Cautare

32985 de rezultate pentru "sunt" (4.09 secunde)
Nu oamenii sunt, intotdeauna, cei mai buni interlocutori sau sfatuitori sau profesori, ci natura poate avea oferi exemple mult mai puternice. ... Astazi toate sunt mai intense - gandurile, intentiile, dorintele si chiar tonul vocii.
- Evaluarea oficiala este acum ca OZN-urile sunt o amenintare.
"Daca acum patru-cinci ani Traian Basescu era perceput ca un lider ferm si hotarat, acum, intr-un cu totul alt context, aceleasi gesturi ale sale sunt interpretate drept indicatori ai unei incapatanari paguboase pentru tara. ... Sunt mai multi factori.
Asta pentru ca respectivele masini sunt aduse din Occident la preturi extrem de - sa zicem - avantajoase, insa reconditionate ilegal de unele service-uri din tara sau din alte tari occidentale si vandute la un pret dublu pe piata romaneasca.
un proiect de ordonanta prin care soferii sunt obligati sa isi "incalte"
Operatiuni de subtiere, un plan perspicace de plata a taxelor si controlul strict sunt cateva dintre ingredientele retetei IKEA. ... Doua sunt motivele pentru care milioane de oameni suporta aceste chinuri: produsele IKEA sunt la moda si sunt foarte, foarte ieftine.
A fost interzisa utilizarea retelelor Wi-Fi in locatiile destinate activitatilor pentru copii mai mici de trei ani, iar in scoli sunt permise doar in spatii dedicate activitatilor legate de tehnologia informatiei.
Barbatilor le plac femeile care fac sex cu placere si carora le place varietatea si care sunt active in pat. ... barbatii sunt in general pasionati de lucrurile pe care femeile le urasc. ... Sunt doar 24 de ore pe zi. ... Barbatii nu sunt caloriferele voastre proprii.
In opinia sa, tinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix eclectic intre clasic si avangarda, intre casual si elegant. ... - Specialitatea ta sunt tinutele masculine. ... Sunt mai multe criterii de luat in seama. In general, acestea sunt considerate a fi de ordin fizic, dar nu este deloc asa.
Femeile nu ar trebui, Femeile ar trebui, Femeile nu sunt. Urmariti ce rezultate va sunt furnizate, pe baza statisticii: care sunt cel mai des cautate fraze dintre cele care incep cu cuvintele enumerate anterior. ... In a doua situatie, rezultatele cautarii sunt:
Fac drumuri foarte multe si ca sa se vada cu cei dragi sunt nevoiti sa calatoreasca impreuna. De altfel, cei care castiga in acest interval adevarate averi sunt transportatorii, comerciantii si jurnalistii. ... Zile norocoase - joi Zile fatidice - sambata TAUR Sunt cei mai avantajati nativi in sectorul financiar.
Compatibilitatea dintre aceste doua semne este foarte buna, tocmai datorita faptului ca sunt foarte diferite, Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte, planeta razboiului, iar balanta, un semn de aer, este guvernata de Venus, planeta iubirii si a frumusetii.Forta si hotararea berbecului compenseaza caracterul oscilant al balantei, iar blandetea si nevoia de echilibru a balantei tempereaza impulsivitatea berbecului.
Dietele nu sunt indicate! ... Menci explica de ce Problemele alimentare sunt tot mai frecvente, iar tentatiile sunt la tot pasul, asa ca, pentru multi, pare aproape imposibil sa aiba o alimentatie sanatoasa si echilibrata.
Nu stiam ca Michael Douglas le-a purtat bretelele in filmul Wall Street, Daniel Craig in filmele din seria James Bond, Leonardo di Caprio in Titanic, Tom Cruise in Operatiunea Valkyria, nici ca sunt preferatele Printului Charles si nici ca legendarul om de televiziune Larry King si-a construit imaginea in jurul creatiilor acestui brand.
Candidatii pentru aceasta functie sunt nevoiti sa faca fata unei provocari inedite dar si unui stres suplimentar, pentru ca trebuie sa-si faca o campanie paralela cu cea a partidului din care fac parte, forta formatiunii din care face parte candidatul devenind o conditie necesara, dar insuficienta pentru castigarea fotoliului de sef al Consiliului Judetean.
Masurile luate pentru contracararea efectelor lor sunt ineficiente.
Am ajuns la 104 kg si asta nu e bine pentru mine, desi analizele sunt perfecte. ... Nu spun ca sunt un primar extraordinar pentru orasul asta, sunt atatia oameni, cu sutele, mai frumosi si mai destepti decat mine, dar am iubit enorm orasul.
De pilda, daca ar fi sa comparam solutia sacrificarii ministrului de Externe sau a celui de Interne, probabil mai multi sunt cei care, in clipa de fata, socotesc ca felul in care a actionat Jandarmeria in primele doua zile de actiuni din Piata era mai justificat ca temei pentru demiterea unui membru al Guvernului, respectiv a lui Igas, decat vorbele injurioase ale ministrului de Externe, fiindca vorbe de felul acesta, din pacate, s-au mai aruncat si n-au fost sactionate, nici macar in aceasta perioada.
Foarte multi ne-ati acuzat ca tot ce facem sunt acte venite in sprijinul unui om, ceea ce e neadevarat. Sunt lucruri ce trebuie corectate, dar trebuie sa tinem cont de perceptia publica.
41 de romani au decedat in Italia anul trecut Maroc, Romania si Albania sunt statele din care provin cei mai multi cetateni victime ale accidentelor de munca, totalizand 40% din totalul denunturilor si 47% din totalul cazurilor mortale.
google-analytics.com