Cautare

345 de rezultate pentru "suplinire dambovita" (4.01 secunde)
Vor fi construite si doua poduri peste Dambovita: ... Primul pod pietonal va traversa Dambovita si Splaiul Independentei in dreptul strazii Lipscani. ... Podul Calicilor va fi construit din dreptul strazii Selari si va traversa Dambovita pana la Palatul de Justitie.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, copilul a fost muscat de un caine, pe strada, in comuna Potlogi, satul Romanesti, unde se afla cu sora sa in varsta de cinci ani.
Cand vor fi GATA LUCRARILE Lucrarile de la pasajul subteran din Piata Sudului vor fi gata in luna aprilie a acestui an, iar podul peste Dambovita, din zona de sud-est a Capitalei, va fi finalizat in august, urmand sa fie incepute lucrarile la constructia drumului care leaga podul de Soseaua Oltenitei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.
O pata de sange descoperita in apropierea locului unde doi hoti au furat cabluri de telefon a pus pe jar politia din Dambovita.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
Boc a aratat ca a cerut, in cadrul BPN, ca presedintele organizatiei Dambovita sa-i prezinte un raport al activitatii consilierului judetean Aurel Cucu.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
Pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele vor candida Emil Calota (primarul Ploiestiului), Ioana Cristea (vicepresedinte PSD Femei Dambovita), Mariana Gaju (primar Cumpana), Cosmin ßtefan Georgescu (PSD Giurgiu) si Marian Sarbu (fost ministru al Muncii).
Pretedintele Organizatiei Dambovita a social-democratilor, deputatul Ion Stan, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca personal il sustine pe Adrian Nastase, daca va candida, la functia de pretedinte al Consiliului National.
Mitrea s-a aratat satisfacut de rezultatele obtinute la primariile din Constanta, Buzau, Vaslui, Dolj si si-a exprimat regretul ca nu PSD -ul nu a obtinut un scor mai bun in Dambovita si Giurgiu."Surpriza neplacuta a fost la Dambovita si Giurgiu.
Traian Basescu se vrea "un Putin de Dambovita". ... Sau un fel de Putin de Dambovita", diseaca Nastase gesturile politice ale "domnitorului" Basescu.
Potrivit Mediafax, dintre cele 184 de incidente, 103 au avut loc in mediul rural, iar cele mai multe s-au inregistrat in Dambovita (22), Hunedoara (19), Mehedinti (14) si Braila (13).Pentru aceste fapte au fost aplicate 76 amenzi contraventionale in valoare de circa 33.000 lei.Din 76 de amenzi aplicate de politie, cele mai multe au fost inregistrate in Braila (13), Dambovita (11) si Prahova (7).Datele prezentate de catre ministru releva ca, din totalul celor 53 de infractiuni, 13 au vizat promisiunea, oferirea sau darea de bunuri, iar doua au fost legate de portul fara drept de arma alba.In primele cinci zile de campanie au fost inregistrat 310 manifestari electorale, cele mai multe in Timisoara (32), Teleorman (25), Brasov (23), iar pe timpul manifestarilor au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale.
Presedintele de onoare al PSD s-a aflat, joi, la Targoviste pentru a-l sustine pe candidatul USL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu.
Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
google-analytics.com