Cautare

544 de rezultate pentru "subiecte tirularizare" (6.63 secunde)
Basescu a invocat faptul ca sunt subiecte mult mai fiebinti privind relatiile romano-ruse ca sa se piarda vremea cu problema tezaurului.
De mentionat ca, in deschiderea conferintei de presa, deputatul Corneliu Dida a prezentat doua dintre ultimele subiecte discutate in Comisia de Sanatate din cadrul Parlamentului, respectiv alte teme legate tot de sistemul sanitar.
Pe de alta parte, trebuie mentionat ca, tot in contextul conferintei de presa sustinute de Nicusor Constantinescu, acesta a facut referire si la alte subiecte, ca de exemplu Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta.
Celelalte subiecte despre care am vorbit aici, privitoare la analiza activitatii, la definirea identitatii, la proiectul politic, la politica de aliante, la participarea sau nu la guvernare sunt cele care conteaza in primul rand.'
Cei doi s-au felicitat reciproc si si-au urat succes in exercitarea mandatelor, abordand principalele subiecte care tin de relatiile bilaterale moldo-romane.
Am ajuns sa batem campii cu totii, pe la televiziuni, despre poldere si diguri, ca si cand rolul presei si al decidentilor politici ar fi sa isi dea cu parerea despre subiecte de specialitate, fara sa se incerce punerea la aceeasi masa a unor profesionisti (ingineri, hidrologi, meteorologi, specialisti ai administratiei locale, constructori etc) pentru a crea planuri de dezvoltare durabila.
Nu sunt informatii pe care sa le fi primit dupa ce a plecat Timofte, ci le-am avut din acel timp si chiar am avut discutii cu directorul Timofte legate de subiecte de acest gen - scurgerea de informatii din serviciu, utilizarea lor de un politician sau altul.
Au fost puse in discutie subiecte precum declararea averilor, proiect de lege sprijinit de Guvernul Romaniei, "care presupune o prezentare a averilor si intereselor demnitarilor, cea mai transparenta lege de gen din Europa", dupa cum arata Puiu Hasotti.
Alegerile anticipate si remanierea sunt subiecte care au alimentat piata zvonisticii. Sau nu neaparat. Cel putin pana la acest moment, majoritatea liberalilor au declarat ca se impotrivesc dorintei presedintelui Traian Basescu, fapt confirmat si de senatorul PNL Puiu Hasotti.
In alta ordine de idei, membrii UNCJ au abordat in discutiile lor si alte subiecte extrem de importante, printre care s-ar numara influenta actelor normative asupra consiliilor judetene.
Bugetul disponibil pentru autostrada Brasov-Bors a fost unul dintre subiecte discutate, in cursul lunii trecute, in cadrul Coalitiei, liderul UDMR, Markó Béla, declarand ca lucrarile vor continua, dar ca vor fi sustinute cu fonduri mai reduse.
Am intrat intr-un fel de mlastina pe subiecte care intereseaza foarte putin in afara. Ajungem sa discutam cu optimism despre deficitul de cont curent.
Oficialii chinezi si cei romani au avut o serie de convorbiri la Palatul Victoria, la finalul carora premierul Victor Ponta si Li Keqiang au sustinut declaratii de presa comune, in care au anuntat ca principalele subiecte discutate au vizat cooperarea in domenii precum economic, comercial, financiar-bancar, constructia infrastructurii, energie, agricultura, stiinta si tehnologie, telecomunicatii, tehnologie informatica, protectia mediului, turism.
In legatura cu aceste aspecte, noi am aratat ca in anumite aspecte nu exista compromis, ca urmare, astfel cum am impiedicat pe vremea lui Ceausescu ca judetul Covasna sa fie desfiintat si asimilat, cum ne-am confruntat cu proiectul de regionalizare a lui Basescu sau Dragnea, asa vom infrunta pe oricine, pentru ca exista subiecte in care nu putem si nu vom face niciun compromis.
Discutiile despre toate aceste subiecte - conducerile parchetelor, sefii de parchete, servicii de informatii si conducerile acestora, legi de securitate, statul paralel, Legea OFFSHORE - IRITA electoratul de stanga!
"Domnul Cubasa este in afara oricaror subiecte, asa cum a fost si cu multe altele”, a adaugat Ion Stefan.
schimbarea presedintilor celor doua Camere cu reprezentanti ai Aliantei „D.A.” si modificarea legii administratiei publice locale (aceasta din urma alt prilej de sfada din moment ce va relansa subiecte sensibile precum utilizarea limbii materne in administratia publica si autonomia locala, situatie in care UDMR se va zbarli si el la Alianta).
Premierul a adus in discutie subiecte fiebinti ale politicii actuale, printre care propunerea lui Emil Boc de modificare a legislatiei electorale, in sensul introducerii votului uninominal.
Alte subiecte discutate in timpul intalnirii au fost raporturile dintre mass-media si mediul de afaceri, precum si strategia fiscala a Romaniei pentru urmatorii ani.
PSD sustine constituirea unei comisii parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, a declarat presedintele partidului, Mircea Geoana, care a precizat totodata ca social-democratii vor merge la intalnirile de la Cotroceni, pentru care propun insa si o serie de alte teme.
google-analytics.com