Cautare

544 de rezultate pentru "subiecte tirularizare" (5.72 secunde)
Alte subiecte decat cele juridice. ... Simt, asa, o neplacere, ca sa nu spun altfel, sa ma refer la anumite subiecte la ordinea zilei, dar nu ma pot abtine.
Cele cateva zeci de profesori, experti si monitori de calitate care au realizat sute de subiecte, ar fi trebuit sa-si primeasca banii in termen de 45 de zile de la postarea pe site-ul Ministerului Educatiei a subiectelor pentru bacalaureat.
- In acel moment, publicul larg nu avea acces la cunostintele stiintifice si au existat numeroase mituri asupra unor subiecte precum fizica, a spus Qi.
Liberala Norica Nicolai a apreciat ca declaratiile liderului PDL sunt efectul temperaturilor ridicate si ale lipsei de subiecte pe care ar resimti-o Boc. ... Domnul Boc s-a cam incalzit si e in criza de subiecte.
Se intampla de obicei cand mi-e greata de campaniile de presa purtate pentru indobitocire si pentru a distrage atentia de la adevaratele subiecte. ... inventezi subiecte care au in esenta un sambure de adevar, clamezi interesul public, pentru a distrage atentia de la alte teme stringente.
Acelasi Mutu, care, nu de mult timp, dadea subiecte zilnice presei sportive prin comportamentul sau prafuit. ... Intoxicarea zilnica cu diverse subiecte, care nu ne influenteaza viata in prezent si nici in viitor, ne face sa uitam de problemele reale ale fiecaruia dintre noi.
Toate posturile de radio si televiziune romanesti vorbesc in aceleasi zile despre aceleasi subiecte. ... Si tot asa, intr-o continua sinusoida a cresterilor si scaderilor unor subiecte si unor personaje.
subiecte "tari" despre personaje din lumea politica si din mediul de afaceri, dar si materiale care tratau subiecte dure din zona infractionala. Era un moment propice pentru astfel de subiecte, dat fiind faptul ca legislatia era firava, alunecoasa si permisiva, iar populatia era avida de senzational.
Nu mai vorbesc de faptul ca unele subiecte contin erori, care induc in eroare atat elevii care le invata "par coeur", cat si pe cei care le rezolva logic.
Exista subiecte ( nu e cazul acum, totusi) serioase, grave, care daca trec prin maini nepotrivite capat o duhoare insuportabila. ... Nu pentru ca aceste subiecte nu ar trebui, la un moment sau altul, discutate, in mod responsabil, cu maxima cumpatare si bun-simt.
In urma analizei individuale a raportului, Comisia a decis sa solicite SRI o informare ampla despre mai multe subiecte fierbinti.
* Prin insasi pozitionarea ei, emisiunea Un show pacatos si-a propus sa traga atentia publicului, chiar sa socheze, uneori prin dezbaterea unor subiecte fara perdea, cu ironie si umor incisiv.
Puthoff a aratat ca, din cauza secretului, a compartimentarii, a lipsei unor motivatii, multi dintre cei implicati in programul AATIP au decis sa infiinteze, in sectorul public, o organizatie stiintifica de inalta calitate, dedicata fenomenelor aeriene neidentificate si altor subiecte conexe.
Cand poarta o conversatie politicoasa, oamenii nu abordeaza niciodata subiecte care ar putea starni controverse. Ei abordeaza numai subiecte neutre, cum ar fi vremea.
"Avem, luni si marti, la Sinaia, o intalnire a Biroului Politic Central cu toti parlamentarii PNL, pentru a stabili strategia legislativa pentru urmatoarea sesiune parlamentara si evident vom discuta si subiecte fierbinti, subiecte calde, cum e si acesta", a spus Nicolaescu.
Ordinea de zi oficiala a CSAT de azi, data publicitatii de Administratia Prezidentiala, include cel putin doua subiecte de tensiune intre presedinte si premier - legile sigurantei nationale si strategia legata de trupele desfasurate in afara tarii. ... Alte subiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei CSAT:
Potrivit lui Ciocanea, "zona politica mai putin pregatita" ar putea prelua aceste subiecte si va evita astfel caderea in derizoriu.
Liderul PD-L Emil Boc a declarat luni ca Mona Musca si Dumitru Dragomir sunt subiecte inchise pentru democrat-liberali, numele celor doi nefiind macar pronuntate de membrii conducerii partidului, reuniti in sedinta saptamanala.
"Nu ma duceti in subiecte minore pentru mine. ... Presedintele a anuntat ca miercuri va sustine o conferinta de presa legata de mai multe subiecte de interes, in special in legatura cu faptul ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu l-a dat in judecata pentru afirmatii publice impotriva acestuia.
El a subliniat in cadrul primei sale conferinte de presa de la numirea lui in noua functie ca trebuie intarita cooperarea cu Moscova pe subiecte "de interes comun", cum ar fi lupta impotriva terorismului.
google-analytics.com