Cautare

508 de rezultate pentru "suplinire arges" (2.86 secunde)
Orasul Curtea de Arges se pregateste, zilele acestea, sa-l primeasca pentru totdeauna pe Regele Mihai I.
Si conducerea filialei Arges a Partidului Democrat ar putea fi inlocuita, din cauza rezultatului inregistrat la alegerile pentru europarlamentare, unde a obtinut cu aproape 10% mai putine voturi decat Partidul Social Democrat.
PSD Arges a decis, miercuri, ca in locul lui Nicolae Vacaroiu in Senat sa mearga medicul Luminita Gheorghiu, fost vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Anul trecut au mai fost contractate lucrari pentru constructia a 29 de bazine de inot, iar 15 din ele se afla in executie efectiva, in Alba, Arges, Bacau, Bistrita Nasaud, Cluj, Dambovita, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Neamt, Olt, Prahova, Tulcea.
Bineinteles ca nu vor lipsi bauturile traditionale si spectacolele live de cantece ale lui Ion Popa si de dansuri ale ansamblurilor din Topoloveni (Arges) si Izbiceni (Olt).
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. In format Standard a fost deschis astazi magazinul din localitatea Curtea de Arges.
Oprescu, convins de victoria cu FC Arges Tehnicianul celor de la FC Olt, Dan Oprescu, a apreciat ca i-au fost ascultate indicatiile, dar este nemultumit ca vechile greseli nu au disparut. ... din Piatra Olt, cand FC Olt va intalni pe FC Arges:
A construit biserica manastirii Curtea de Arges. ... Ctitoreste biserica manastirii Curtea de Arges, biserica Sf. ... Hasdeu), domn cu apucaturi imparatesti (Nicolae Iorga) sau unul dintre cei mai culti domni ai nostri din vechime (Ioan Bogdan), s-a prapadit dupa o lunga si grea suferinta, fiind inmormantat la Arges.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Caravana va incepe in judetul Arges si va avea urmatorul program: 18-19 octombrie - Arges (Retevoiesti, Davidesti, Vulturesti, Domnesti, Cosesti) 25-26 octombrie - Galati (Corod) si Arges (Micesti, Stefanesti) 22-23 noiembrie - Ialomita (Ciulnita, Bucu) si Teleorman (Dobrotesti).
Suntem aproape la o luna de zile de la inceputul crizei bebelusilor diagnosticati cu sindromul hemolitic-uremic din judetul Arges, iar autoritatile statului roman inca nu au identificat cu exactitate provenienta bacteriei care a omorat trei bebelusi si a imbolnavit zeci de copii.
O moarte suspecta a pus capat ororilor care au avut loc, atatia ani, sub nasul autoritatilor din Arges.
Cristi Selaru) Apa bruta furnizata de Administratia Bazinala Arges-Vedea catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege, a declarat, luni, ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes.
Un C.E.C din comuna Mirosi, judetul Arges a fost spart. ... din judetul Arges. ... Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, comisarul Danut Dinu, echipa operativa a politiei se afla la fata locului pentru cercetari.
FC Arges - Sepsi 1-1 Liga 1 / Sezon 2021 - 2022 Etapa 20 Marcatori: Serban 2 / Damascan 76 Echipe de start FC Arges:
FC Arges - Mioveni 1-0 Liga 1 - Sezonul 2021/2022 Etapa 26 Au marcat: ... FC Arges: Greab - Tofan, Dobrsavlevici, Turdai, Musat - Isfan, Meza Colli, Serban, Cr.Tanase - G.Ganea, Fatai Rezerve:
FC Arges - FCSB 1-0 Etapa 29 - Liga 1 Sezon 2021/2022 Marcatori: ... FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici - Meza Colli, I.
google-analytics.com