Cautare

17077 de rezultate pentru "suplinire satu mare" (4.36 secunde)
Sunt cercetati penal mai multi functionari din cadrul consiliului judetean Satu Mare si DSP Satu Mare, care ar fi coordonat acest centru.
Trei mii de astfel de certificate covid au iesit de la un centru de vaccinare amplasat chiar in incinta Vamii Petea din Satu Mare.
Un barbat din Satu Mare a devenit suspect principal intr-o crima nerezolvata de opt ani, fiind banuit ca a ucis-o pe actrita Gabriela Dorgai, dupa ce a fost arestat pentru ca si-a batjocorit propria fiica.
Este invazie de ciori in municipiul Satu Mare. Pasarile au pus deja stapanire pe toate parcurile publice, iar autoritatile se declara depasite de situatie.
Descoperire socanta intr-o padure din Satu Mare. Trupul neinsufletit al unui medic stomatolog, dat disparut de familie inca de ieri, a fost gasit de politisti in apropierea localitatii Baba Novac.
Autoritatile sanitare din Satu Mare sunt in alerta, dupa ce zeci de copii de la doua gradinite au facut enterocolita.
O angajata a Spitalului Satu Mare a fost filmata in timp ce ducea la masina saci cu faina si ulei
Interventie in forta a politistilor si jandarmilor in fata unui bar din Satu Mare dupa ce mai multi barbati au provocat un scandal urias.
Profesorii unui liceu din Satu Mare sunt terorizati de elevi. Unii profesori refuza sa mai vina la ore de frica elevilor.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Dan Petrescu Stadion: Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: ... Vidican Rares (Satu-Mare), Arbitru AVAR: Alexandru Voda (Alba-Iulia)
Producatorul german de armament Rheinmetall va deschide un centru de mentenanta la Satu Mare. Potrivit unui purtator de cuvant al Companiei, citat de Reuters, aici va fi reparat armamentul greu folosit in razboiul din Ucraina.
Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti), A2: Necula Mihaita (Bucuresti) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Vidican Rares George (Satu Mare). ... Dansa Ciprian Florin (Satu Mare). Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) . Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucuresti)
O fetita de doar sase luni din Satu Mare a murit in ambulanta, in drum spre spital.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultima saptamana de framantari politice a adus cu sine zvonurile tot mai raspandite ca o mare parte a manifestantilor sunt, de fapt, angajati ai companiilor multinationale care activeaza in Romania si care au fost trimisi cu forta de catre sefi la mitinguri.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... La MUNTE sau la MARE? ... Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
- Ne bucuram astazi sa avem printre noi un oaspete mare care vine destul de rar in Romania, directorul general al Mosfilm, Karen Sahnazarov. ... - Este o mare onoare sa fie prezent in Romania, cu atat mai mult cu cat are "o istorie mai veche a relatiilor cu Bucurestiul.
Vlad Tepes, Stefan cel Mare ce le spuneau ostenilor cand veneau turcii sau cand trebuia sa platim birurile catre turci. ... O fi spaga prea mare, domnule presedinte.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
google-analytics.com