Cautare

1445 de rezultate pentru "targ craciun" (3.23 secunde)
Dupa cum stiti, toti creatorii de minunatii, pregatesc de Craciun cele mai spectaculoase colectii cu care va vor astepta la sediul Excelsior din Piata Universitatii, Strada Toma Caragiu nr.3 pana pe 23 decembrie inclusiv, de la ora 12.00 la ora 20.00.
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, organizeaza si anul acesta Targul de Craciun in toate magazinele proprii.
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare.
Cu mai putin de o saptamana inainte de Craciun, sezonul cumparaturilor este in toi. ... Craiovenii au inceput inca din week-end-ul trecut sa-si faca toate cumparaturile necesare pentru a-l astepta cum se cuvine pe Mos Craciun.
Daca in anii trecuti angajatii Directiei Regionale de Posta Craiova se confruntau cu un numar mare de scrisori din partea copiilor catre Mos Craciun, in acest an ravasele prichindeilor au fost mai putine.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva va comercializa aproape 124.000 de pomi de Craciun, cu 7.000 mai putin fata de 2006, insa cu toate acestea pretul pomilor nu va creste fata de perioada mentionata, se precizeaza intr-un comunicat al Romsilva.
Fiscul spune ca primele fixe negociate de salariati vor aduce mai putini bani în buzunare de Craciun.
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si Premierul Mihai Tudose au ales facebookul pentru a transmite mesaje de Craciun. ... - De Craciun gandul ne poarta catre casa indiferent cat de departe am fi. ... Va doresc un Craciun fericit oriunde v-ati afla, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj video pe Facebook.
Pe 8 decembrie, Exotique va fi prezent la Bazarul de Craciun de la Romexpo unde, ca si in anii precedenti, va asigura mobilierul zonei de socializare si comunicari.
Fie ne aminteste de copilarie, de un Craciun petrecut la tara la bunici sau de unul alaturi de marea noastra iubire din adolescenta. ... II poti cultiva copilului tau spiritul Craciunului, invatandu-l despre originea lui Mos Craciun, dar si profitand de aceasta sarbatoare pentru a-i preda primele lectii de religie.
Targuri / Romexpo, Bucuresti, Romania Bazarul de Craciun, eveniment filantropic aflat la cea de-a 22-a editie, are loc la Romexpo, Pavilionul C3, pe 7 decembrie, intre orele 10:00 - 17:00, si reuneste comunitatea internationala din Bucuresti, in beneficiul mai multor cauze sociale.
In 14 decembrie, la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piata Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.
In perioada 22 - 31 decembrie, in locatiile din Bucuresti, Ploiesti si Constanta, cei mai cuminti copii au sansa de a-l intalni pe Mos Craciun si de a-i da o mana de ajutor.
Monica Stoica) Papa Francisc a oficiat mesa de Craciun sambata seara, Suveranul Pontif indreptandu-si gandurile catre copiii aflati in dificultate, care sufera infometarea si pericolul in teatrele de razboi ale lumii, mai ales in Siria, dar si catre marginalizati si refugiati, informeaza Corriere della Serra.
Ei bine, cel ce ne uneste a fost si ramine Mos Craciun, cu tot ceea ce aduce el. ... Ori colindele nu le vor uita vreodata, dupa cum nu vor uita nici darul de sub brad, primit de la Mos Craciun.
Liberalii sustin ca reprezentantii partidului de guvernamant le-au furat ideea organizarii unui targ cu produse traditionale in perioada sarbatorilor de sfarsit de an.
Daca ar fi vorba despre un tirg economic, pe care Traian Basescu l-ar fi oferit Occidentului, atunci trebuie spus ca, oricind, USL putea oferi un targ mai bun. ... Prin urmare, sansele ca un eventual targ sa fie pus in opera si respectat erau in favoarea USL.
"In urma cu 15 ani, una dintre primele noastre manifestari expozitionale se concretiza in acest targ. Am ales acest targ deoarece la Craiova si in Dolj se lucra intr-un ritm important de productie la MAT si Suma Bailesti.
„Sunt si produse la preturi foarte mici, si produse la preturi mai mari decât te-ai astepta de la un târg unde se spune ca vin producatori, dar pe care nu le gasesti în Craiova.
google-analytics.com