Cautare

1782 de rezultate pentru "suta" (3.19 secunde)
"Se lasa probabil pe ultima suta de metri" Pana marti, doua din abatoarele din judet primisera putine comenzi in acest sens, semn ca si anul acesta comerciantii de miei se lasa pe ultima suta de metri. ... Se lasa probabil pe ultima suta de metri", a afirmat Eliza Buzatu.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Un numar de 12.304 cadre didactice din intreaga tara vor primi de la 1 iulie un spor la salariu de 25 la suta drept gradatie de merit pentru activitatea lor, potrivit ordinului aprobat recent de Ministerul Educatiei pentru acordarea acestor premii pe anul in curs.
Inflatia in iulie si august in Romania a fost de zero la suta, lucru nemaintalnit pana acum in economia nationala, a anuntat, intr-o conferinta de presa, desfasurata duminica, la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Taxa de autostrada ar putea ajunge pana la un un nivel maxim de 3 euro/suta de kilometri, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu, preluat de UrbanNews.
Vicepresedintele "Europa 2002", Dorin Pop, a spus ca romanii conduc in topul soferilor de tir amendati pe teritoriul Ungariei, cu 35 la suta din totalul sanctiunilor aplicate in acest an.
Într-o conferinta de presa, responsabilii companiei au considerat ca acesta reprezinta "o oaza de liniste", care va trece cu bine criza, rata de profit a gamei de modele din acest proiect low-cost fiind anul trecut aproape de tinta fixata, de 6%. Renault prefera sa trimita muncitorii de la Pitesti in somaj tehnic, platiti cu 85 la suta din salariu, decat sa reduca preturile.
Concret, astazi, la orele diminetii, angajatii Antenei 3 au fost anuntati ca, de la inceputul lunii septembrie, salariile le vor fi diminuate cu un procent de 20 la suta.
Cheltuielile de personal propuse pentru anul 2010 sunt de 12,500 milioane lei, in crestere cu 11,48 la suta fata de executia preliminara pentru anul 2009 (11, 213 milioane lei).
Craiovenii mai au timp pana la 31 martie sa-si plateasca impozitele si taxele catre bugetul local pentru anul 2011, cu reducere de zece la suta.
Craiovenii mai au timp pana la 31 martie sa-si plateasca impozitele si taxele catre bugetul local pentru anul 2011, cu reducere de zece la suta.
In 2010, pretul combustibilului a crescut cu 30 la suta, iar in acest an s-au inregistrat pana acum alte sase scumpiri. Din totalul costurilor de transport, procentul ocupat de cheltuielile cu combustibilul este de 40 la suta, cel mai ridicat din Europa, Romania fiind la acest capitol egala Bulgariei.
Enologii italieni vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume, in apropierea localitatii Pestera din judetul Constanta, cu ajutorul unei investitii suta la suta romanesti, in valoare totala de 8 milioane de euro.
Cotatia actiunilor a urcat cu 29% în 2007, deoarece a crescut profitul IBM, pe seama afacerii profitabile cu software, spune Reuters.Noi optiuni pentru utilizatorii de cartele OrangeOrange România a lansat doua optiuni care permit abonatilor si utilizatorilor de cartele preplatite sa efectueze convorbiri în roaming la tarife cu pâna la 44 la suta, respectiv 67 la suta mai mici, informeaza agentia Mediafax, citata de www.bloombiz.ro.
Castile wireless sporesc productivitatea muncii si vindeca durerile de cap Utilizarea castilor wireless in locul telefoanelor clasice sporeste cu pana la 23 la suta productivitatea angajatilor in anumite medii si locuri de munca.
Cu investitii de circa sapte milioane de euro in 2013, Fan Courier estimeaza cresteri de circa 10 la suta a cifrei de afaceri si pentru anul 2014.
"Abandonul scolar a inregistrat in perioada 2005 - 2009 un trend descendent, de la 18 la suta la 15 la suta in 2009, pentru ca in 2010-2011 sa creasca din nou, ajungand la 16 la suta".
Inainte de europarlamentarele din mai 2014, Crin Antonescu a anuntat netam-nesam ca va demisiona de la conducerea PNL daca partidul nu obtine cel putin 20 la suta. ... - Va mai amintiti de acel 20 la suta, procentaj asumat de Crin Antonescu inainte de europarlamentare?
In Romania nasterea este supramedicalizata In Romania rata cezarienelor este de 44 la suta, iar in Bucuresti depaseste 70 la suta, in timp ce OMS recomanda sa nu depasim 10-15 la suta.
Daca s-ar scumpi benzina, doar 17 la suta dintre romani spun ca ar conduce mai putin, spre deosebire de 64 la suta, numarul europenilor care ar renunta la masina in cazul unei asemenea scumpiri. 11 la suta dintre romani ar folosi mijloacele de transport.
google-analytics.com