Cautare

180 de rezultate pentru "strivit de tir" (3.32 secunde)
Nu mai departe decat zilele trecute, o echipa de americani, grijulii din fire, a poposit pe meleagurile tarisoarei noastre pentru a oferi atat consultatii oftalmologice gratuite, cat si ochelari de vedere tuturor celor depistati cu probleme de vedere.
Politistii de frontiera din Varsand au descoperit 20.000 de pachete de tigarete ascunse intr-un automarfar care se indrepta spre o firma din Ungaria. Oamenii legii spun ca valoarea capturii se ridica la 126.000 de lei noi.
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti.
Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin a fost implicat, noaptea trecuta, intr-un carambol. Romeo Dunca a ajuns cu masina in sant dupa ce a fost lovit de un TIR.
Intr-un accident de circulatie, produs in comuna maramureaseana Bucium, au murit 4 tineri. Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
Pe DN1 A, o masina a derapat si a iesit de pe sosea. "Zapada nu s-a depus pe carosabil, dar temperaturile sunt foarte scazute si este posibil sa se formeze un strat de polei.
Inca nu se cunosc cauzele producerii evenimentului rutier, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Alba, Luminita Prodan, potrivit Mediafax. ... DN 1 este blocat pe ambele sensuri in zona localitatii Decea, iar cozile de masini se intind pe cativa kilometri.
Accident in Pasajul Unirii, evitat in ultima clipa. Un participant la trafic a oprit la timp TIR-ul.
Un un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs in urma cu putin timp pe bulevardul Dacia din Craiova, in zona statiei de betoane.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Un tir le-a intrat in magazinul pe care il administreaza la parterul locuintei si a fost la un pas sa le distruga toata agoniseala.
Coreea de Nord a lansat miercuri un tir multiplu de rachete de croaziera in largul coastelor sale estice, a anuntat armata sud-coreeana, care desfasoara in aceste zile exercitii militare comune cu fortele americane.
Grav accident de circulatie in apropiere de Iasi, la Letcani, unde un tir a lovit doi copii pe o trecere de pietoni.
Povestea de succes a lui Ionut Rusu. Comediantul face senzatie pe internet si are milioane de vizualizari la fiecare clip.
Localnicii din Zadareni, judetul Valcea, s-au trezit luni dis de dimineata cu o multime de Dacii Duster pe campul din apropierea localitatii. Un TIR incarcat cu masini noi s-a rasturnat noaptea trecuta pe autostrada A1, la iesire spre localitatea Zadareni.
Trenurile acumuleaza intarzieri de zeci de minute si cel mai greu este pentru calatorii care ajung in vagoane vechi. Restrictii sunt si pentru TIR-uri in toate judetele in care temperaturile cresc peste 35 de grade.
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni. ... Festivalul Medieval de aici nu este doar un eveniment, ci o adevarata calatorie in timp.
Un sofer de TIR din Botosani, in varsta de 51 de ani, a intrat intentionat cu un Matiz intr-un copac, in zona localitatii Ipotesti.
In jur de 100 de fermieri continua protestul in apropierea Vamii Siret, cu peste 50 de tractoare, sase TIR-uri si 15 masini. Coloana de camioane blocate pe DN 2, la iesirea din Romania spre Ucraina, a ajuns la aproximativ 20 de kilometri.
Disperati ca pierd mult din cauza cerealelor ucrainene, mai multi fermieri din Botosani au oprit un TIR care transporta cereale. ... Asta in contextul in care ministrul Agriculturii spune ca nicio cerere de licentiere nu a fost aprobata si ca teoretic, cel putin, camioanele trebuie sa mearg direct in port.
google-analytics.com