Cautare

824 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman" (4.00 secunde)
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Cum judetul Teleorman este un judet cu risc mare de inundatii pe multe zone, am zis ca aceasta problematica trebuie sa ramana de actualitate, tocmai pentru ca ne intalnim tot mai frecvent cu astfel de fenomene si trebuie sa avem in vedere evitarea pierderilor de vieti omenesti si diminuarea pagubelor produse de acestea.
Procurorii anticoruptie arata ca, in perioada in care Dragnea era presedintele Consiliului Judetean Teleorman si al PSD Teleorman, acesta ar fi instigat la abuz in serviciu si fals intelectual in forma continuata.
In judetul Teleorman, circulatia rutiera este intrerupta, din cauza vremii nefavorabile, pe mai multe drumuri judetene (DJ 504, DJ 506, DJ 506A, DJ 506C, DJ 653, DJ 703).
din cadrul IPJ Teleorman, IPJ Giurgiu, IPJ Ialomita, IPJ Timis, precum si Comisari din cadrul Gărzii Financiare Bucuresti, Ilfov si Teleorman, in baza mandatelor de perchezitie domiciliara emise de Tribunalul Bucuresti au efectuat perchezitii domiciliare si verificari complexe la societati comerciale din Bucuresti si alte cinci judete, pentru probarea activitatii infractionale si pentru stabilirea si recuperarea prejudiciului in valoare de peste 500.000 de euro.
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice:
- In acel moment, publicul larg nu avea acces la cunostintele stiintifice si au existat numeroase mituri asupra unor subiecte precum fizica, a spus Qi.
Liberala Norica Nicolai a apreciat ca declaratiile liderului PDL sunt efectul temperaturilor ridicate si ale lipsei de subiecte pe care ar resimti-o Boc. ... Domnul Boc s-a cam incalzit si e in criza de subiecte.
Se intampla de obicei cand mi-e greata de campaniile de presa purtate pentru indobitocire si pentru a distrage atentia de la adevaratele subiecte. ... inventezi subiecte care au in esenta un sambure de adevar, clamezi interesul public, pentru a distrage atentia de la alte teme stringente.
Acelasi Mutu, care, nu de mult timp, dadea subiecte zilnice presei sportive prin comportamentul sau prafuit. ... Intoxicarea zilnica cu diverse subiecte, care nu ne influenteaza viata in prezent si nici in viitor, ne face sa uitam de problemele reale ale fiecaruia dintre noi.
Toate posturile de radio si televiziune romanesti vorbesc in aceleasi zile despre aceleasi subiecte. ... Si tot asa, intr-o continua sinusoida a cresterilor si scaderilor unor subiecte si unor personaje.
subiecte "tari" despre personaje din lumea politica si din mediul de afaceri, dar si materiale care tratau subiecte dure din zona infractionala. Era un moment propice pentru astfel de subiecte, dat fiind faptul ca legislatia era firava, alunecoasa si permisiva, iar populatia era avida de senzational.
Nu mai vorbesc de faptul ca unele subiecte contin erori, care induc in eroare atat elevii care le invata "par coeur", cat si pe cei care le rezolva logic.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
El a sustinut ca unii colegi "i-au marturisit ca la examenele de titularizare organizate de ministerul Invatamantului in acest an, concurentii care aveau diplome emise de Spiru Haret au fost scosi din sala cu forta de catre jandarmi, din ordinul ministrului Ecaterina Andronescu".
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
Pana la lansarea oficiala, care se va produce prin conferinta extraordinara de titularizare interimara a conducerii centrale si printr-un miting in Piata Revolutiei, independentii progresisti, cum le spune Oprea (in fapt oameni de o moralitate indoielnica) au pus la punct si o minima structura locala, afirmand ca au filiale in cateva judete.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda.
Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
google-analytics.com