Cautare

33633 de rezultate pentru "sunt un om liber" (4.91 secunde)
Caracteristica transanta a actualului stil european de administrare democratica a treburilor publice, transparenta este, pentru societatile contemporane, un concept care a devenit o cerinta indispensabila in promovarea altor principii democratice si valori umane la nivelul comunitatilor locale.
Craiova nu ofera prea multe alternative pentru petrecerea timpului liber in perioada estivala. De cateva zile, putinele stranduri situate in "buricul" orasului sau bine ferite de ochii indiscretilor, la marginea Craiovei, sunt extrem de vizitate.
Angajatii Combinatului sunt nemultumiti de salariile primite si de conditiile de lucru - aceasta este una dintre concluziile principale ale unei analize efectuate de conducerea ArcelorMittal Galati pentru identificarea principalelor probleme existente la nivelul societatii.
Zona Libera Galati a concesionat in august un teren pe care urmeaza sa se construiasca o termocentrala pe carbune.
Mai precis, dupa cum ne-a declarat Adrian Mihalcioiu, actualul lider al Sindicatului Liber al Navigatorilor, marinarii sunt asteptati sa voteze, in perioada 4 - 8 august a.c., indiferent de coltul lumii in care se afla.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES vorbeste, printre altele despre "Miscarea de rezistenta" impotriva prostiei, imposturii si mitocaniei, ca stare de spirit initiata si sustinuta de Jurnalul National. ... Jurnalul National este un bun observator al realitatilor romanesti si mai ales al degradarii criteriilor valorice din societate.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Pe de o parte sunt cei sustin pirateria si care o ascund sub imaginea libertatii pe internet.
Stau de vorba cu el intr-un salon din sectia de chirurgie plastica a Spitalului Bagdasar-Arseni. ... In functie de evolutie, medicii vor stabili daca sunt necesare operatii. Degetele subtiri ale celeilalte maini sunt acoperite cu o crema.
stiu precis ca cei cu un etaj mai jos se pregatesc pentru baie. ... nu beau nici un strop de cafea, niciodata, in timp ce medicul doi mi-a recomandat-o cu insistenta pentru ridicarea tensiunii. ... Un barbat face gestul de a-si cauta tigarile in buzunar.
Sunt evidente progresele din ultimii ani in ceea ce priveste cercetarea cauzelor si a incidentei acestei afectiuni, s-au descoperit terapii inovative, au fost dezvoltate din ce in ce mai multe servicii, atat publice, cat si private, s-au facut pasi semnificativi prin adoptarea unei legi specifice (legea 151/2010), s-au desfasurat campanii de informare.
Un eseu exceptional de Alina Mungiu-Pippidi: ... Erau un amestec de revolutionari spontani, securisti dinainte preveniti si cadre ale partidului de mana a doua si a treia care aveau o oarecare competenta pentru ca se ocupasera direct de industrie, de agricultura, de comert exterior.
De parca nu ar fi de ajuns ca cei mai multi joaca pe aria care este la moda pe scena politica, si excluzand din calcul acesti ziaristi care fac prostitutie politica contra unor avantaje personale sau pentru publicitate in ziar, regasim pe undeva o categorie mai mica, dar curajoasa, a jurnalistilor care au taria de a-si sustine opiniile, de a lupta cu oricine incearca sa le ia dreptul de a scrie liber, desi sunt obligati sa faca fata si chiar spate acestor presiuni mixte, rezultate din combinatia cancerului politic cu absurditatile patronilor straini, de a transforma presa intr-una bulevardiera, asa cum ne temeam cu totii.
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) - Un exercitiu de imaginatie: ... - Un prim pas al acestui exercitiu de imaginatie este sa-mi imaginez cum ar fi aratat societatea romaneasca azi daca in 1990 punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi devenit lege, o lege a lustratiei.
00, la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale -CERONAV se va desfasura Conferinta Regionala "Responsabilitatea Sociala Corporativa-Gestionarea Fenomenului de Piraterie" la care sunt invitati sa participe reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, ai Comisiei Parlamentare NATO, dar si ai unor entitati private din domeniul shippingului autohton cum ar fi Gheorghe Bosanceanu, presedintele Histria Group sau oficiali ai Agentiei de Shipping Barklav, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, dr.
Zilele acestea, Mihai organizeaza in curtea Palatului Sutu din Capitala un targ al colectionarilor din Romania, deschis astazi si maine, pana la orele 18.00. ... Vrem sa facem un concept in care oamenii sa colectioneze obiecte vechi. ... In Centrul vechi sunt terase unde se vand bere si bauturi alcoolice!
TEHNICI FENG SHUI PENTRU DRAGOSTE • Feng Shui este o veche traditie care face legatura intre felul in care sunt puse lucrurile in ordine si efectele pe care acestea le au asupra vietii celor care locuiesc in casa.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
Afla care sunt acestea! ... Liber la ulei de masline si otet! ... Ia un supliment de magneziu zilnic. ... Specialistii au descoperit ca "bautorii de apa" sunt cu 55% mai putin predispusi imbolnavirilor de orice natura. ... Mananca zilnic un grepfruit rosu si, pe cat de des posibil, fructe de padure.
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
google-analytics.com