Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009matematica" (2.64 secunde)
Subiecte ca depunerea motiunii de cenzura sau situatia postmotiune au fost calificate de Olteanu in termeni de genul "nu cred ca ar fi oportune sau intelepte".
E plecat din tara si luni voi avea o intalnire cu el si o sa discutam mai multe subiecte, inclusiv perspectivele politice ale lui Adrian Nastase in PSD si in Romania", a afirmat liderul PC, Dan Voiculescu, intr-o conferinta de presa ce a avut loc la Ilfov.
In ceea ce priveste temele principale ale campaniei pentru europarlamentare, 42% dintre cei chestionati sunt interesati de subiecte sociale si economice, in vreme ce 34% considera prioritara apararea intereselor Romaniei in Uniunea Europeana.
"Faptul ca unele partide au refuzat invitatia la consultari arata o dificultate in acceptarea dialogului asupra celor doua subiecte: uninominalul si pactul national pentru educatie", a mai spus Basescu.
Toate acestea au fost completate de fel de fel de brosuri lasate prin poste care au devenit subiecte de discutii aprinse printre politicienii diverselor formatiuni politice, ca sa nu mai vorbim de "atentiile" oferite oamenilor ca sa iasa si sa dea votul unui partid sau altul.
"Eu nu prea am subiecte", a mai declarat ministrul, referindu-se la discutiile care au loc astazi, la ora 11:00, la Cotroceni, unde va avea loc o intalnire sindicate-Guvern mediata de presedintele Basescu.
"Nu as fi dorit sa aduc astfel de subiecte triviale in dialogul dintre institutia Presedintelui, pe care o respect, si institutia Opozitiei.
Liderul liberal a mai spus ca PNL are intalniri cu toate formatiunile politice, atat in plan local, cat si in plan national, discutii care au diferite subiecte.
Caravana portocalie, la conducerea careia se afla senatorul Onaca, a oferit o imagine inedita constantenilor care tranzitau zona pietii Tomis III, oamenii oprindu-se pentru a intra in dialog cu liderul democrat-liberal pe subiecte de importanta majora referitoare la necazurile cu care se confrunta zi de zi, in ultimii 8 ani de administratie publica locala.
Presedintele Traian Basescu a transmis marti o scrisoare liderilor partidelor parlamentare pe care ii invita, pe 1 iulie, la consultari avand ca subiecte cresterea preturilor la alimente si combustibili si solutiile pentru atenuarea impactului social al majorarii preturilor.
Dupa prezentarea mai multor subiecte considerate "nationale", Elena Udrea s-a referit si la organizatia constanteana a PD-L, secretarul general al partidului apreciind ca schimbarea facuta la nivelul conducerii judetene este pozitiva si credibila pentru constanteni.
In deschiderea fiecarei reuniuni a Consiliului European, presedintele Parlamentului prezinta punctul de vedere si preocuparile acestei institutii referitoare la subiecte specifice si la punctele inscrise pe ordinea de zi.
In opinia noastra zvonurile acestea sunt zvonuri de vacanta, comentarii, eventual politice, facute din lipsa unor subiecte mai serioase", a declarat Bogdan Ciuca.
“Orice discutie in contradictoriu pe subiecte laterale in Coalitie trebuie sa inceteze, si fac apel si la colegii din PD-L sa ne concentram pe probleme mai importante decat micile ciupeli si micile discutii”, a afirmat liderul PSD.
De aceea, si noi am insistat sa rezolvam aceste probleme inainte, dupa care sa trecem la altele".Liderul social-democratilor a explicat ca negocierile s-au blocat din cauza ca "PD-L isi doreste un post de vicepresedinte in Consiliul Judetean Dolj", in timp ce "noi, deocamdata, avem un protocol, pe el vrem sa discutam, apoi sa abordam si alte subiecte"."Vrem intai o refacere a aliantei in cadrul consiliului"De cealalta parte, reprezentantii PD-L Dolj vor mai intai ca PSD sa renunte la alianta cu PNL, constituind o noua majoritate in cadrul consiliului judetean, dupa "chipul si asemanarea" aliantei guvernamentale.
Cei doi presedinti au abordat si alte subiecte de interes bilateral, unul dintre cele mai importante fiind strategia pentru Dunare, pe care cele doua state au demarat-o cu aproximativ un an in urma, si care urmareste transformarea fluviului intr-un important coridor de transport si turistic.
o scrisoare de intentie, care va include doua propuneri de subiecte proprii legate de Uniunea Europeana, dintr-o perspectiva atractiva/interesanta pentru tineret;
"Eu cred ca, intr-un stat normal, cel care este este agresat sau cel caruia ii este furat un bun trebuie sa fie in atentia parchetului, eventual in puscarie, atunci cand se intampla fapta, si nu atunci cand factorul politic decide ca este mai convenabil din punct de vedere mediatic, pentru a deturna atentia de la alte subiecte, care eventual, nu sunt convenabile pentru acel lider politic", a spus Geoana, fara a pronunta numele lui Traian Basescu.
Cooperare in teatrele de operatii din Afganistan si IrakPe agenda discutiilor s-au aflat si subiecte precum proiectele de securitate energetica, de o importanta deosebita pentru ambele tari, si cooperarea in teatrele de operatii din Afganistan si Irak, unde "Romania a demonstrat ca este pregatita sa isi asume responsabilitati in sprijinul libertatii si dezvoltarii democratice, obiective pe care speram ca le vom atinge in cel mai scurt timp cu putinta impreuna cu SUA", a afirmat Cristian Diaconescu.
In cadrul seminarului se vor aborda subiecte cum ar fi practicile anticoncurentiale, abuzul de pozitie dominanta, concentrarile economice, impiedicarea dezvoltarii actului antreprenorial ca urmare a proliferarii practicilor anticoncurentiale.
google-analytics.com