Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (2.95 secunde)
Singurul producator de oua ecologice din Dolj si printre putinii din tara si-a dezvoltat ferma avicola in comuna Teasc, sat Secui. GdS va prezinta povestea afacerii cu gaini nestresate care fac oua de calitate.
Alimentele ecologice au inceput sa a€žprindaa€œ la romani, cel putin asa sustin comerciantii de astfel de produse.
*Cererea de produse ecologice este in crestere Comisia Europeana (CE) a lansat o ampla campanie de promovare a alimentelor si agriculturii ecologice in vederea cresterii nivelului de constientizare si de recunoastere de catre consumatori, in special de copii si de tineri, a importantei alimentatiei in asigurarea propriei sanatati.
Desi s-ar putea obtine un profit mult mai mare cultivand ecologic, in Dolj nu exista nici o ferma care sa practice acest tip de agricultura. Anul acesta, statul subventioneaza culturile ecologice certificate cu sume mai mari decat pe cele traditionale.
Producatorii din sectorul agriculturii ecologice ar putea primi, din 2009, subventii prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), potrivit Ministrului Agriculturii, Dacian Ciolos.
Romanii nu au prins inca gustul alimentelor ecologice. Potrivit unei analize pe aceasta tema, in prezent doar 30% dintre aceste produse sunt comercializate pe piata interna, restul de 70% mergand la export.
Din 2007, produsele comercializate in Romania care vor putea purta eco-eticheta "Flower" se vor supune cu strictete criteriilor si performantelor ecologice. Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana impune o serie de standarde privind protectia mediului.
Autoritatile romane adopta masuri de incurajare a fermierilor romani care livreaza pe piata produse ecologice, pentru a face fata cererii in crestere de astfel de produse.
ECOAGRIS Targul pentru sanatatea ta - editia speciala de Sfintele Pasti. In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta.
Piata produselor ecologice continua sa reprezinte o curiozitate pentru tara noastra, in timp ce in cele mai multe tari europene aceste produse sunt consumate pe scara larga, fiind nelipsite de pe rafturile supermarketurilor.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul "Noi oportunitati pentru zonele defavorizate de munte", pe care o puteti citi in continuare. De prea multe ori auzim vorbindu-se despre cat de saraci suntem!
Cativa comercianti au vandut "produse traditionale" la targul din weekend fara a avea case de marcat. Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
¥ara noastra are potential natural si uman pentru practicarea agriculturii ecologice, sunt de parere reprezentantii Federatiei pentru Dezvoltarea Agriculturii Ecologice in România - Ecofocus.
In timp ce romanii consuma fructe si legume importate, crescute artificial, tara noastra exporta cea mai mare parte a produselor ecologice.
Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : hipermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.
Europarlamentarul Daciana Sarbu a declarat ca sunt avute in vedere solutii legislative de creare a unor spatii speciale pentru produsele bio in marile magazine si a aratat ca promovarea agriculturii bio poate fi mai importanta pentru dezvoltarea Romaniei chiar decat intrarea in Schengen.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. "La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii!
Grupul European Drinks a fost unul dintre putinii reprezentanti ai Romaniei care au participat la cea de-a 35-a editie a Targului International de Dulciuri si Biscuiti ISM Cologne din Köln, Germania.
Consumatorii romani nu se inghesuie sa cumpere produse alimentare ecologice, motivele principale fiind lipsa de informare si pretul mai ridicat decat in cazul celor conventionale, au declarat pentru Mediafax mai multi producatori de profil.
google-analytics.com