Cautare

180 de rezultate pentru "strivit de tir" (3.06 secunde)
14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
Cinci femei aflate in autoturismul Opel albastru au murit pe loc dupa ce au intrat in coliziune cu un tir. ... "Femeia de la volanul autoturismului a incercat sa depaseasca, prin dreapta, un alt TIR.
Un barbat a murit, dupa ce autoutilitara in care se afla a fost strivita de doua TIR-uri. ... Se pare ca accidentul ar fi fost pus la cale de soferii celor doua TIR-uri, dupa o cearta pe statia de emisie-receptie.
Doamna Diana Georgescu a organizat atunci un eveniment chiar la fizician acasa, intr-un orasel aflat nu departe de Bucuresti. Acolo am aflat, intr-o dupa amiaza de toamna, aproape totul despre inventiile fizicianului. ... I-am promis fizicianului ca il voi vizita la Centrul de Medicina Naturala din Bucuresti.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Inconstienta l-a condus direct in ghearele mortii pe un tanar de 18 ani din Caras-Severin. Baiatul a imprumutat masina unui prieten, si la doar 2 kilometri de casa, a pierdut controlul volanului. Tanarul s-a rostogolit de cateva ori si a murit strivit intre fiare.
Un tanar de 23 de ani a murit dupa ce a fost strivit de o poarta de fotbal. Angajatii primariei din localitate au fost cei care au mutat cadrul metalic pentru petrecerea dedicata zilei comunei.
Un TIR cu bere care s-a rasturnat pe DN 79 a prilejuit altor participanti la trafic umplerea portbagajelor cu alcool gratis.
Directorul Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, considera ca Ordonanta de Urgenta care prevede nu numai confiscarea marfurilor care nu au documente de provenienta ci si a masinilor care le transporta este una cat se poate de benefica.
APDF Giurgiu a decis sa introduca de la 1 august noi tarife portuare la Calafat si Bechet, cuprinse intre 210 si 420 de euro. Presa bulgara scrie ca operatorii din Vidin si Oreahovo ameninta Romania cu reclamatii la Bruxelles si vor sa inchida porturile in semn de protest.
MAE recomanda transportatorilor si soferilor de tir ca, la intrarea in Ungaria, sa solicite controlul masei si al gabaritului autovehiculului, dupa ce autoritatile ungare au anuntat intensificarea controalelor si impunerea de amenzi in cazul constatarii depasirii fara autorizatie a masei admise.
Transportatorii aradeni acuza din nou autoritatile ungare ca "ii vaneaza" pe soferii romani de automarfare imediat ce trec frontiera si ca le aplica sanctiuni pentru orice, amendandu-i cu sumele maxime prevazute de legislatie, iar dovada sunt statisticile oferite chiar de autoritatile ungare.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
Un sofer roman de tir, arestat in Germania. Barbatul e banuit de crime in serie, dar si de violuri, in doua tari. Este vorba despre o tanara de 27 de ani si o studenta franceza.
Traficul rutier in centrul Capitalei a fost blocat joi dimineata, dupa ce un TIR a rupt limitatorul de inaltime la intrarea in Pasajul Unirii, proaspat reabilitat si redat in folosinta de doar cateva zile. Este al treilea incident de acest fel survenit de la redarea in circulatie a pasajului.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza, pe bulevardul Dacia din Craiova, de un sofer care conducea cu viteza un Audi A8 si a "agatat" remorca unui tir parcat pe marginea strazii.
Politistul care anunta pe Facebook pozitia radarului dezvaluie cum incearca soferii sa scape de amenzi:
Rafalele puternice de vant au facut primele pagube in Moldova, acolo unde un TIR s-a rasturnat din cauza conditiilor extreme.
google-analytics.com