Cautare

180 de rezultate pentru "strivit de tir" (2.65 secunde)
Un sofer turc, in varsta de 47 de ani, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a condus, in voie, un TIR, in stare de ebrietate, aproape de coma alcoolica. Barbatul a fost oprit de politistii valceni, pentru un control de rutina pe Valea Oltului.
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
Cand ti se face favorul de a fi invitat la o receptie, in lumea buna, iti pui o camasa curata si te speli la subrat.
Oricat de mult ar dori alegeri rapide, opozitia ar trebui sa spuna "nu" comasarii alegerilor Vasile Dancu crede ca opozitia ar trebui sa respinga comasarea alegerilor, care genereaza disfunctionalitati din cauza multimii mandatelor ce trebuie alese, a politizarii scrutinului pentru administratie si avertizeaza ca PDL vrea sa organizeze alegeri pe actuala configuratie de primari.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala.
Directorul general al ArcelorMittal Galati, Augustine Kochuparampil, a participat joi, la Luxemburg, la sedinta lunara in cadrul careia se discuta despre accidentele mortale de munca produse la combinatele aflate in proprietatea producatorului de otel numarul I din lume.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
Agerpres informeaza ca Presedintele Consiliului National al PSD, fostul premier Adrian Nastase, prezinta pe blogul personal, o serie de solutii ale unui guvern de criza. "Unii dintre colegi m-au intrebat cum vedem noi rolul unui eventual guvern de criza.
Cu prilejul incetarii aparitiei ziarului Gandul pe suport de hartie, CTP publica articolul "De sufletul Gandului" , pe care il puteti citi in continuare.
"USL se va confrunta cu provocarea de a rambursa banii imprumutati de guvernul Boc" Presedintele PSD, Victor Ponta, considera ca Uniunea Social Liberala se va confrunta cu provocarea guvernului Boc de a inapoia banii imprumutati de Romania de la organismele internationale.
"E cartea asta, "Valiza cu zapezi", ca o culegere de trairi personale. Si am citit-o din scoarta in scoarta de mai multe ori si sunt pasaje pe care le stiu fara sa trag cu ochiul la randuri.
ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase.
La aflarea cumplitei vesti, cele doua fete celebre ale Veronicai Bulai, Monica si Ramona Gabor, se aflau departe de tara, in Los Angeles, respectiv in Dubai. Trezita din somn, de un telefon primit la ora 3 dimineata in America, Moni a ramas socata.
O persoana a fost prinsa sub tramvai, in apropiere de Liberty Mall din Capitala. Un barbat de 40 de ani a fost prins sub tramvai, acesta avand piciorul strivit. ... Potrivit lui Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere Bucuresti, cauza accidentului este traversarea neregulamentara.
Dorada la cuptor Ingrediente pentru Dorada la cuptor • 2 pesti dorada • 4-5 cartofi potriviti • 1 ceapa mare (cca 150 gr) • 1 morcov • 1 legatura patrunjel • 5 catei usturoi • 1/2 lingurita turmenic • 1/2 lingurita vegeta de casa macinata • 6 linguri ulei masline • 2 lamai • sare, piper Dorada la cuptor - Preparare • Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori.
Asadar, se implinesc, azi, exact sase decenii de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.
Asadar, se implinesc, azi, exact sase decenii de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.
Cu tot mai putine sperante de a deveni fluvii varsatoare in mare. Pe partea dreapta, seceta pare sa fi parjolit mai repede bruma de suvoaie revolutionare.
Sintem la un pas de a intra in mult rivnita Uniune Europeana, ne dam peste cap cu tot felul de implementari de legi sau norme cerute de-acolo, de la UE, dar linga noi mor zilnic oameni ucisi de cel mai mare si aparent imposibil de doborit inamic, saracia.
Saptamina aceasta un elev din Pechea a fost lovit in clasa de catre un alt adolescent, fost elev al scolii, inainte de inceperea orei, si a murit.
google-analytics.com