Cautare

32985 de rezultate pentru "sunt" (3.48 secunde)
O pâine buna pentru oamenii Ministerului Finantelor, atunci când vor iesi din sistem, deoarece multi sunt consultanti inactivi. ... Dar nesperat pentru oamenii Fiscului Foarte multi dintre angajatii Fiscului doljean, ai Garzii Financiare si ai Vamii sunt consultanti fiscali, dar sunt inactivi în perioada cât sunt angajati la institutiile respective.
Din peste sapte mili­oane de hectare cultivate cu cereale, doar 560.000 sunt irigate.Guvernantii s-au trezit sa pregateasca o stra­tegie pentru comba­terea secetei in pragul calamitatii. ... Ei sunt cei care pot emite documentatia, ca sa putem declara stare de calamitate.
Daca pui orice roata folosita pe strazile din Romania, fie ea de aliaj sau otel, pe un aparat special, vei vedea ca nu mai sunt rotunde.
Cu cat mai mare este evaziunea, cu atat mai putini sunt banii pentru spitale, pentru infrastructura si pentru alte servicii necesare dezvoltarii unei comunitati. ... Pana si cei descoperiti ca evazionisti sunt condamnati sau nu dupa procese care dureaza ani intregi.
Cele mai mari chirii pentru apartamente cu 2 camere sunt cerute de proprietarii din Sectorul 1 - 457 de euro - cum ar fi in zonele Banul Manta- Primaverii- Promenada. Cele mai mici chirii sunt percepute de proprietarii apartamentelor din cartierele Sectorului 6 - Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti.
Multa lume poarta ochelari pentru corectarea vederii sau pentru protectie impotriva soarelui si care sunt pur si simplu nuli pentru un stil anume. ... Sunt potriviti pentru ciclism, schi si snowboard, pescuit, vanatoare si sporturi nautice.
Puteti citi in continuare care sunt tendintele la sandale si pantofi de vara 2019: - Tendintele la sandale in anul 2019 sunt extraordinar de frumoase, sunt mai sofisticate, predomina sandalele elegante, cu toc inalt, dar si cele mai deosebite, care au diferite ornamente interesante:
Statisticile arata ca 63% dintre copii marturisesc ca parintii ii bat cu batul, cureau sau lingura de lemn, iar lovitul cu palma sau urecheala nu sunt percepute de majoritatea parintilor si a copiilor ca fiind comportamente din sfera abuzului fizic.
Pentru noi este, insa, din ce in ce mai clar ca unele entitati extraterestre au fost si sunt implicate adeseori in acest gen de vindecari (altfel inexplicabile).
Se fac bucatele vietile persoanelor publice care au inselat sau au fost inselate, in cautare de raspunsuri, insa concluziile finale sunt nesatisfacatoare cel putin pentru unul dintre interlocutori.
In viata noastra de zi cu zi, suntem inconjurati de milioane si milioane de microorganisme, iar bacteriile fac parte din acestea si sunt invizibile cu ochiul liber. Majoritatea bacteriilor sunt inofensive sau benefice pentru organism si sunt cunoscute ca bacterii comensale sau saprofite.
Din experienta mea cele mai frecvente cauze de durere abdominala in functie de localizare sunt: Durerea epigastrica Cauzele cele mai frecvente cauze de dureri in aceasta zona sunt:
Ce sunt asexualii? ... Asexualii nu sunt nici gay, nici heterosexuali, ci pur si simplu nu isi doresc sa faca sex. Explicand ce sunt asexualii, putem spune ca sunt acele persoane care nu sunt patrunse de fiorul dorintei de a atinge pe cineva sau de a fi intr-o relatie.
E un an interesant si in plan sentimental cu un debut interesant, si cei care sunt tineri gusta din astfel de pasiuni. ... Atentie la sanatate ca sunt active zonele care se pot croniciza.
Doina Dimulescu, cardiolog si managerul Spitalului de Urgenta Universitar Elias, atrage atentia ca suplimentele si ceaiurile pot reduce eficacitatea medicamentelor cardiovasculare, ne spune care sunt valorile optime ale tensiunii arteriale, ce este tensiunea normala inalta, ce se ascunde in spatele tensiunii arteriale oscilante.
Romantici prin excelenta, nativii in Gemeni sunt adevarati maestri, iar sarutarile lor sunt speciale, diferite si cald. ... Taur Partenerul ideal in arta sarutului pentru nativii din Taur sunt cei nascuti in Capricorn. ... Rac Cei mai iscusiti parteneri intr-ale sarutului sunt, pentru Raci, cei nascuti in Scorpion.
Dr Dan Theodorescu, avertizeaza ca, anual, se inregistreaza peste 500 de noi cazuri de cancer bucal, peste 50% dintre acestea sunt diagnosticate in faze avansate, la pacienti cu varsta medie sub 45 de ani. ... Care sunt cauzele acestei forme de cancer?
In Tsilivi sunt numeroare taverne, restaurante si baruri care indeplinesc gusturile tuturor. Multe dintre acestea sunt afaceri de familie cu servicii si o atmosfera foarte prieteneasca si ospitaliera. ... Desi pe harta sunt doua localitati distincte, ele sunt una in continuarea celeilalte, asa ca o sa le prezint impreuna.
Sunt egocentristi si nu le pasa de sentimentele celor din jur. TAUR - Sunt foarte sensibili si orice comentariu sau remarca negative vor fi luate personal. ... RAC - Sunt fragili, temperamentali si au nevoie in mod constant de suport si incurajare.
Creatorii ei preferati sunt Laura Olteanu, Doina Levintza si Catalin Botezatu. ... - Sunt curioasa sa citesc horoscopul general, dar nu pe cel zilnic, pentru ca nu poate sa se potriveasca tuturor celor dintr-o zodie, ci in functie de harta astrala a fiecaruia.
google-analytics.com