Cautare

32997 de rezultate pentru "sunt" (6.56 secunde)
In afara de accize si impozitul pe dividende, care sunt celelalte taxe care vor fi eliminate?
Numite in traditia populara si Sfintele, Frumoasele, Maiastrele, Sanzienele sau Sanzaienele sunt fiinte ireale, fantastice, fapturi luminoase din aer, albe, frumoase, binefacatoare, care au numai insusiri bune.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Sunt doar o industrie de diplome fara acoperire, urmarind doar profitul si spalarea creierelor.
In timp ce exista o corelatie clara intre recunoasterea riscurilor si practicile de prevenire - intr-adevar cu cat suntem mai informati, cu atat ne protejam mai mult de efectele nocive ale soarelui - obiceiurile de protectie solara sunt inca nesatisfacatoare, dupa cum este dovedit de numarul de cazuri de melanom in crestere.
In al doilea rand, pentru ca dispretul si zeflemeaua cu care liderii europeni au tratat prim-ministrul si ministrul de Finante din Grecia au convins grecii ca, de fapt, sunt menite si pentru ei, dar si ca cei dispretuiti atat de mult de conducerea Europei nu sunt chiar atat de rai.
Simptomele care apar in situatia unei bucurii excesive sunt: ... Aceste sapte sentimente, care sunt rãaspunsuri normale ale organismului la diversi stimuli (interni sau doctor pacientexterni) nu provoacã o stare de boala decat atunci cand sunt duse la extrem. ... Simptomele asociate sunt:
Tulburarile depresive sunt extrem de frecvente, o persoana din 4 putand avea aceasta "conditie" pe parcursul vietii.
Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical.
Cat despre calatoriile interstelare, cele care ne-ar putea duce la alte sisteme solare asemanatoare cu cel in care traim noi, acestea nu sunt posibile, deoarece o calatorie pana la cea mai apropiata civilizatie ar dura multe sute, daca nu chiar mii de ani.
Si desi unele cauze care duc la despartire sunt dureros de evidente: ... Ai avut vreodata sentimentul ca altii sunt mult mai irezistibili si par sa detina secretul carismei?
sunt prietenele lui cele mai bune. ... Gerrod Parrott considera ca emotiile sunt adaptative daca se exprima intr-un mod care este productiv, tinand cont de situatia curenta.
- Ei sunt aici, iar stiinta ar trebui sa accepte ca ei sunt aici si sa examineze cum au venit, poate de la un miliard de ani din viitor, sau dintr-o alta dimensiune sau de oriunde ar veni. ... - Da, absolut, si nu sunt singurul.
Insula de doar 2 mii de km patrati are in nord intinderi plate, in centru, un platou presarat cu lacuri si cratere stinse de vulcan, iar pe coasta, plaje protejate de o bariera de recifuri de corali, cu exceptia extremitatii sudice, unde apele sunt mai tumultoase, iar peisajul mai dramatic.
- Consecintele renuntarii sunt surprinzator de rapide si de subtile, insa efectele sale sunt foarte puternice. ... Prietenii sunt cei care ne atrag atentia asupra schimbarii din noi. ... Prietenii si membrii familiei sunt, adesea, primii care observa schimbarea.
Cercetarea romaneasca are si ea probleme, unele legate de subfinantare, altele legate de performanta, lucruri care oricum sunt legate. ... Cat de mari sunt diferentele dintre cele doua sisteme si in ce ar consta ele? ... - Care este codul in care sunt scrise semnalele neuronale?
Datorita preciziei si eficientei asupra tumorii canceroase, peste 60% din cazurile de cancer din Europa sunt tratate prin radioterapie. Sunt afectate celulele/zonele sanatoase?
"In clasa politica exista jigodii, iar cei care stau cu sticla in mana nu sunt oameni de stat"', pe care il puteti citi in continuare. ... Ion Iliescu nu-i uita nici pe cei care "hahaie pe la nunti si botezuri cu sticla in mana", desi sunt oameni de stat.
"Periodic sunt contactat de colegi din PDL care imi spun ca s-au saturat sa ii conduca Basescu". ... Mai intai, bugetele sunt complet date peste cap, nu numai la noi ci in toate tarile. ... Este o impresie cred eu, dar sunt oameni saraci mai multi decat atunci.
Pentru prima parte a lunii, majoritatea locurilor sunt deja ocupate. ... Statiunile balneare sunt si ele din ce în ce mai solicitate. O raita prin agentiile de turism a scos la iveala faptul ca multi locuitori ai judetului au amânat vacanta pentru luna septembrie.
Multe dintre societatile din portofoliul AVAS au fost lasate sa moara, iar cele scoase la vânzare sunt greu vandabile. ... În portofoliul statului sunt foarte multe agromecuri si societati comerciale cu obiecte de activitate dintre cele mai banoase.
google-analytics.com