Cautare

4051 de rezultate pentru "suplimente pt sistemul nervos" (2.76 secunde)
(Basescu se intoarce nervos si se indreapta spre Silvio Berlusconi, care discuta cu Orban. ... Pari cam nervos. • Basescu: Sigur ca sunt.
Voi folosi caricaturile cu Geoana la darts Senatorul Miron Mitrea, coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile locale din Capitala, a cumparat, sambata, la Consiliul National, doua caricaturi cu Mircea Geoana, pe care a spus ca le va folosi pentru a juca darts cand este nervos, informeaza Mediafax.
Traian Basescu a reactionat nervos la subiectul intrebarii puse de jurnalista de la AP. Inchisorile secrete din Romania raman o poveste neelucidata.
Astfel, ca sa putem trece mai usor peste aceasta perioada grea din punct de vedere psihic, e bine sa consumăm alimente bogate in vitamine B, deoarece au un efect linistitor asupra sistemului nervos.
"Pacemarker" este plasat in zona arterei carotide, masoara presiunea arteriala si permite sistemului nervos simpatic de a raspunde la o variatie de presiune. In cazul pacientilor hipertensivi, stimularea permanenta a acestor baroreceptori, datorita unui stimulator, permite incetinirea activitatii sistemului nervos simpatic si, in acest mod, determina scaderea tensiunii arteriale.
- Senior Formula (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine si minerale necesare varstnicilor pentru imbunatatirea starii generale si pentru o functionare buna a sistemului nervos).
ceai pentru sistem nervos; ... tulburari de ritm cardiac, nevroza cardiaca, cardiopatie ischemica, palpitatii, suflu sistolic, spasm, oboseala cardiaca - ceai pentru afectiunile sistemului nervos adjuvant in:
Ea contribuie la sinteza neurotransmitatorilor, molecule ce permit trecerea influxului nervos, esential in elaborarea gandirii, emotiilor, memoriei - previne deci dereglarea sistemului nervos.
Semnalele termo-receptorilor sunt transmise prin trunchiul nervos din sira spinarii pentru a ajunge la talamus, de unde ajunge la noi pentru a fi informati de starea lucrurilor.
Gelatina tanat nu se absoarbe sistemic, nu actioneaza asupra sistemului nervos central si nici asupra motilitatii intestinale. ... Spre deosebire de alte antidiareice, Tasectan nu actioneaza asupra sistemului nervos central si nici asupra motilitatii intestinale.
Gelatina tanat nu se absoarbe sistemic, nu actioneaza asupra sistemului nervos central si nici asupra motilitatii intestinale. ... Spre deosebire de alte antidiareice, Tasectan nu actioneaza asupra sistemului nervos central si nici asupra motilitatii intestinale.
Un grup de cercetatori de la Universitatea din Montreal au aratat ca meditatia Zen are efecte directe asupra sistemului nervos central crescand pragul de sensibilitate in fata durerii.
De la B1 scriitorul Dan Ciachir a plecat in vara trintind lavaliera pe masa, nervos, aici s-a contrat dur Traian Basescu cu diversi moderatori, aici au fost aproape de bataie Vasile Marica si Gelu Visan, Oreste Teodorescu si Dan Turturica, Stelian Negrea si Dumitru Pelican, aici moderatorul Sabin Orcan i-a adresat invitatului Sebastian Ghita nemuritoarea intrebare - Domnule Ghita, ati tras ceva pe nas inainte?
La inceputul lunii aprilie s-a efectuat in premiera in Romania un transplant cu celule stem pentru regenerarea sistemului nervos central.
consum nervos exagerat, va duce la o uzura generala. ... Consumul nervos e fantastic de mare. Bani: dramuiesc banii altora. Trebuie sa isi vada de ce are el.
Gabriel Petrisor Saramet, medic primar neurolog din cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Electroencefalografia (EEG) este una din metodele de explorare functionala cel mai frecvent folosita in diagnosticul bolilor sistemului nervos central datorita usurintei tehnice de a fi efectuata, lipsei oricarei nocivitati pentru bolnavul explorat si absentei oricarei contraindicatii clinice.
Vedem, in ultima vreme, un presedinte din ce in ce mai irascibil, tot mai nervos.
'Nu vreti sa trecem pe o grila de salarizare corecta si sa renuntam la sistemul de stimulente care nu se stie cat va mai merge?' Iar raspunsul sindicatelor, raspunsul capilor Finantelor din teritoriu si de la minister a fost: 'Nu, mentinem sistemul clientelar'.
In societatea romaneasca se discuta acest subiect inca de la referendumul privind sistemul votului uninominal din anul 2007. Printre argumentele celor care sustin sistemul de vot se afla si faptul ca acesta va rezolva toate criticile care au fost aduse de-a lungul timpului inclusiv de societatea civila.
Presedintele ARB spera ca atit avantajul pretului oferit, respectiv de 7,65 de euro pentru o actiune, adica 3,75 de miliarde de euro pentru pachetul majoritar, cit si cel al investitorului, respectiv Erste Bank, vor fi valorificate, astfel incit sistemul bancar romanesc sa beneficieze de pe urma acestei privatizari.
google-analytics.com