Cautare

180 de rezultate pentru "strivit de tir" (2.65 secunde)
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Puteti citi in continuare raspunsul dat de Cornel Nistorescu la intrebare. 'Semnalul dat de Franta si Germania este unul de maxima importanta pentru Romania. El anunta un posibil refuz al Comisiei Europene la un capitol de maxima importanta pentru europenizarea tarii:
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic.
jumatate de an in plus de hotie (Autor: Mihai Gotiu) Guvernul a dat de inteles ca e dispus sa treaca legea electorala prin care alegerile locale si cele generale vor fi comasate prin procedura angajarii raspunderii.
Panica e de inteles dar nu salveaza PDL (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Exista tentatia, o am si eu, de a lua in calcul votul politic. Atunci cand vorbim despre rezultatele exceptionale ale USL si dezastruoase ale PDL de la alegerile locale.
Sa auzim si celalalt punct de vedere Duminica ar trebui sa ma prezint la scoala de peste drum, sa iau una piesa stampila si una bucata buletin de vot, sa ma var intr-o buda din aia ecologica, sa trag perdeluta si sa zic:
CIRCARUL BATRAN SI OBOSIT DE LA COTROCENI Am ras sonor de multe ori de-a lungul declaratiei de presa pe care a sustinut-o Basescu la Cotroceni: ... Pe motivul ipocrit-nesimtit ca sunt atacate institutiile statului, conduse scandalos de lacheii lui politici, aparati ca apolitici.
Pentru patru nopti, pretul unui pachet complet de servicii oferite de pensiuni variaza intre 99 si 150 de euro. La scurt timp dupa lansarea ofertei, dintre cele 280 de locuri oferite de cele 38 de pensiuni turistice din Delta, 100 au fost deja ocupate.
La mai putin de 24 ore de la depistarea a 224.500 pachete tigari netimbrate in valoare de aproximativ 8,6 miliarde lei in Varsand, o noua descoperire de tigari a fost inregistrata la frontiera de Vest.
Recenta majorare de la 1 aprilie a accizelor la tigari a condus la o proliferare a fenomenului de contrabanda cu aceste produse. Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova.
Taxa de prima inmatriculare a fost din nou contestata ieri de catre reprezentantii Asociatiei Romane pentru Trans-porturi Rutiere Internationale (ARTRI) si ai Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR).
Cei care se ocupa de livrarea acestor produse vin cu marfa la Carei, de unde aceasta este incarcata in zeci de dubite si Dacii-papuc, dupa care este transportata in judetele din vestul tarii:
O data cu integrarea României în UE, si românii pot accesa locurile de munca disponibile prin reteaua EURES (care are drept scop facilitarea mobilitatii fortei de munca în Aria Economica Europeana - AEE).
O data cu integrarea României în UE, si românii pot accesa locurile de munca disponibile prin reteaua EURES (care are drept scop facilitarea mobilitatii fortei de munca în Aria Economica Europeana - AEE).
Noul director general al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Jean-Paul Tucan a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, lucrarile pe care le gestioneaza in acest moment DRDP.
Straluceste, chiar daca e putin murdara si ar avea nevoie de un „dus“. ... Nu pot sa nu observ jante din aliaj mari, de 17 inci, si evacuarea cromata dubla. ... Interiorul este asa cum ma asteptam, usor înghesuit, spartan în privinta spatiului de depozitare.
Ford intentioneaza sa fabrice un nou model de automobil care va fi construit exclusiv la uzina din Craiova, urmand ca productia unitatii sa fie destinata in special exportului, a declarat presedintele Ford Europa, John Fleming.
Se pare ca simplificarea controlului la intrarea in Romania are un efect neasteptat, "ajutind" aducerea in tara de masini furate din tarile membre UE.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
Proiectul privind amenajarea pietei de gros pe Calea Basarabiei a facut ieri primul pas spre realitate.
google-analytics.com