Cautare

61609 de rezultate pentru "supliniri biologie sedintele din august 2009" (6.95 secunde)
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
Consilierul PNL a precizat ca gestul sau nu are nici un fel de conotatie politica, din moment ce printre orasele sau comunele carora CJC refuza sa le aloce banii cuveniti, aprobati in unele cazuri de mai bine de un an de zile, majoritatea sunt ale...
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara. Din declaratiile parlamentarului, am aflat ca este coautorul a 45 de initiative legislative, din care amintim:
Din dosarul de candidatura la functia de procuro general lipsea evaluarea. ... Sustinerea deciziei sectiei de procurori a CSM de a scoate din raportul privind DNA pasaje critice din raportul Inspectiei Judiciare 6.
El inca nu are anchete pe rol din motive de imunitate, dar limitele Constitutiei nu sunt infinite. ... A DOUA CRIZA POLITICA GENERATA DE NUTI Telenovela a culminat cu a doua criza politica iscata, dupa toate aparentele, tot din cauza Elenei Udrea.
Romania se plaseaza pe ultima pozitie dintre toate statele membre UE in ceea ce priveste prezenta europarlamentarilor la sedintele plenare si voturile din Parlamentul European (PE) in perioada scursa dupa 14 iulie 2009, cu o rata a prezentei de 83,46%, releva un studiu publicat de VoteWatch.eu, citat de Agerpres.
Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.1933), clarvazator legendar american, implicat nu doar in numeroase proiecte militare ci si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda.
Viata extraterestra (sau viata din spatiul cosmic) este la ora actuala doar o ipoteza conform careia in Univers ar putea sa existe si viata al carei mediu natural nu este Pamantul.
ADN-ul mumiei din Atacama (Autor: ... FARCAS) De vreo 15 ani, cei interesati de urmele lasate pe Pamant de extraterestrii antici se tot intreaba daca nu cumva o micuta mumie stranie, descoperita in desertul Atacama din Chile si numita din acest motiv Ata, reprezinta ramasitele unui vizitator nepamantean.
Seful statului roman a mai adaugat, zilele trecute, aproximativ 50.000 de euro la cei 1.000.000 de euro cheltuiti in anul electoral 2009 din bugetul public pentru reconstruirea bisericii din incinta Palatului Cotroceni.
Licitatia pentru imprumutul de 20 de milioane de euro pe care vrea sa-l ia Primaria Craiova scartaie inca inainte de deschiderea ofertelor, stabilita pentru 14 septembrie 2009.
- Bunica-i din Balabanesti si s-au casatorit la Barlad, unde au si locuit o perioada si unde s-a nascut tatal meu in 1918, pe 7 ianuarie, de aceea il cheama si Ion. ... cand au plecat din Barlad, in 1918, era razboi si trenul avea geamul spart. ... - Femeile din familia dvs.
in aprilie 2007, odata cu iesirea PD de la guvernare, in decembrie 2008 si in decembrie 2009.
in aprilie 2007, odata cu iesirea PD de la guvernare, in decembrie 2008 si in decembrie 2009.
in aprilie 2007, odata cu iesirea PD de la guvernare, in decembrie 2008 si in decembrie 2009.
in aprilie 2007, odata cu iesirea PD de la guvernare, in decembrie 2008 si in decembrie 2009.
Marti, 28 iulie, de la ora 19:00, in gradina Muzeului Antipa are loc lansarea volumului Din Antarctica la Scarisoara. ... Dumitru Murariu, directorul Institutului de Biologie al Academiei Romane, si Alexandru Mironov, realizator de emisiuni radio-tv de popularizare a stiintei si senior-editor al revistei Stiinta & Tehnica.
Alesii locali din judetul Gorj nu sunt interesati sa completeze declaratiile de apartenenta politica, o singura localitate din 70 trimitand la consiliul judetean listele cu optiunile politice ale consilierilor locali.
Anul acesta, fermierii doljeni pot primi sprijin financiar de pana la 53% din valoarea totala a cheltuielilor cu infiintarea culturilor de toamna.
google-analytics.com