Cautare

43542 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (4.29 secunde)
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
Limba incastreaza in ea structurile sociale si ierarhiile valorice;
Stocarea celulelor stem recoltate din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului este o procedura din ce in ce mai utilizata.
De ce insala barbatii femeile pe care le iubesc? ... Simona TUDORACHE) Motivele pentru care un barbat insala au legatura cu nivelul lui de educatie, de trasaturile de caracter, de cat de bine arata.
Luna ianuarie aduce si prima editie a conferintelor "Traieste Sanatos" din noul an.
De cate ori putem iubi in viata? Romanticii vorbesc despre singura mare iubire si suflete pereche, optimistii spun ca putem iubi de mai multe ori in viata, norocosii traiesc mai multe iubiri, iar Maria nu crede in dragoste. Am adunat mai multe pareri, mai multe ganduri.
Jurnal de una singura, de Areta Sandru mamei mele Au inchis usa si-au plecat. I-am auzit langa lift, apoi usa trantindu-se si nimic. Au plecat sa vada mestecenii si sa prinda arici.
Cryo-Save, cea mai mare banca din Europa de stocare a celulelor stem, anunta ca pe 10 decembrie 2013, o fetita de 4 ani din Spania a primit o infuzie de celule stem provenite din propriul sange recoltat si procesat din cordonul ombilical, pentru a fi tratata de paralizie cerebrala.
Astazi, la Carturesti Carusel, Dana Savuica se va intalni cu publicul cititor, la ora 19.00, unde va avea loc o sesiune de autografe, cu promotii si surprize organizata de Editura UNIVERS.
6 caini ridicati in cazul copilului omorat de maidanezi.
Un copil de 7 ani din Reghin a murit intoxicat cu fum dupa ce casa in care locuia a fost cuprinsa de flacari.
Inca din cele mai vechi timpuri, omenirea a sarbatorit cu fast trecerea intr-un nou an. Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. Si sa asculte, sustine candidatul Partidului National Liberal, Victor Manea.
MIRUNA IOANI) Cat de necesara e anestezia generala la un copil mic, e intrebarea de pe buzele tuturor. Parerile sunt impartite, daca vreti sa o cititi pe a mea, va invit aici. Voi incerca sa fiu cat de scurta pot.
Glanda, de marimea unei nuci, este localizata sub vezica urinara a barbatului si inconjoara partea superioara a uretrei, tubul prin care circula urina de la vezica. Functionarea prostatei este reglata de testosteron, un hormon sexual masculin produs de testicule.
- Nu prea mai iau in considerare felul acesta oficial, conventional de a vedea dragostea, sub formula magica "celula a societatii". Gasesc ca fituica cu pricina are darul de a incorseta. Totusi admir oamenii care reusesc sa mentina corabia pe linia de plutire si evita naufragiul.
De ce aleg unii o cariera din facerea de bine? Ce ii motiveaza sa lupte cu greutatile si sa vada mereu si mereu cat de grea e viata pentru altii?
“La noi in tara, saloanele mama-copil au existat cam pana in anii ’80, cand s-a considerat ca incidenta infectiilor transmise de la mama la nou-nascut este mai mare din cauza igienei necorespunzatoare a mamelor, motiv pentru care au fost desfiintate aceste tipuri de saloane.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
Daca vreti sa petreceti un sejur in Madeira, puteti apela cu incredere la agentia J'Infotours. Data de plecare: ... Transfer aeroport pentru zborul catre Madeira si transfer pentru cazare.
google-analytics.com