Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (3.45 secunde)
Carrefour deschide primul sau supermarket din orasul Targu Jiu, joi, 28 august 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine inacest format la 80.
Exista afaceri de familie, care pornesc de jos si ajung sa faca minuni. Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
Compania farmaceutica FLORIS, cel mai mare producator de suplimente alimentare si vitamine din Israel a anuntat, la finele saptamanii, in cadrul unui eveniment organizat la hotel Sheraton din Bucuresti, lansarea pe piata din Romania a primelor 10 produse pe baza de extracte vegetale.
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Dupa ce Romania va adera la Uniunea Europeana, organizatiile profesionale/interprofesionale vor avea posibilitatea intocmirii de programe in vederea accesarii fondurilor comunitare.
Compania Sonimpex Topoloveni SRL, detinatoare a marcilor ‘Topoloveni‘ si ‘Topoloveana‘, este prezenta cu un stand in cadrul targului de produse traditionale si ale mestesugarilor, de la Universitate.
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare. ... Patronii sunt nemultumiti de organizare. Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ.
Prima participare romaneasca la Mobile World Congress de la Barcelona:
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul capitalei isi redeschide oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Aceasta denumire populara a lunii aprilie, provine de la verbul a prii si inseamna timp prielnic pentru semanaturi, ori lucrari in gospodarie. ... http://traditii-superstitii.ro/luna-aprilie-o-luna-prielnica/) Va asteptam la inceput de aprilie, la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Las Vegas nu mai este capitala cazinourilor, incepe rasfatul electronicelor Nu este cel mai mare targ de electronice din lume, dar este cel mai important:
Jinal Shah de la firma Sokoni participa impreuna cu sotia lui la targul Asia Fest 2014 organizat la Universitate, in acest week-end. "Am venit la acest targ cu produse facute din ingrediente naturale, precum:
Vivanatura a participat recent cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Sunt cateva aspecte care ne diferentiaza de cosmeticele obisnuite: o parte dintre produse sunt 100% naturale, sunt procesate la rece", ne-a spus Alexandru Ionescu, Sales Manager la Laboratoarele Genna - Vivanatura.
Interviu acordat de: ... Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
Nivelul stocurilor minime de produse petroliere ce trebuie constituite in acest an este estimat la 90.000 de tone, cantitate calculata pe baza consumului de produse petroliere realizat in 2004 (94.000 de tone).
In urma cu trei ani, a infiintat o firma prin care comercializeaza tot felul de produse, de la ceaiuri la cosmetice si vopsele de par pe baza de plante.
Unul dintre cele mai interesante aspecte create de modificarile Codului fiscal se refera la plata accizelor pentru produsele supuse accizelor si eliberate in consum in alt stat-membru, achizitionate de persoane fizice pentru nevoile proprii si transportate de ele insele in Romania, aspect des intalnit dupa aderarea Romaniei la UE.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Retailerul francez Carrefour a lansat recent, la Hotel Pullman din Capitala, o gama de produse sub o a doua marca proprie - numita Carreour, din care aproape jumatate fabricate in Romania.
127, aflat pe strada omonima, urmeaza aceeaai strategie de "preturi mici, zilnic". Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.300 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale. ... Plaja orara de deschidere:
google-analytics.com