Cautare

43542 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (4.83 secunde)
Care sunt valorile pentru glicemia normala la adulti, pentru cei sanatosi sau diabetici. Cum variaza functie de activitate si masa si cum se masoara corect.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
Despre caini si barbati Am asternut pe hartia digitala, alaturi de Corina Ozon, gandurile noastre de filozofi practicieni despre caini, barbati si crampeie de viata.
Magda Marincovici - Jurnalul National) Pentru a doua oara, Bucurestiul gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO).
Exista mai multe tipuri de schizofrenie, astfel ca semnele si simptomele variaza. ... - credinte care nu se bazeaza pe realitate (delir), cum ar fi credinta pacientului ca cineva unelteste impotriva lui - halucinatii auditive sau vizuale (pacientul aude si vede lucruri care nu exista);
Am cititi pe catchy.ro un text care m-a pus pe ganduri. Textul are un tilul incitator: ... Desi nu este chiar o poveste de amor, cred ca nu va veti plictisi daca o cititi si dvs.
Este sigura sarcina dupa cancerul de san? In lumea de astazi, aproape unul din patru cazuri noi de cancer de san apare la femeile de varsta fertila.
Nadine nu s-a sfiit sa povesteasca faptul ca a trait o perioada intr-un orfelinat!
Ce vrea un barbat de la femeia vietii lui? Top 5 dorinte esentiale Ce vrea un barbat de la femeia vietii lui?
Top 10 motive de ce femeile atragatoare NU isi gasesc barbat! In jurul meu e plin de femei super inteligente, atragatoare si...singure. Femei care fac bani au casa si masina lor, dar nu au un barbat. Multe se intreaba de ce.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Familia, ce-o mai fi si asta?!", pe care o puteti citi in continuare. ... Evident, masinaria este actuala Constitutie a Romaniei, care, cu bunele si relele ei, este departe de a functiona perfect.
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un text in care explica din punct de vedere sociologic neparticiparea masiva la referendum: Sambata, in prima zi de vot, ma aflam la un service auto.
In pofida actiunilor de boicotare agresiva a referendumului, trebuie sa aparam darul sacru al vietii persoanei umane (Autor: Cezar Padurariu) Adunarea Nationala Bisericeasca, for compus din toti ierarhii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, s-a intrunit in sedinta in cursul zilei de sambata, 29 septembrie 2018.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Potrivit datelor Institutului de Statistica Medicala la nivel international 8-10 la mie dintre nou-nascuti vin pe lume cu malformatii congenitale cardiace. Se estimeaza ca avem o incidenta comparabila si in Romania.
De ce nu pot avea un copil? Iti pui problema ca esti infertila, ca nu poti avea copii, si nu stii de ce ti se intampla asta tocmai tie?
Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. Marturisesc ca am cam ezitat sa sun, ieri, sambata seara, pentru a consemna cateva ganduri legate de aceasta zi aniversara.
Desi, prin modificarea Legii adoptiilor s-a dorit facilitarea procedurilor legate de acest proces, in ultimul an, de cand legea a intrat in vigoare, au fost adoptati mai putin de o mie de copii dintre cei care se afla in centrele de plasament.
Recent, a avut loc atelierul "Incepe viata de mama cu dreptul" sustinut de Roxana Gabor-Iliescu si sprijinit de una dintre cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis.
Orice femeie isi doreste, la un moment dat, sa devina mama. Pentru unele este mai usor, insa pentru altele este destul de dificil sa ramana insarcinate.
google-analytics.com