Cautare

28 de rezultate pentru "swarovski si emidale" (3.47 secunde)
Adrian Nastase alaturi de Mircea Geoana si Traian Basescu alaturi de Calin Popescu Tariceanu, sustinerea pentru UN PSD + PUR in cursa parlamentara creste la 43%, fata de 33% cat intruneste Alianta PNL-PD si 12% cat intruneste PRM", precizeaza un comunicat al Data Media.
Gheorghe Ciuhandu, Gigi Becali, Marian Milut si Petre Roman s-au inscris fara sanse in cursa electorala, mai mult pentru a fura din voturile potentiale pe care le-ar obtine candidatul Aliantei PNL-PD.
Ca au sau nu fata sau macar sanse sa ajunga parlamentari, un numar insemnat de politicieni (sau pseudo-politicieni) au hotarat sa-si incerce norocul in fata electoratului.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament. In plus, ea a confirmat ca exista si se discuta intentia de fuziune intre cele doua partide.
“Pentru noi, maghiarii din Romania, acest lucru nu conteaza semnificativ pentru ca vom fi curand membri ai UE si atunci granitele ni se vor deschide“, a afirmat Sogor.
Noi, in general, in sondajele noastre avem 6,8-6,9 la suta, dar exista riscuri si vrem sa ne asiguram din toate punctele de vedere", a afirmat Markó Béla, intr-o dezbatere electorala.
Cererea de aprobare a procedurii de urgenta a fost respinsa cu 57 de voturi venite din partea UDMR si PRM, in timp ce 27 de senatori, in majoritate de la PSD, au votat "pentru", iar opt reprezentanti ai PNL si ai PD s-au abtinut.
Adrian Nastase a explicat ca, in ultimii ani, evolutiile economice din Romania au fost unele pozitive, cu un ritm mediu de crestere a Produsului Intern Brut de 5,5% si a industriei de 6% pe an si ca pentru perioada 2005-2008 trebuie continuata cresterea economica, cu un ritm mediu anual de sporire a PIB de 5-6%.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. ... Dupa orele pranzului, primele estimari au inceput si ele sa circule printre politicieni si ziaristi. ... In scurta vreme insa, prognozele (provenite in special din zona CURS si INSOMAR) au diminuat avansul lui Nastase la 1-2 procente.
Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur. Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
Prioritatea prioritatilor este formarea unei majoritati parlamentare Integrarea in Uniunea Europeana este o obligatie extrem de mare si de dificila, care nu poate fi realizata decat de un guvern cu o puternica sustinere parlamentara, a declarat ieri Traian Basescu, castigatorul alegerilor prezidentiale.
“Nu cred ca va exista vreun vot atat in comisie, cat si in plen pentru validarea lui Nichitean“, a apreciat Popa.
Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani. ... Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba.
Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. ... Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Intrebat intr-o conferinta de presa despre subiectele abordate in cursul intrevederii, presedintele Basescu a declarat ca nu le poate dezvalui, deoarece sunt “secrete de stat“. Tot ieri, presedintele Romaniei s-a intalnit si cu ambasadorul Japoniei la Bucuresti, Naotushi Sugiuchi.
google-analytics.com