Cautare

33633 de rezultate pentru "sunt un om liber" (6.98 secunde)
Si nu numai un rol.... In ziua cand a atins crestetul acestei varstei, 14 decembrie 2013, Actorul si-a facut un cadou: a jucat un nou rol intr-o piesa noua ce i-a fost dedicata.
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de internet un text despre o scriitoare - Gabriela Negreanu - care a avut un destin tragic:
In zilele de 5, 6, 7 iunie, sarbatorim Suedia, unul dintre liderii mondiali in inovatie, iar cuvintele de ordine sunt inovatie, stil de viata sanatos, dezvoltare durabila, cultura, design, cooking, muzica, filme. ... Intr-un cuvant:
Divertiland Summer Camp cheama toti copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani sa participe timp de o zi la distractie in aer liber si la ateliere creative gandite special pentru pasiunile lor.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie. ... In alta ordine de idei, sa nu avem un acces de furie, pentru ca acesta poate produce instant un AVC.
De parca nu ar fi de ajuns ca cei mai multi joaca pe aria care este la moda pe scena politica, si excluzand din calcul acesti ziaristi care fac prostitutie politica, regasim pe undeva o categorie mai mica, dar curajoasa, a jurnalistilor care au taria de a-si sustine opiniile, de a lupta cu oricine incearca sa le ia dreptul de a scrie liber, desi sunt obligati sa faca fata si chiar spate acestor presiuni mixte, rezultate din combinatia cancerului politic cu absurditatile patronilor straini, de a transforma presa intr-una bulevardiera, asa cum ne temeam cu totii.
Mai sunt si oameni care muncesc de 1 Mai. Sunt si oameni - ete ia d-aici exemplu parlamentarii nostri care, cand nu dorm in banci, isi invita nepoatele sa voteze in locul lor sau al colegilor - pentru care 1 Mai este o zi ca oricare alta.
Apropo de Norvegia, recent, cotidianul national a publicat o analiza a lui Jostein Pedersen (un adevarat guru printre criticii muzicali), care plaseaza Romania intre primii 10 favoriti. ... - Un oras foarte agitat, complicat, obositor, stresant prin diversitate si prin cantitatea de informatie pe care o asimilezi cu sau fara intentie...
Cele mai insistente o descriau ca un fel de Mesalina, intriganta, sangeroasa, corupta, nu supusa, ci complice a tatalui si fratelui sau.
Giurgiteanu va ocupa functia pana la organizarea unui concurs dupa ce locul a fost lasat liber de fostul subprefect Ion Groza, care a demisionat din motive personale.
Camera Deputatilor a adoptat marti un proiect legislativ care modifica Legea nr. ... In prezent, sunt cereri de cumparare suspendate din cauza proceselor aflate pe rol la diferite instante. ... Daca pana acum plateau chirie la Primaria Craiova pentru terenul din jurul casei, modificarea legislativa da liber si la vanzarea acestuia.
Te simti in al noualea cer alaturi de un barbat pe care l-ai cunoscut recent, dar vei realiza ca nu va fi de durata, ci doar o aventura de cateva saptamani. ... Nu mai arunca banii pe lucruri marunte care nu iti sunt folositoare.
FARCAS) Asa cum am amintit, de mai multe ori, pe aceasta pagina, in decembrie 2017, Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean dezvaluiau, printr-un articol senzational, publicat in ziarul The New York Times, ca, in perioada 2008-2012, la Pentagon, s-au cheltuit in secret 22 milioane de dolari, pentru a afla ce sunt OZN-urile, pe ce se bazeaza insusirile lor exceptionale si cum ar putea fi acestea reproduse in folosul industriei militare.
"Suntem cei care au aflat intr-un mod brutal ce este comunismul si care au vazut fata hidoasa a dictaturii. ... Nu este un merit ca am suferit de pe urma sistemului, la fel cum nu este o vina ca ati facut parte din el", se arata in scrisoare.
Un alt segment pe care Dumitru Burcin nu il poate neglija sunt tinerii. "Am avut discutii cu tinerii din comuna si am constatat ca acestia nu au unde sa isi petreaca timpul liber si nici locuri de munca.
Principala concluzie la care au ajuns reprezentantii CNSS a fost interzicerea manifestarilor in aer liber in intreg judetul Constanta, in cursul zilei de 2 aprilie, cand va avea loc intrevederea dintre cei doi lideri.
Dupa ce au muncit destul de mult ca sa treaca proiectul care viza rezolvarea situatiei chiriasilor nevoiti sa plece din casele nationalizate, conservatorii sunt acum nemultumiti de faptul ca, desi legea a trecut de votul Parlamentului, presedintele Traian Basescu intarzie promulgarea ei.
Statiunea are tot ce si-ar dori cineva pentru petrecerea timpului liber: ... Statiunea se afla la 30 km de Varna, localitate in care functioneaza si un aeroport international.
Acestia sunt insa ambitiosi si-si propun sa construiasca in Romania parcuri tehnologice sau industriale in care firmele lor sa desfasoare activitati economico-productive finalizate cu exporturi in UE si in celelalte tari cu care Romania a incheiat acorduri de liber schimb.
Traian Basescu a anuntat de mai multe ori, in ultima perioada, ca ia in calcul la modul cel mai serios plecarea pe mare, intr-un voiaj de un an, in calitate de comandant, in cazul in care va pierde alegerile.
google-analytics.com