Cautare

37 de rezultate pentru "surorile" (3.56 secunde)
Surorile Tonciu s-au aflat sambata dupa-amiaza pentru prima oara pe un podium impreuna. Cele doua au fost modelele colectiei prezentate de brandul libanez Lucia Bella, in cadrul celui mai important targ de nunti din Romania, Expo Ideal Mariaj, care se desfasoara la Palatul Parlamentului in perioada 15-17 februarie.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
In mesajul sau de Anul Nou, Mihai I nu a ezitat sa le aminteasca romanilor ca nu trebuie sa uite de “fratii si surorile“ din Moldova vecina.
"P.S. Celor care se pretind mai anticomunisti decat surorile Coposu, o intrebare: chiar credeti ca doamna Cornea vrea comunism?."
Manuela si Lili Fedorca trec printr-un moment greu in viata lor. Tatal lor a murit in urma cu o saptamana dupa o indelunga suferinta.
Blazonul lor reprezinta un dragon rosu cu trei capete care scuipa foc, asezat pe un fundal negru, cele 3 capete reprezentandu-i pe Aegon si pe surorile sale.
Cum amindoua surorile aveau mare incredere in puterea ingerilor, in special a Arhanghelului Mihail, le-au cerut imediat sa aiba grija de portmoneul lui Mary Lynn.
In 1847, cu surorile Fox in Hydesville (New York), practicarea lui a revenit in atentia generala si s-a raspandit rapid in mai multe tari.
Alaturi de Principesa Mostenitoare Margareta au fost alaturi si surorile sale Maria, Sofia si Elena. Singura absenta a fost Principesa Irina, care a anuntat zilele trecute ca nu va participa la funeralii.
) ne bombardati fratii si surorile din Afganistan?", spune Abu Mansur in limba engleza, potrivit unei surse. "Pentru ca ne-ai prezentat un nou inceput, iti raspundem:
Una din surorile lui a fost la Babadag, mama mea era la Harsova, acolo s-a casatorit si m-a nascut pe mine, iar frate-sau, unchiul Gemal, locuia pe Salingny intr-o casa cu doua etaje.
Dupa reparatiile capitale si modernizarile facute, "Mircea" a devenit nava cea mai moderna nava dintre surorile ei: "Eagle" - SUA, "Gorch Fock I" - Germania, " Gorch Fock II" - Germania si "Sagres III" - Portugalia.
Cererea de gratiere individuala se adreseaza presedintelui si poate fi facuta de persoana condamnata, aparatorul ori reprezentantul legal al acesteia sau de sotul persoanei condamnate, ascendentii, descendentii, fratii, surorile ori copiii acestora, precum si de aceleasi rude ale sotului persoanei condamnate.
De altfel, una dintre surorile sale este clavecinista si compozitoarea Maria Teresa Agnesi Pinottini. Mariei Agnesi i se atribuie scrierea primei carti despre calculul diferential si cel integral, "Instituzioni analitiche ad uso della gioventu italiana", publicata in 1748.
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia! Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi.
Ilie Palie Este prima zi din saptamana Parliilor, despre care se spune ca sunt surorile Sfantului Ilie. Ilie Palie ar fi fratele, tatal sau vizitiul Sfantului Ilie.
Ponta a mai aratat ca este, de asemenea, copilul unor parinti care au investit tot ce au avut in el si in surorile sale, dar si tatal unor copii pe care isi doreste sa ii vada crescand in Romania, nu peste hotare.
De la o varsta frageda a studiat pianul si percutia, iar la varsta de 14 ani s-a alaturat trupei ,,The Pleasure Seekers”, in care cantau si surorile ei - Arlene si Patti.
Acum stiu ce vreau de la maternitatea in care nasc, de la medicii care vor avea grija de noi, de la sotul meu, de la surorile viitoarei mele fete, de la prieteni.
Opincile create de mine si de surorile mele se gasesc la vanzare in magazinele din incinta Muzeului Satului si Muzeului Taranului Roman si costa 50 RON, 200 RON, 300 RON, in functie de dimensiuni, de pielea folosiya si de talpa - daca au sau nu talpa.
google-analytics.com