Cautare

32997 de rezultate pentru "sunt" (6.99 secunde)
Cristina Panea, sefa Clinicii neurologie a Spitalului de Urgenta Elias, avertizeaza ca tulburarile somnului sunt preponderent de natura neurologica si sunt frecvent neglijate. 'Tulburarile somnului sunt in mare masura neurologice si sunt un capitol neglijat in tara noastra.
M - METAL Cei nascuti in 1950, 1951, 1960, 1961, 1970 si 1971, 1980, 1981, 1990, 1991 sunt metal. ... Sunt oameni independenti, iubesc moralitatea. ... Sunt putin dictatori, sa fie mereu sa coordoneze situatia. Sunt stalpul casei. ... Sunt oameni placuti, curtenitori, adaptabili, dar timizi si creativi.
Pe urma sigur, sunt diferite trepte, grade si titluri de Maestru, dar foarte putini sunt cu adevarat maestri in Europa...Singurii maestri adevarati pe care am avut sansa sa ii cunosc si cu care am si studiat sunt chinezi si japonezi.
Din punctul meu de vedere, n-am avut niciodata superstitia asta cu 13, tocmai pentru ca sunt nascut pe data de 13. ... Matusa mea, Victoria, se ocupa de alegerea hainelor mele si mai sunt si multi prieteni care, cand observa ca am ajuns la limita, imi iau.
La nivel local, se numara pe degetele de la o mana doljenii care sunt condamnati anual la inchisoare pentru evaziune fiscala, cei mai multi fiind absolviti din diverse motive.
Bine, sunt pasi tactici care intotdeauna pot sa afecteze. ... Pentru ca sunt niste carcotasi care continua campania anti-Iliescu?! ... Cum spuneam, sunt cei care au venit mai tarziu in partid si n-au legatura aceasta organica legata de toata evolutia societatii romanesti. ... Toti sunt preocupati de astfel de lucruri.
Deci sunt si pentru dezvoltarea capacitatii administrative. Deci sunt sapte programe finantate de Uniunea Europeana care de fapt rezolva mare parte din problemele noastre de dezvoltare. ... Deci primii atunci sunt pe hartie daca noi ii accesam.
"Dragi bugetari, trebuie sa va taiem 25% din salariu" - pentru ca, repet, sunt oameni cu salarii de 600 de lei, la inceput de drum; sunt functionari extrem de competenti si onesti, care au 10, 15, 20 de ani in serviciul public.
Oricum, asa cum s-au desfasurat lucrurile la nivelul tuturor autoritatilor locale in ultimul an, cred ca putini pot spune ca sunt tentati sa candideze la o primarie. ... Eu in permanenta sunt calificat ca o persoana extrem de antipatica pentru ca am luat extrem de multe masuri nepopulare.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Eu sunt membru al Parlamentului European pe forte proprii. Astia de la USL, cei doi, Victor si Crin, sunt modesti. ... Singurul care i-ar fi facut fata sunt eu, dar in alte conditii decat cele care au fost pana acum:
Aceasta masura de crestere a salariului minim din care a trait economia in ultimii 4 ani va afecta in mod direct o treime din salariile din Romania, la care se adauga indirect si celelalte salarii, care acum sunt la 1.500-1.600 de lei brut.
Dincolo de preferintele personale, de tipul caroseriei si de banii pe care ii ai in buzunar, mai sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul. ... Aceste categorii sunt inca valabile in zilele noastre, adica merita ocolite daca tii cu adevarat la banii investiti intr-un vehicul.
Care sunt efectele adverse ale curelor de slabire?
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
• Abuzatorii sunt identificati cu stima de sine scazuta, gelozie excesiva, personalitati agresive si ostile, au abilitati scazute de comunicare, abilitati sociale scazute, nevoia intensa de putere, uneori depresie severa, sentimente de neputinta, anxietate si teama puternica de abandon, personalitati narcisice, egoism;
CCO creeaza conditii grele de locuit, intrucat incaperile sunt pline de aceste obiecte, iar casele pot avea doar niste pasaje inguste de-a lungul gramezilor de gunoi. ... Mesele, chiuvetele, sobele, birourile, scarile si orice alta suprafata sunt pline de lucruri. ... Pentru unii, maldarele cu lucruri sunt o sursa de confort.
In multe dintre cazuri, accidentele vasculare cerebrale sunt atat de minore, incat unele dintre simptome ar putea fi dificil de observat.
Piciorul diabetic, ulcerul varicos si escarele sunt cele mai frecvente tipuri de rani cronice, afectand peste un milion de romani. ... Ranile sunt acum vindecate fara interventii chirurgicale, cu ajutorul pansamentelor moderne, hidroactive. Ce sunt ranile? ... Acestea sunt rani acute.
Argumentele prezentate raman valabile si pentru alti sceptici, deci cred ca sunt interesante si pentru cititorii acestei pagini.
google-analytics.com