Cautare

32997 de rezultate pentru "sunt" (5.02 secunde)
Cand un oras nu are PUG, ce consecinte sunt? ... Sunt lovite de nulitate. ... Trebuie sa le conteste cineva sau sunt lovite de drept de nulitate? ... PUG-urile le fac o parte din arhitectii care sunt autorizati pe urbanism, nu fac toti. ... Sunt perioade din astea, asa...
Cand un oras nu are PUG, ce consecinte sunt? ... Sunt lovite de nulitate. ... Trebuie sa le conteste cineva sau sunt lovite de drept de nulitate? ... PUG-urile le fac o parte din arhitectii care sunt autorizati pe urbanism, nu fac toti. ... Sunt perioade din astea, asa...
Cu toate ca in toate tarile civilizate masinile sunt echipate iarna cu anvelope specifice, in Romania inca se cauta "portite" pentru a scapa de o cheltuiala in plus, cu toate ca studiile au aratat ca aceasta cheltuiala se amortizeaza in timp si creste semnificativ gradul de siguranta in trafic si poate chiar salva vieti.
Practic, ea este cauza, eu sunt efectul...... ... Fiind o afacere de familie, am incercat ca principiile ce au stat la baza familiei noastre, sa fie practic si principiile afacerii noastre, iar acelea cred ca sunt :
PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA x In domeniul sanitar, reforma si progresul sunt inexistente x Nici o tara din lume nu-si permite luxul Romaniei: ... Eu, in acest moment sunt profund scarbit de ceea ce se petrece la noi. ... Va repet, sunt profund scarbit de modul cum sunt tratati medicii.
Ce sunt carbohidratii si cum alegem carbohidratii buni? ... Zaharurile sunt principala sursa de energie a corpului nostru, care ar trebui sa furnizeze, in mod normal, peste 50% din ratia zilnica de calorii.
(continuare) - Ce parere aveti despre proteste, cat sunt de justificate, cat sunt de spontane si cat sunt de alimentate politic? ... Eu cu protestele nu mai sunt la prima impresie, sunt, intr-un fel, mai detasat. ... Sunt aceste probleme economice, globale, dar care pe fiecare il afecteaza personal.
- Infectiile respiratorii sunt acum foarte frecvente, fiind specifice anotimpului rece. Le spunem viroze respiratorii pentru ca sunt cauzate de virusuri specifice respiratorii, cum sunt virusurile gripale, paragripale, adenovirusurile, bocavirusurile, pneumovirusurile. ... Pentru bolile diareice din sezonul rece sunt specifice adenovirusurile si rotavirusurile.
Cat de inteligenti sunt perusii? ... De altfel, papagalii sunt singurele fiinte care ne pot imita vorbirea, dar, dintre toate speciile, perusii sunt cei mai usor de dresat.
E praf, e zgomot, sunt boli. ... Preturile sunt foarte mici acolo, locurile splendide, intretinerea ar costa nimic. ... Cum sunt oamenii de acolo? ... - Toti oamenii din Orient sunt amabili sunt veseli. Chinezii de prin orasele sunt foarte naturali.
- cum cred ca sunt eu: ... Dar astea sunt lucruri abstracte. ... Va dau cateva cifre care, sigur, nici nu pun romanilor mancare pe masa, nici nu le aduc bunastare, dar sunt realitatile noastre; sunt realitati ale momentului, generate de masuri luate in 2007-2008 si chiar in 2009.
Cat la suta din terenurile agricole din Gorj sunt nefolosite? ... Nu pricep de ce nu s-au gandit ca mai aproape si cu picioarele pe pamant sunt primarii si consiliile locale si ar putea sa utilizeze mai bine terenurile agricole.
Eu sper ca Ministerul Justitiei sa faca posibil ca situatia din penitenciare, cea reala, sa fie cunoscuta, pentru ca sunt oameni condamnati care sunt in inchisori si executa pedepse de un numar de ani, dar nu sunt condamnati la moarte. De asemenea, nu sunt condamnati la conditii inumane.
- Sa-i terminam pe-astia, ca sunt multi. ... - La manelisti este mai dificil pentru ca majoritatea castigurilor lor sunt din nunti. ... Vreau sa spun ca sunt mult mai informatizati decat noi si ei au un raport mai bun al angajatilor fata de numarul de contribuabili.
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
"Sunt sute de mii de euro sau, pentru unele ferme foarte mari, chiar milioane de euro care nu vor mai fi acordate prin acest sistem de plata", a declarat Dacian Ciolos, intr-un interviu acordat HotNews.ro.
Sunt pisicile spioni extraterestri? ... Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare. ... Ca in orice teorie de genul asta, aceste premize sunt in mare adevarate, dar sunt si disputabile.
Din armata sunt epurati acum si sustinatorii lui Fethullah Gulen si laicii? ... Marea majoritate a celor peste 13.000 de arestati sunt militari, din care cei mai multi sunt oamenii lui Gulen.
Cat de fericite sunt insa de obicei sarbatorile si ce anume influenteaza modul in care ne simtim in aceste zile speciale alaturi de cei apropiati?
PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa.
google-analytics.com