Cautare

184 de rezultate pentru "supermarket" (3.67 secunde)
S-a descapatanat de trup alegand sa plece cu "copiii" din presa la supermarket. N-am treaba cu voi, puicutelor, muriti in pana voastra, grait-a Pliscul prezidential.
In acest sens, apreciez ca binevenita campania pregatitoare si premergatoare reducerii TVA in randul si cu participarea supermarket-urilor. Rezultatele economico-sociale dau masura adevarata a unei bune guvernari.
Un alt motiv este criteriul pur financiar, deoarece in cazul in care mancarea ar fi donata unor ONG-uri sau case de copii aceste supermarket-uri ar trebui sa achite catre stat TVA-ul de 24%, dar daca lasa mancarea sa se strice nu sunt obligati sa achite nimic.
Un botosanean care a incercat sa se aprovizioneze gratis de la supermarketul "Pit " a fost retinut simbata de politistii botosaneni.
Bijuteriile, librariile si supermarket-urile vor avea cel mai mult de munca, in acest prim pas al denominarii monedei nationale, iar noaptea de 28 februarie va fi una foarte lunga.
Expertii de pe piata imobiliara din Timisoara apreciaza ca la aceasta ora terenuri de 50.000 de metri patrati nu se mai gasesc in zonele circulate ale orasului, orice investitie de tip supermarket trebuind sa se orienteze spre zonele limitrofe ale orasului.
Plus vrea sa deschida aproximativ 120 de magazine de tip supermarket in Romania, pana la finele lui 2008. In acelasi timp, Tengelmann intentioneaza sa se extinda si in Bulgaria, tara care, in 2007, va adera la Uniunea Europeana (UE) alaturi de Romania.
Gradul lor de supravietuire este direct proportional cu distanta fata de supermarket. Cu cat buticul este amplasat mai departe de acest gigant, cu atat sansele lui de supravietuire sunt mai mari.
Dintre falimente, circa 35% inregistrate intre anii 2003-2004 au fost cauzate de cresterea numarului de complexuri comerciale, de tip supermarket si hypermarket, principalii perdanti fiind micii intreprinzatori.
Tot o sanctiune de 225 milioane de lei a primit si un supermarket cunoscut din Galati, care nu a indeplinit masurile dispuse anterior de comisarii Garzii de Mediu, una dintre ele fiind legata de depozitarea si gestionarea de deseuri.
Se vand si pateurile, si snitelele, si crenvurstii", a declarat angajatul unui supermarket din Craiova. Produsele de post sunt variate Gama produselor de post e variata si imita perfect majoritatea produselor "de dulce".
La inceputul acestui an a fost emisa o autorizatie de constructie pentru un supermarket situat in cartierul Brazda lui Novac, pe strada Maresal Averescu.
La supermarket oferta zilei e damigeana cu vin, la cinci litri, care costa 250.000 de lei. Dar poti sa iei si vin varsat, "stins" cu apa, la 50.000 de lei pentru o sticla de 2,5 litri.
Incepand de miercuri, 19 aprilie a.c., ora 18.00, se deschid portile Allpin Center, primul supermarket din Constanta, ba chiar din Romania, unde, in afara de cumparaturi - din domeniile vestimentatie, farmaceutica, incaltaminte, jucarii, papetarie, s.a.
La supermarket-uri, carnea este circa 135.000 de lei kilogramul, in timp ce in unitatile mai mici si care se aprovizioneaza cu miei de la "tara", aceasta este mult mai ieftina:
"Aceasta tendinta confirma evolutia din 2004, comertul consolidandu-se si fiind astazi din ce in ce mai mult caracterizat de concentrarea veniturilor catre marii retaileri de tip hypermarket, supermarket, cash & carry si complexe comerciale de tip mall", se mentioneaza in studiul Coface.
Pe de alta parte, procentul celor care isi fac lista inainte de a merge la supermarket este insa mult mai mic, de 33%.
Iar cei care merg la supermarket au parte si de vesti bune. Preturile vor continua sa scada, ca urmare a unei competitii tot mai acerbe intre detailisti, iar promotiile vor fi din ce in ce mai multe.
Aseara am fost intr-un supermarket si am facut cumparaturi pentru saptamana asta de un milion si ceva", a spus Marian Popescu, un craiovean de 28 de ani care lucreaza in vanzari.
Cumparatorii unui apartament care in urmatorii ani va fi vandut trebuie ca, inainte de a scoate banii din buzunar, sa ia in considerare o serie de detalii legate de acesta - centrala termica proprie care da independenta la caldura si apa calda, mijloacele de transport, scolile si gradinitele din zona, centrele comerciale din apropiere si proiectele de construire a unui hipermarket/supermarket.
google-analytics.com