006 o Ordonanta de Urgenta in care se stipuleaza subventiile oferite de catre stat, in functie de suprafata de teren detinuta, de cultura si de cheltuielile proprietarului.
Anularea restrictiilor pentru importul de automobile din momentul aderarii va determina un import masiv de masini second-hand din Europa de Vest.
Compania Ecomaster - Servicii Ecologice, membra a grupului Rompetrol, a primit autorizatia integrata de mediu care stabileste desfasurarea activitatii companiei in conformitate cu cele mai bune tehnici in domeniu la nivelul standardelor Uniunii Europene din partea Agentiei Regionale de Protectie a Mediului.
Zona Libera Galati a stirnit interesul unui investitor german care doreste sa construiasca o fabrica de producere a motorinei ecologice, a declarat primarul Galatiului, Dumitru Nicolae.
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute intr-o conferinta de presa la Targu Mures ca la Bruxelles se discuta despre o taxa de prima inmatriculare valabila pentru toate statele din Uniunea Europeana, potrivit Mediafax.
Specialistii spun ca pana si turismul reprezinta la ora actuala una dintre principalele surse de poluare. In aceste conditii, Ministerul Mediului a decis sa acorde eco-etichete proprietarilor de hoteluri care investesc in modernizarea acestora, cu scopul de a obtine consumuri reduse de resurse si poluare minima.
Primaria Craiova a pierdut, surprinzator, la prima vedere, disputa în instanta cu SC Eco Sud SRL, administratorul rampei ecologice de la Mofleni, pe seama pretului platit de craioveni firmei bucurestene pentru gunoiul menajer depozitat.
google-analytics.com