Cautare

184 de rezultate pentru "supermarket" (3.00 secunde)
AŽn acest caz hypermarket-urile si supermarket-urile joaca un rol important in schimbarea obiceiurilor de consum. Potrivit statisticilor consumul de inghetata in rindul romanilor ajunge la 1,1 kg pe cap de locuitor, in crestere fata de anii trecuti (cind era de circa 0,6 kg).
O tendinta clara a cumparatorilor olteni este aceea de a se orienta catre locuinte noi, cu finisaje interioare de calitate, cu spatii de parcare, parcuri, terenuri de joaca si supermarket in apropiere.
Acesta va fi primul supermarket de tip "Penny Market" din zona litoralului sudic si, constructia sa va reprezenta o serioasa concurenta pentru micii intreprinzatori care si-au putut impune, de ani de zile, propriile preturi, destul de ridicate fata de cele din Constanta.
De asemenea, ansamblul rezidential Tomis Plus va dispune de restaurant, club privat (piscina si fitness), gradinita, scoala, sala de sport, 2 parcuri, supermarket, cabinete medicale si oficii ale institutiilor bancare.
Din cauza amplasarii gresite a intrarii in supermarket, de cand acesta a fost dat in folosinta, traficul in zona a devenit un adevarat chin pentru soferii care aveau drum in respectiva zona.
Italienii spera sa compenseze cu forta de munca din Romania deficitul de personal in diverse meserii, precum macelari, ospatari, ajutori de bucatari, vinzatori in supermarket-uri, dulgheri, electricieni si fermieri.
Si Supermarket Primavara va avea un program special - pana sambata inclusiv va fi deschis in intervalul orar 8.00 - 23.00, duminica, 9.00 - 18.00, iar luni inchis.
De asemenea, ANSVSA a impus tuturor firmelor, pensiune, supermarket, restaurant sau firma catering, care vand cu amanuntul produse alimentare sa se inregistreze si sa plateasca tarife de pana la 500 de lei, incepand din 18 ianuarie 2007.
Deja pe piata constanteana de retail functioneaza la ora actuala un hypermarket si mai multe centre comerciale de acelasi tip care se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si comerciantilor cu amanuntul, dintre care amintim aici Selgros, Metro I si II, Carrefour, Real, Billa, Praktiker, Bricostore, alaturi de alte supermarket-uri de dimensiuni putin mai mici, dar la fel de numeroase ca si mall-urile gigantice ce strajuiesc intrarile in municipiul Constanta.
O cauza a acestor falimente ar putea fi extinderea semnificativa din ultimii ani a marilor retaileri de tip hipermarket, supermarket sau cash & carry, care au eliminat micii comercianti.
Firmele care vor plati cel mai mult pentru verificarile inspectorilor sanitari veterinari, intrucit acestea dureaza intre sase si opt ore, sint unitatile de fabricare a vinurilor, cele de fabricare a berii cu capacitate de peste 800.000-1,6 milioane hl/an, precum si fabricile de ciocolata, supermarket-urile, fabricile de prelucrare a zaharului si de producere a sucurilor din legume si fructe.
Administratorul agentiei imobiliare Retrocasa, Gabriel Baicu, ne-a explicat ca in aceste zone s-au deschis cele mai multe dintre supermarket-uri, atragand astfel tot mai multi cumparatori.
SC SUCCES a cheltuit alte câteva zeci de miliarde de lei vechi pe sediul Cinematografului „Dacia“ din Târgu Jiu, pentru a construi un supermarket, investitie nematerializata înca.
"Ne bucuram cand se deschid supermarket-uri, insa trebuie sa ne gandim si la o piata de gros mai mare, care sa ofere legume proaspete din tara noastra, nu aduse din Italia, Spania sau alte tari", a precizat Popa.
Acesta se va ridica langa viitorul supermarket Lidl de pe amplasamentul fostei fabrici de mobila Exmob. Din punctul de vedere al sortimentatiei, compania si-a propus sa introduca si mai multe marci proprii, la un nivel de pret corect si rezonabil, dar la o calitate ridicata.
Mai deunazi am fost martor la descarcarea unui astfel de transport in parcarea unui supermarket din Oradea si, dupa ce l-am intrebat pe cel care l-a adus de unde il are, acesta recunoscand ca este din Polonia, l-am avertizat ca pune in pericol sanatatea oamenilor.
Asa a ajuns Oradea un oras de angajati pentru retaileri, angajati care cumpara de la concurenta sau se angajeaza la un supermarket sau altul in functie de cine ofera mai mult.
Pentru un kilogram de castraveti care costa 3 lei la supermarket producatorii sunt fortati sa-l vanda cu 10-20 de bani.
Spre exemplu in Micro 20, unul dintre cele mai cautate cartiere din oras, aici fiind situate doua supermarket-uri, Billa si Kaufland, iar blocurile au fost construite dupa 1990, un apartament cu trei camere se vinde cu 250.000 de lei, fata de 280.000 de lei cu cat putea fi cumparat in urma cu doua-trei luni.
O perioada, preturile au fost exprimate dual, adica si în lei noi, si în lei vechi, dar în prezent nu mai este permisa folosirea banilor vechi la piata, la banca, la supermarket, în nici un act oficial.  Gândim în lei vechi Obligativitatea folosirii leului greu exista numai la nivel de documente.
google-analytics.com